Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει προπαραγγελία στο Public της κονσόλας και μου έστειλαν σήμερα το εξής sms: "Η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή στο κατάστημα. Θα την κρατήσουμε δεσμευμένη 5 ημέρες."  :-D  :-D  Πραγματικά όμως αν ίσχυε νομίζω θα γινόμουν πλούσιος στο ebay!  :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι αυτό έχω παραγγείλει μόνο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι κάνανε λάθος. Τους είπα βέβαια ότι δεν έχω πρόβλημα να μου το δώσουν νωρίτερα από όλους παγκοσμίως! :-) 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι αυτό έχω παραγγείλει μόνο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι κάνανε λάθος. Τους είπα βέβαια ότι δεν έχω πρόβλημα να μου το δώσουν νωρίτερα από όλους παγκοσμίως! :-)

Κριμα ομως. Χασαμε την ευκαιρια για πλακα.

Imagine..... :devil:  :devil:  :devil: 

Πρώτο hands on review παγκοσμίως στα αρβανίτικα :ph34r: με κριτικούς υποτίτλους B) και ποντιακή ταυτοχρονη μεταφραση για κουφους :eek: .

Οταν θα σου ζητουσαν εγγλεζικο feed θα λεγες "Δεν σκαμπαζ΄ηγγλεζ΄κο πα΄λκαρρ΄ :huh: ".

Δραμα στο γιου τιουμπ :fear: ....

20 000 000 βιουζ σε 2 μερες....κυριο κομμεντ .....WTF:::: :wacko:

• Like 2
Δημοσ.

Κριμα ομως. Χασαμε την ευκαιρια για πλακα.

Imagine..... :devil:  :devil:  :devil:

Πρώτο hands on review παγκοσμίως στα αρβανίτικα :ph34r: με κριτικούς υποτίτλους B) και ποντιακή ταυτοχρονη μεταφραση για κουφους :eek: .

Οταν θα σου ζητουσαν εγγλεζικο feed θα λεγες "Δεν σκαμπαζ΄ηγγλεζ΄κο πα΄λκαρρ΄ :huh: ".

Δραμα στο γιου τιουμπ :fear: ....

20 000 000 βιουζ σε 2 μερες....κυριο κομμεντ .....WTF:::: :wacko:

Στην αρχή πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα, πριν με συνδέσουν στα κεντρικά μετά απ'ότι κατάλαβα και ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε "Κύριε αν σας έχει έρθει μήνυμα στο κινητό σας προφανώς και έχει έρθει, γιατί ρωτάτε για επιβεβαίωση;"  B)

Μετά βέβαια ήρθε και email, οπότε ήμουν σίγουρος ότι είχε έρθει:

post-40809-0-19353600-1499950610_thumb.jpg

Δημοσ.

Στην αρχή πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα, πριν με συνδέσουν στα κεντρικά μετά απ'ότι κατάλαβα και ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε "Κύριε αν σας έχει έρθει μήνυμα στο κινητό σας προφανώς και έχει έρθει, γιατί ρωτάτε για επιβεβαίωση;"  B)

Μετά βέβαια ήρθε και email, οπότε ήμουν σίγουρος ότι είχε έρθει:

attachicon.gifsnesmini.jpg

Δε πας, μηπως και τελικα παραλαβεις........

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλαμε. Οκ λογικο, δεν μπορει ενας υπαλληλος να εχει ενδιαφεροντα τα παντα και να ξερει ολα τα προιοντα τους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το Snes Mini οταν θα το βαζεις στην τηλεοραση δεν θα καλυπτει ολη την οθονη??

Γιατι βλεπω συνεχεια ενα πλαισιο γυρο γυρο στα βιντεο που μπορεις να το αλλαζεις σχεδιο και τετοια.

Δεν θα γινετε ολη η τηλεοραση να δειχνει το παιχνιδι?

Δημοσ.

Γιατι βλεπω συνεχεια ενα πλαισιο γυρο γυρο στα βιντεο που μπορεις να το αλλαζεις σχεδιο και τετοια.

οχι.

δεν υπαρχει συνηθισμενο 4/3 σε επιπεδη οθονη ηδμι.

Δημοσ.

Στις παλιότερες κονσόλες σαν το SNES, τα παιχνίδια είχαν "τετράγωνο" aspect ratio (επειδη και οι τηλεορασεις τότε δεν ηταν widescreen) κοντινό στο 4:3 μα όχι ακριβώς αυτό, ουσιαστικά είχαν 8:7.

Αυτό σίγουρα συνέβαινε στο NES και στα περισσότερα παιχνίδια του SNES (δεν ξέρω στη Sega και στις άλλες τι γινόταν). Σε μερικά παιχνίδια σκέφτηκαν ότι κάποιες τηλεοράσεις θα στρέτσαραν την εικόνα για να τη δείξουν σε 4:3 που ήταν η default επιλογή τους οπότε έκαναν τις απαραίτητες διορθώσεις και όλα φαινόντουσαν φυσιολογικά.

Στην περίπτωση του SNES Mini (αλλά και του NES Mini) σου έχει τρεις επιλογές display από την ίδια κονσόλα. Η ορθότερη από αυτές είναι το Pixel Perfect που σου δείχνει τα pixels ως τέλεια τετράγωνα και έχει aspect ratio 8:7. Οι άλλες δυο επιλογές στρετσάρουν την εικόνα σε 4:3 και εκεί αρχίζουν τα πράγματα να φαίνονται περίεργα, πχ. το σχήμα ενός κύκλου από τέλειο στρογγυλό θα φαινεται σαν ένα τουμπαρισμένο οβάλ.

Εν ολίγοις παλιότερες κονσόλες όπως NES, SNES, N64, GameCube, Dreamcast, PS1, PS2 κλπ αν παίξουν σε σύγχρονη widescreen τηλεόραση (πέραν του οτι θα φαίνονται πιο έντονα οι ατέλειες στα γραφικά) για να φαίνεται σωστά το aspect ratio τους (ως επί το πλείστον το 4:3) θα πρέπει να το αλλάξει ο καθένας από τις επιλογές της τηλεόρασης.

Εδώ λένε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το SNES:

[url=https://www.videogameperfection.com/forums/topic/43-87-aspect-ratio-correction-for-snes/]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...