gRim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έβαλα και γω προπαραγγελία από Public. Ερώτηση επειδή το κάνω πρώτη φορά. Αν για κάποιο λόγο πέσει η τιμή, εμείς θα πληρώσουμε στα 100 που το κλείσαμε η με τη μικρότερη? Αντίστοιχα και αν αυξηθεί, τι γίνεται τότε? Θα πληρώσεις την μικρότερη τιμή όπως και να έχει. 1
vag.patrick Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 εγω μαλλον θα κανω οτι εκανα και με το nes mini .. θα το τσιμπησω λιγο πιο μετα....80-100€ δε θυσιαζω καθως τον αλλο μηνα ερχεται το odyssey οποτε αν ειναι να κρατησω λεφτα για κατι θα ναι για το μαριο , συν ολα τα υπολοιπα πο θα βγουν τον Οκτωβρη.....εκτος και αν δω οτι με παιρνει οικονομικα και το τσιμπησω και αυτο. 1
Mazinga Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Φοιτηταριο Ιταλιας.....Εδω.... https://www.amazon.it/gp/product/B073FNFTL2/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H 80 ευρα. (οποιος θελει να μπλεξει με επαναποστολη για Ελλαδα παει παλι την τιμη στα 100 ευρω) Επισης 69.9 λιρες αγγλιας (80 ευρα) μονο για φοιτητες αγγλιας..... http://www.argos.co.uk/product/7156627 £69.99* Save £10.00Was £79.99 Πάντως εντο ηνε Βαλκανια βρε φιλε... 80 ---> 100! (+20%) Βαρουφακη come back να με μαθεις μαthematika... https://www.youtube.com/watch?v=bavf8L8yUMA
Mazinga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ελλας Γαλλια Συμμαχια! 95 ευρω στην γαλλικη FNAC το μηχανακι! Μονο 4,5 ευρω καπελλο στο Ελλαντα! Γιναμε Ευρωπη ξανα βρεεεεεεε! Η μηπως η Ευρωπη μπαινει στα χαλια μας.....
christos_75 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το κραζεις θαυμαζεις το ξερεις? εγω γιατι το βλεπω 199? Η τιμη ειναι απο μεταπωλητη..... Παρτε και μια Ebay πιο κατω.
Mazinga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγω παριγγειλα δωρο για το βαφτιστιρι (Χριστουγέννων) κει που φοιταει.... Merci et félicitations pour ce (très bon) choix, Nos équipes se mettent déjà en quatre pour acheminer votre colis au plus vite jusqu'à vous. Voici votre numéro de commande : 6666666666 Vous allez recevoir dans les prochaines minutes le récapitulatif de votre commande par email à [email protected]. Vous pouvez suivre en temps réel dans l'espace "mon compte" l'évolution de l'état de votre commande. SUPER NES MINI 94,9 EURO Nice lundi10:00 - 19:30 mardi10:00 - 19:30 mercredi10:00 - 19:30 jeudi10:00 - 19:30 vendredi10:00 - 19:30 samedi10:00 - 19:30 dimanche11:00 - 19:00 Ouverture exceptionnelle : vendredi 14 juillet 2017 Ouvert - de 10h00 à 19h30 Le RETRAIT EN MAGASIN, comment ça marche ? Dès réception de l'alerte (par SMS ou par email) vous indiquant que votre commande est prête à être retirée, vous pourrez vous rendre au retrait des achats du magasin avec : le numéro de la commande, votre carte d'identité, Votre commande restera au retrait des achats pendant 30 jours. 1 Colis - 1 produit– 1 Validé le 30/06/2017 2 En attente de livraison fournisseur 3 Sortie prévue le 29/09/2017 4 Transit 5 Livraison Retrait magasin Magasin FNAC Nice 1 exemplaire Console Nintendo Classic Mini Super Nintendo -- NEUF Vendu par Fnac.com Καλα, μην σας πιανει κολπος, προτιμω το ευρω μοντελλο... Και δειτε και εδω... https://www.youtube.com/watch?v=b-fDoyoi09Y https://www.youtube.com/watch?v=SRL2AsPWJ3Y 150 εκατοστα καλωδιο χειριστιριου ΓΙΙΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Επισης ΜΑΛΛΟΝ ειναι η ιδια πλακετα με το NES Mini (βαση των βυσματων πισω) και ευχομαι το ιδιο η very hackable.....
orck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εχω αρχισει να χανω την μπαλα, στην ευρωπη και ασια ειχαμε το SNES, στην Αμερικα ειχαμε το Super Famicon. Αυτο ειναι το μινι, πως βρεθηκε να τριγυρναει εξω μονο του; Εχει βγει ηδη στην Αμερικα η ειναι ντεμο κονσολιτσα;ΥΓ Οκ ασχετο αλλα μαυρο στην FNAC που σαν ποντικια φυγαν τρεχοντας μολις ειδαν την κριση, ειμαι αρκετα παλιο γερος πλεον ωστε να τηρησω απολυτο μπουκοταζ εαν τυχον ξαναπλησιασουν στην μπανανια μας.
Mazinga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εχω αρχισει να χανω την μπαλα, στην ευρωπη και ασια ειχαμε το SNES, στην Αμερικα ειχαμε το Super Famicon. Αυτο ειναι το μινι, πως βρεθηκε να τριγυρναει εξω μονο του; Εχει βγει ηδη στην Αμερικα η ειναι ντεμο κονσολιτσα; ΥΓ Οκ ασχετο αλλα μαυρο στην FNAC που σαν ποντικια φυγαν τρεχοντας μολις ειδαν την κριση, ειμαι αρκετα παλιο γερος πλεον ωστε να τηρησω απολυτο μπουκοταζ εαν τυχον ξαναπλησιασουν στην μπανανια μας. demo cnet FNAC, απο Ισπανια δεν εφυγαν....Απλως ειναι ΚΥΡΙΩΣ βιβλιοπωλειο, και στην χωρα μας δεν διαβαζουν.... 1
Steve_Sheep Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εχω αρχισει να χανω την μπαλα, στην ευρωπη και ασια ειχαμε το SNES, στην Αμερικα ειχαμε το Super Famicon. Αυτο ειναι το μινι, πως βρεθηκε να τριγυρναει εξω μονο του; Εχει βγει ηδη στην Αμερικα η ειναι ντεμο κονσολιτσα; ΥΓ Οκ ασχετο αλλα μαυρο στην FNAC που σαν ποντικια φυγαν τρεχοντας μολις ειδαν την κριση, ειμαι αρκετα παλιο γερος πλεον ωστε να τηρησω απολυτο μπουκοταζ εαν τυχον ξαναπλησιασουν στην μπανανια μας. Στην Ε3 το έδειξαν σε κάποιους.
Mazinga Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Τελικα η ΕΕΤΤ αμερικης οχι μονο τσακιζει το ιντερνετ, αλλα και τις προπαραγγελιες του ΣΝΕΣ Μινι... https://amp.i4u.com/2017/06/123553/no-snes-classic-pre-order-because-fcc-approval-missing The SNES Classic will be released on September 29. There is enough time to get FCC approval until then, but puts early pre-sales under scrutiny.
bblov Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Να ρωτησω βρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις! Αυτο το snes θα παιζει και τις κασετες η μονο οτι εχει στην μνημη του και τελος?
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η κασέτα παίζει να είναι και μεγαλύτερη από το SNES mini...
kajwbtfe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Να ρωτησω βρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις! Αυτο το snes θα παιζει και τις κασετες η μονο οτι εχει στην μνημη του και τελος? Ότι έχει στη μνήμη.Βεβαια μπορεί αργότερα να χακαριστει ,όπως έγινε και με το mini nes οπότε δε σε νοιάζει αν παίρνει κασσέτες γιατί θα μπορεις να βάλεις όλη τη βιβλιοθήκη του Snes μέσα.
bblov Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Παντως αν θα μπορεις να βαλεις και αλλα παιχνιδια μεσα μετα θα ειναι κατσε καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα