christos_75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εχει βγαλει η Sega master system mini, χωρις την ιδια απηχηση. Τι ποια Sega? 1
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 εφυγε το preorder. βεβαια τα 100 ευρώ ειναι τραγική τιμή για το hardware και τα 21 παιχνίδια που μπορούμε να τα βρούμε παντού στο ιντερνετ, αλλά η νιντυ στην ουσία πουλάει μαζί και ενα πακέτο νοσταλγίας και αναμνήσεων. Είδε και την πορεία του μινι νεσ, οπότε σου λέει κοπάνα αβέρτα στα αυτιά! 100 ευρώ και πάμε για sold out παντού.
Mazinga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το κουτί του παιδικού μου πόθου επιτέλους θα μπει στο σπίτι μου. 20 χρόνια μετά. Πρώτο τσεκ εκπλήρωσης απωθημένων παιδικών χρόνων. Άντε να δω πότε θα εκπληρωθεί ο εφηβικός μου πόθος και να μπει σπίτι μου η Ελεονώρα Μελέτη !!! http://www.eleonorameleti.com.gr/ Βαση λιρων 79,99λιρες (101,76$) το κοβω 100€ χαλαρα στην αγορα μας. Για να δουμε εαν η τιμη αποθαρυνει τους scalpers. Απο κομματια πιστευω οτι η Nintendo θα παρει σαν βαση το τι πουλησε σε NES Classic και θα στειλει αναλογα. https://www.theverge.com/2017/6/26/15875482/nintendo-snes-classic-mini-console-amazon-uk-preorder-pricing ααααα...και απο οτι δειχνει η Αγγλια μπορει και να ξεπουλησε ηδη!!! (η τουλαχιστον Amazon και Game κατεβασαν pre order) Μπουκωσε το συστημα....ουτε FIFA τετοια γκ@βλ@. http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/821603/SNES-Classic-Mini-pre-orders-Amazon-UK-Game-Super-Nintendo Τα preorder σταματησαν μιας και ΔΕΝ εχουν ακομη καταληξει σε τιμη..... Μου μυρίζει πανδιμία πάλι. Μαζί με την επιλογή της νιντυ να κλείσει το mini nes ξαφνικά ενώ πούλαγε σαν τρελό και με μεγάλο περιθόριο κέρδους. Τρελό μαρκετινγκ! Θα γίνει sold out. Μπορει....να δουμε τιμη.....Στα υπ οψιν οτι το αλλο εχει πτωτικη ταση μεγαλα στοκ... Έριξα 10 παραγγελίες σε Κωτσόβολο και 10 σε πλαίσιο Εεεεεε γιατι δεν παιρνεις χονδρικη; Εγω αυτο θα εκανα. (Επιβαρυνεσαι ΦΠΑ) To μπροστινό μέρος είναι προσθαφαιρούμενο και καλύπτει τις υποδοχές για τα χειριστήρια. Καλή ιδέα. Το ειχα γραψει και εγω, αρα παρτε και αλλα καλωδια..... Δεν ειδες ομως στην σελιδα το κερασακι που ποναει για τους συλλεκτες.....Ασε που η γιαπωνεζικη εκδοση ειναι ομορφη (κουτι) https://www.nintendo.co.jp/corporate/release/en/2017/170627.html *AC Adapter Launches Simultaneously Nintendo USB AC Adapter will launch on the same day at a manufacturer suggested retail price of 1,000 yen (tax not included). Note: Nintendo Classic Mini: Family Computer AC Adaper can also be used.
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αν και έχω το κανονικό snes θα ήθελα να το αγοράζω και αυτο για συλλεκτικούς λόγους αλλα 100 euro που το χρεώνει η ελλάδα ειναι πανάκριβο , αν μπορέσω να το φέρω απο αμερική στα 80 $ τοτε να θα το τιμήσω η αν ρίξουν την τιμή του εδω
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εγω μαλλον θα το παρω ακομα και σε αυτη την τιμη αλλα προς το παρον θελω να δω τιμες ολων των αλυσιδων. Στην σελιδα του facebook το gamescom ειχε απαντησει σε αναλογο σχολιο -79.90€ δεν είχατε γράψει εχθές;; Ξέρετε γιατί τόσο καπέλο στην Ελλάδα; -Τώρα μας έστειλε τιμές οι cdmedia και το stock θα είναι πολύ περιορισμένο.Δεν είναι θέμα η τιμή του αλλά η διαθεσιμότητα.
christos_75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η τιμη δεν θα αλλαξει. Οσο υπαρχουν καποιοι που κανουμε pre order στα 100€ σημαινει οτι η τιμη δουλευει και οι προπαραγγελιες συνεχιζονται. Ο Gamescom πολυ αμφιβαλω εαν θα εχει εστω διαθεσιμοτητα....εδω εχει ανεβασει το αμερικανικο κουτι και λεει οτι θα εχει και adaptorα μεσα....οτι να ναι.... 1
christos_75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έριξα 10 παραγγελίες σε Κωτσόβολο και 10 σε πλαίσιο Πλαισιο πως σε αφησε αφου ειναι ενα ανα πελατη, οπως και το Public.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πλαισιο πως σε αφησε αφου ειναι ενα ανα πελατη, οπως και το Public. Προφανως και κανει πλακα. Παλι καλα που μπηκε και αυτη η τακτικη με το 1 προιον ανα πελατη. 1
duende Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 καλα, δεν εμποδιζει κανεναν να παραγγειλει ενα απο κωτσο, πλαισιο, public κλπ, ποσο μαλλον αν βαλει και δευτερη στο ονομα της μανας του, της γυναικας του κλπ. το θεμα ειναι αντε και να τα στοκαρει, δε ξερει τι θα παιχτει παντως ειναι τσιμπημενο..παραγγειλα ενα μιας και ειχα και το πρωτο, αλλα και παλι..
orck Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Υπαρχει κατι που λεγεται χειραγωγηση αγορας, οπου με τεχνασαματα δημιουργεις τεχνητες ελλειψεις. Εαν αρκετοι σκιστουν να περνουν με θεμιτους η αθεμιτους τροπους 5-10-100 κομματια ο καθενας θα εχουμε ελλειψη και ανοδο της τιμη. Αρα να πως βγαινει το χρημα. Για μενα αυτοι ειναι τεμπεληδες και παρασιτα της κοινωνιας. Αλλα ποιος ειμαι εγω να παω κοντρα στην αναπτυξη της χωρας μου;Θα ηθελα mini GameBoy του χρονου
theoritikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Χμμ , με αυτά τα χρήματα προτιμώ να αγοράσω ένα multicart για το κανονικό μου snes ...
snake_plissken2112 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Θα ηθελα mini GameBoy του χρονου τύπου ας πούμε, να χωρά στη παλάμη και να παίζεται με οδοντογλυφίδες?
Edel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έβαλα και γω προπαραγγελία από Public. Ερώτηση επειδή το κάνω πρώτη φορά. Αν για κάποιο λόγο πέσει η τιμή, εμείς θα πληρώσουμε στα 100 που το κλείσαμε η με τη μικρότερη? Αντίστοιχα και αν αυξηθεί, τι γίνεται τότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα