Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το super mario all stars δεν χρειάζεται να υπάρχει, τα έχουν δώσει ήδη στο nes. Τα donkey kong country είναι απίθανο να μπουν επειδή τα δικαιώματα τα έχει η rare. Είμαστε τυχεροί που υπάρχει έστω το πρώτο.

Εγώ από την άλλη ήθελα να έχει Killer Instict, κανά mortal kombat και πολλά άλλα παιχνίδια της capcom, αλλά δεν νομίζω να θεωρούνται αρκετά mainstream για να τα περιλάβουν..

Tα δικαιώματα για τα DKC ανήκουν στην Nintendo. Από την άλλη η Rare έχει τα δικαιώματα για το Killer Instinct.

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαση λιρων 79,99λιρες (101,76$) το κοβω 100€ χαλαρα στην αγορα μας. Για να δουμε εαν η τιμη αποθαρυνει τους scalpers. Απο κομματια πιστευω οτι η Nintendo θα παρει σαν βαση το τι πουλησε σε NES Classic και θα στειλει αναλογα.

https://www.theverge.com/2017/6/26/15875482/nintendo-snes-classic-mini-console-amazon-uk-preorder-pricing

ααααα...και απο οτι δειχνει η Αγγλια μπορει και να ξεπουλησε ηδη!!! (η τουλαχιστον Amazon και Game κατεβασαν pre order) Μπουκωσε το συστημα....ουτε FIFA τετοια γκ@βλ@.

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/821603/SNES-Classic-Mini-pre-orders-Amazon-UK-Game-Super-Nintendo

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.

Μου μυρίζει πανδιμία πάλι.

Μαζί με την επιλογή της νιντυ να κλείσει το mini nes ξαφνικά ενώ πούλαγε σαν τρελό και με μεγάλο περιθόριο κέρδους. Τρελό μαρκετινγκ! 

Θα γίνει sold out.

Δημοσ.

Το παίρνεις τώρα στα 80 ευρώ και μετά απο κανα χρόνο το κρατάς σφραγισμένο και το δίνεις 4-5 κατοστάρικα στο eBay. Εγώ αυτό θα κάνω.

Δημοσ.

Το super mario all stars δεν χρειάζεται να υπάρχει, τα έχουν δώσει ήδη στο nes. Τα donkey kong country είναι απίθανο να μπουν επειδή τα δικαιώματα τα έχει η rare. Είμαστε τυχεροί που υπάρχει έστω το πρώτο.

Εγώ από την άλλη ήθελα να έχει Killer Instict, κανά mortal kombat και πολλά άλλα παιχνίδια της capcom, αλλά δεν νομίζω να θεωρούνται αρκετά mainstream για να τα περιλάβουν..

Ναι, υπάρχουν στο nes ως παιχνίδια ξεχωριστά, αλλά στο All Stars είναι enhanced editions όσον αφορά τα γραφικά.

Ήταν μάλιστα το Bundle με το οποίο είχα αγοράσει τότε το SNES... :D

Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Donkey Kong Country ως προς τα δικαιώματα γιατί κυκλοφορούν κανονικά στις διάφορες virtual consoles της Nintendo. Τα παιχνίδια της Rare από το N64 και μετά έχουν ένα θεματάκι. Και πάλι βέβαια στο Wii U έγινε η έκπληξη και κυκλοφόρησε το Donkey Kong 64. Λόγω του ότι τα δικαιώματα του Donkey Kong ανήκουν στην Nintendo. Δεν ισχύει το ίδιο για Concur και Banjo Kazooie που κυκλοφορούν πλέον σε συλλογές για τις κονσόλες της Microsoft...

Όντως είναι περίεργο να απουσιάζουν τα DKC 2 και 3, αλλά προσωπικά είμαι χαρούμενος που έχει το πρώτο γιατί είναι το αγαπημένο μου από τα 3 μακράν, αν και όλοι θεωρούν το 2ο ως το κορυφαίο της σειράς.

Δημοσ.

Έριξα μια προπαραγγελία για ασφάλεια... :P

Πολλά δεν είναι όμως από 80 δολλάρια 100 ευρώ?

Ελπίζω αν η επίσημη τιμή είναι χαμηλότερη να ισχύσει εκείνη τελικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...