Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια απο που κατεβαζετε παιχνιδια roms για το snes mini?

οπου και να εψαξα δεν βρηκα και οταν κατεβασα 2 φορες ενα παιχνιδι δεν ητανε σε μορφη zip η SMC οπως δειχνουνε στα βιντεο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από το mini nes και mini snes ποια άλλη κονσόλα έχει ξαναβγεί..?

Επεξ/σία από Ted
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://mobile.twitter.com/NintendoAmerica/status/995831060826030080

Αντε με το καλο ξανα στα ραφια απο τις 29 Ιουνιου 2018. Προσεχτε μην χασετε ΠΑΛΙ την κονσολα....

Dc3NgxSV4AEne16?format=jpg

Ιδια πλακετα με το μινι ΣΝΕΣ, αλλα με ενα χειριστηριο και φθηνοτερο αυτου του ΣΝΕΣ μινι

Στις 3/23/2018 στις 10:00 ΠΜ, bblov είπε

ρε παιδια απο που κατεβαζετε παιχνιδια roms για το snes mini?

οπου και να εψαξα δεν βρηκα και οταν κατεβασα 2 φορες ενα παιχνιδι δεν ητανε σε μορφη zip η SMC οπως δειχνουνε στα βιντεο.

οποια μορφη και να ειναι τα τελευταια  hackchi CE τα βολευουν ολα.

Στις 4/11/2018 στις 12:23 ΜΜ, Ted είπε

Εκτός από το mini nes και mini snes ποια άλλη κονσόλα έχει ξαναβγεί..?

προς το παρον σε νιντεντο τιποτα αλλο. Μετα υπαρχει σε ataribox, miniMEGAdrive, c64mini, με διαφορετικη ποιοτητα η καθε μια.

Επεξ/σία από Mazinga
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί είμαι σε αναζήτηση μιας κονσόλας για τα πιτσιρίκια για να μπούνε στον κόσμο των παιχνιδιών στην tv, αλλα δεν θέλω να πάρω μία απο τις γνωστές κονσόλες και να τρελαθουν και να μην μαζεύονται, αλλά κατι πιο απλό, οπως αυτά που παίζαμε εμείς μικροί. Να μπουνε πιο "ομαλά" στον κοσμο των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Απο ότι είδα η mini κονσόλα της Nintendo δεν κυκλοφορεί πια και η classic είναι ακριβή για ρετρό κονσόλα. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια παρόμοια κονσόλα καλή-δοκιμασμένη. Βρίσκω κάτι παρόμοιες noname που δεν ξέρω αν αξίζει κάτι τέτοιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, takaros14 είπε

Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί είμαι σε αναζήτηση μιας κονσόλας για τα πιτσιρίκια για να μπούνε στον κόσμο των παιχνιδιών στην tv, αλλα δεν θέλω να πάρω μία απο τις γνωστές κονσόλες και να τρελαθουν και να μην μαζεύονται, αλλά κατι πιο απλό, οπως αυτά που παίζαμε εμείς μικροί. Να μπουνε πιο "ομαλά" στον κοσμο των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Απο ότι είδα η mini κονσόλα της Nintendo δεν κυκλοφορεί πια και η classic είναι ακριβή για ρετρό κονσόλα. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια παρόμοια κονσόλα καλή-δοκιμασμένη. Βρίσκω κάτι παρόμοιες noname που δεν ξέρω αν αξίζει κάτι τέτοιο. 

Γιατι δεν σκεφτεσαι κατι τετοιο? Και πιο οικονομικο και μεγαλυτερη ποικιλια σε παιχνιδια και πλατφορμες.

Επεξ/σία από Gatilaras
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Γιατι δεν σκεφτεσαι κατι τετοιο? Και πιο οικονομικο και μεγαλυτερη ποικιλια σε παιχνιδια και πλατφορμες.

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω, αν και δεν έχω γνώσεις απο τέτοια, θα ήθελα μια "έτοιμη" αγορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...