bblov Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 ρε παιδια απο που κατεβαζετε παιχνιδια roms για το snes mini? οπου και να εψαξα δεν βρηκα και οταν κατεβασα 2 φορες ενα παιχνιδι δεν ητανε σε μορφη zip η SMC οπως δειχνουνε στα βιντεο.
Bourdoulas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Snes roms στο google search και τα δύο πρώτα αποτελέσματα είναι αυτό που θες.
Ted Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός από το mini nes και mini snes ποια άλλη κονσόλα έχει ξαναβγεί..? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Ted
Mazinga Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://mobile.twitter.com/NintendoAmerica/status/995831060826030080 Αντε με το καλο ξανα στα ραφια απο τις 29 Ιουνιου 2018. Προσεχτε μην χασετε ΠΑΛΙ την κονσολα.... Ιδια πλακετα με το μινι ΣΝΕΣ, αλλα με ενα χειριστηριο και φθηνοτερο αυτου του ΣΝΕΣ μινι Στις 3/23/2018 στις 10:00 ΠΜ, bblov είπε ρε παιδια απο που κατεβαζετε παιχνιδια roms για το snes mini? οπου και να εψαξα δεν βρηκα και οταν κατεβασα 2 φορες ενα παιχνιδι δεν ητανε σε μορφη zip η SMC οπως δειχνουνε στα βιντεο. οποια μορφη και να ειναι τα τελευταια hackchi CE τα βολευουν ολα. Στις 4/11/2018 στις 12:23 ΜΜ, Ted είπε Εκτός από το mini nes και mini snes ποια άλλη κονσόλα έχει ξαναβγεί..? προς το παρον σε νιντεντο τιποτα αλλο. Μετα υπαρχει σε ataribox, miniMEGAdrive, c64mini, με διαφορετικη ποιοτητα η καθε μια. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Mazinga
christos_75 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Σταματά η παραγωγή NES Classic και SNES Classic! https://gamergen.com/actualites/nintendo-reggie-fils-aime-reaffirme-fin-consoles-retro-classic-mini-298281-1
takaros14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί είμαι σε αναζήτηση μιας κονσόλας για τα πιτσιρίκια για να μπούνε στον κόσμο των παιχνιδιών στην tv, αλλα δεν θέλω να πάρω μία απο τις γνωστές κονσόλες και να τρελαθουν και να μην μαζεύονται, αλλά κατι πιο απλό, οπως αυτά που παίζαμε εμείς μικροί. Να μπουνε πιο "ομαλά" στον κοσμο των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Απο ότι είδα η mini κονσόλα της Nintendo δεν κυκλοφορεί πια και η classic είναι ακριβή για ρετρό κονσόλα. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια παρόμοια κονσόλα καλή-δοκιμασμένη. Βρίσκω κάτι παρόμοιες noname που δεν ξέρω αν αξίζει κάτι τέτοιο.
Gatilaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, takaros14 είπε Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί είμαι σε αναζήτηση μιας κονσόλας για τα πιτσιρίκια για να μπούνε στον κόσμο των παιχνιδιών στην tv, αλλα δεν θέλω να πάρω μία απο τις γνωστές κονσόλες και να τρελαθουν και να μην μαζεύονται, αλλά κατι πιο απλό, οπως αυτά που παίζαμε εμείς μικροί. Να μπουνε πιο "ομαλά" στον κοσμο των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Απο ότι είδα η mini κονσόλα της Nintendo δεν κυκλοφορεί πια και η classic είναι ακριβή για ρετρό κονσόλα. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια παρόμοια κονσόλα καλή-δοκιμασμένη. Βρίσκω κάτι παρόμοιες noname που δεν ξέρω αν αξίζει κάτι τέτοιο. Γιατι δεν σκεφτεσαι κατι τετοιο? Και πιο οικονομικο και μεγαλυτερη ποικιλια σε παιχνιδια και πλατφορμες. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Gatilaras 1
takaros14 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, Gatilaras είπε Γιατι δεν σκεφτεσαι κατι τετοιο? Και πιο οικονομικο και μεγαλυτερη ποικιλια σε παιχνιδια και πλατφορμες. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω, αν και δεν έχω γνώσεις απο τέτοια, θα ήθελα μια "έτοιμη" αγορά.
26ska Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Πήγαινε κατευθείαν για Nintendo switch φίλε,τα παλιά δεν θα τους αρέσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα