Mazinga Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Το πήρα κ εγώ τελικά,με τρώει να το ανοίξω να παίξω κάνα super metroid και κάνα street fighter,αλλά επειδή βλέπω να το παρατάω σύντομα ,όπως πέρυσι το nes mini,λέω να το κρατήσω σφραγισμένο,μήπως το εκμεταλλευτώ στο μέλλον. Εεεεε ολα τα μηχανακια που διανεμει η cdmedia τα ανοιγει (αφαιρει την πλαστικη επικαλυψη με το λογοτυπο της Νιντεντο) για να βαλει μεσα τις ελληνικες - ρωσικες - βαλκανικες οδηγιες (διανομεας γαρ), αρα την πατησες εχει ανοιχτει εξ ορισμου, παίξ'το παλικάρι. δεν ειναι οπως το θυμαμαι. ειναι η αμερικανικη εκδοση φωτο παρακαλω; φορτιστη αμερικανικο εχει η συσκευασια μεσα; μηπως τα εχεις μπλεξει και θυμασαι την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εκδοση για ΕΥ-ΙΑΠ;
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 φωτο παρακαλω; φορτιστη αμερικανικο εχει η συσκευασια μεσα;Χουχού, γιατί ως γνωστόν υπάρχουν αμερικάνικα και ευρωπαϊκά USB! Σόρι δεν κρατιόμουν. 3
Nick77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Απλά η αμερικάνική έκδοση έχει και wall plug, η ευρωπαϊκή έχει σκέτο το καλώδιο
kajwbtfe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα..σκεφτομαι να προσθεσω στο snes mini καποιους αγαπημενους τιτλους,μεχρι στιγμης εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ οτι το Hakchi2 ειναι απο τα καλυτερα +οτι υπαρχει πλεον κ στα ελληνικα [/size] ,εχει δοκιμαστει απο καποιον φιλο-η να μας βοηθησει ??ευχαριστωΤο δοκίμασα εγώ χθες αλλά είναι λίγο μανίκι(καμμία σχέση με του mini nes) και του φλασαρα πάλι το οφισιαλ κερνελ.Το hakchi είναι ίδιο απλά η διαδικασία είναι διαφορετική και μόνο που για κάθε παιχνίδι χρειάζεται να κάνεις convert το rom κάθε φορά ξεχωριστά με έκανε να τα παρατήσω και να το αφήσω με το official kernel.Τα roms που που ήθελα να του περασω(άσε που δε χωραγαν όλα)τα πέρασα στο vita και τα παίζω από κει με το retroarch.Αν κάποια στιγμή γίνει πιο εύκολο όπως του mini nes(του έχω περάσει όλα τα roms μέσα)θα το κάνω.Παντως αν έχεις χρόνο προσπάθησε το.Δυσκολο ιδιαίτερα δεν ειναι μόνο χρονοβορο.Εκτος και αν θες να βάλεις μόνο λίγα.
christos_75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εεεεε ολα τα μηχανακια που διανεμει η cdmedia τα ανοιγει (αφαιρει την πλαστικη επικαλυψη με το λογοτυπο της Νιντεντο) για να βαλει μεσα τις ελληνικες - ρωσικες - βαλκανικες οδηγιες (διανομεας γαρ), αρα την πατησες εχει ανοιχτει εξ ορισμου, παίξ'το παλικάρι. φωτο παρακαλω; φορτιστη αμερικανικο εχει η συσκευασια μεσα; μηπως τα εχεις μπλεξει και θυμασαι την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εκδοση για ΕΥ-ΙΑΠ; Δεν νομιζω να ερχονται με καμια πλαστικη επικαλυψη. Δεν ειναι 3ds software....χεχεχε..
Mazinga Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομιζω να ερχονται με καμια πλαστικη επικαλυψη. Δεν ειναι 3ds software....χεχεχε.. Στην Γαλλια παντως εχουν πλαστικοποιηση.
christos_75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω εαν εξαρταται απο τον retailer εγω παντως σε αυτον δεν βλεπω κατι https://www.youtube.com/watch?v=YxKE3aiBv0k&feature=youtu.be&t=4m30s το ιδιο κσι στην Αγγλια https://www.youtube.com/watch?v=uL2LN2bxbrw
citiz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 το ιδιο κσι στην Αγγλια https://www.youtube.com/watch?v=uL2LN2bxbrw Στο επομενο unboxing ας εχει κοψει κανα νύχι 2
Damachi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Review μανικιουρ κανει ; - τι λεει cute cute little thing ? που μπαινει αυτο αραγε ; 1
Snolly Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 παιδιά καπετάν αρβύλας, την ευρωπαικη πηρα σορρυ για την παραπληροφορηση. πως μου φανηκε πως το κουτι εδειχνε το αμερικανικο μολις το αγορασα και οταν σας το εγραψα αυτο δεν το ειχα μπροστα μου (αλλα για καποιον λογο ημουν σιγουρος τρομαρα μου). χθες επαιξα 4 ωρες donkey kong country και εντυπωσιαστηκα που θυμομουν τοσες πολλες "κρυψωνες" με ζωες και μπανανες και γραμματα K O N G 2
26ska Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Το άνοιξα και γω...πολύ pixel όμως ρε παιδιά.Με κούρασε στην αρχή,μετά το συνήθισα.Αμαρωτιεμαι είναι οκ; Δυστυχώς στα παιδιά δεν άρεσε ούτε αυτό,όπως πέρυσι το nes mini,τις φαίνεται μάλλον κάπως σε σχέση με το ps4 που έχουν συνηθίσει.Οποτε με βλέπω να τα δίνω...
kajwbtfe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Το άνοιξα και γω...πολύ pixel όμως ρε παιδιά.Με κούρασε στην αρχή,μετά το συνήθισα.Αμαρωτιεμαι είναι οκ;Δυστυχώς στα παιδιά δεν άρεσε ούτε αυτό,όπως πέρυσι το nes mini,τις φαίνεται μάλλον κάπως σε σχέση με το ps4 που έχουν συνηθίσει.Οποτε με βλέπω να τα δίνω...Φίλε μου δωστο γιατί μάλλον δεν ξέρεις τι πήρες..
26ska Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου είχα και τις 2 κονσόλες στο παρελθόν...τι εννοείς δεν ξέρω τι πήρα;Τις πήρα πιο πολύ για τα παιδιά κ για την ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων.Αλλα όπως ανεφερα,τα παιδιά δεν έδειξαν ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα