Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O οδηγός μήπως είναι για να κανεις παραπάνω πράματα? νομίζω όλα αυτά που έχει είναι υπερβολικά. απ ότι βλέπω απλά κανεις install το hakchi2 και μετά ρίχνεις τα game και τα περνάς στην κονσόλα. ο οδηγός λέει αλλα  χίλια δυο πράματα

Δημοσ.

Το πήρα κ εγώ τελικά,με τρώει να το ανοίξω να παίξω κάνα super metroid και κάνα street fighter,αλλά επειδή βλέπω να το παρατάω σύντομα ,όπως πέρυσι το nes mini,λέω να το κρατήσω σφραγισμένο,μήπως το εκμεταλλευτώ στο μέλλον.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μπορεί να μου πει καποιος τι ανταπτορα χρησιμοποιείτε για να το συνδέσετε; Κανει και κινητου ή πρεπει να παρω ειδικο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μπορεί να μου πει καποιος τι ανταπτορα χρησιμοποιείτε για να το συνδέσετε; Κανει και κινητου ή πρεπει να παρω ειδικο;

Ευχαριστώ!

Γιατί δεν έχει θύρα usb η τηλεόραση σου;

Δημοσ.

Οποιοδηποτε καλωδιο micro USB, ειτε απο το τροφοδοτικο του κινητυ σου, ειτε απο την τιβι σου, ειναι απο batterybank, ειτε απο αλλη κονσολα (αναμενη) εκει κοντα. Ολα θα δωσουν το σωστο ρευμα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα..σκεφτομαι να προσθεσω στο snes mini καποιους αγαπημενους τιτλους,μεχρι στιγμης εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ οτι το Hakchi2 ειναι απο τα καλυτερα +οτι υπαρχει πλεον κ στα ελληνικα  :-D  :-D ,εχει δοκιμαστει απο καποιον φιλο-η να μας βοηθησει ??ευχαριστω

Δημοσ.

Θα με κάνεις να το βγάλω από το πατάρι τώρα :P

Έχω και μερικές κασσέτες από τις ενσωματωμένες Rom.

32.000δρχ το Super Street Fighter II, σαν τώρα το θυμάμαι.

35.000δρχ εγώ παρεισαγωγή το US edition και το δούλευα με το adaptor msWSWIvQLoZVm2JY2kHxKTQ.jpg

• Like 1
Δημοσ.

35.000δρχ εγώ παρεισαγωγή το US edition και το δούλευα με το adaptor msWSWIvQLoZVm2JY2kHxKTQ.jpg

Όπα, τώρα συνειδητοποίησα το κόστος. 100 Ευρώ;;;;;!!!!! Θυμάμαι μόνο του gameboy που έκαναν πάνω κάτω 10.000 δρχ. 

Δημοσ.

ρε παιδια μολις το αγορασα απο Κοτσωβολο Καλλιθεας και τωρα συνειδητοποιω πως ειναι η αμερικανικη εκδοση και οχι η ευρωπαϊκη. τι φαση; 

Δημοσ.

Αν είναι όπως το θυμάσαι και όχι πανάσχημο τετραγωνισμένο με μπλε αποχρώσεις, είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση. Τα παιχνίδια είναι ίδια... Το ελληνικό έχει πρόσθετες ελληνικές οδηγίες μέσα (που σημαίνει ότι δεν είναι sealed ουσιαστικά).

Δημοσ.

Αν είναι όπως το θυμάσαι και όχι πανάσχημο τετραγωνισμένο με μπλε αποχρώσεις, είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση. Τα παιχνίδια είναι ίδια... Το ελληνικό έχει πρόσθετες ελληνικές οδηγίες μέσα (που σημαίνει ότι δεν είναι sealed ουσιαστικά).

δεν ειναι οπως το θυμαμαι. ειναι η αμερικανικη εκδοση :(

Δημοσ.

δεν ειναι οπως το θυμαμαι. ειναι η αμερικανικη εκδοση :(

Ψιλοαδύνατο να ήρθε αμερικάνικη παρτίδα στην Ευρώπη, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Επίσης, τι στο καλό, η CD Media δεν το πρόσεξε όταν έβαζε μέσα τα Ελληνικά manual;

Βγάλε καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...