Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ηθελα chrono trigger μεσα και λιγα παραπανω donkey kong αλλα σιγουρη αγορα αφου εχει μεσα metroid και ghouls and ghosts. 1
theoritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το game.co.uk το έχει για pre-order http://www.game.co.uk/en/super-nintendo-entertainment-system-classic-edition-2024185/?cm_sp=home-_-banner0-_-NintendoSNESMini
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 εχει φύγει για preorder με τo που το δω σε site.
christos_75 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 90-95 ευρω αλλη εκδοση Ευρωπη αλλη Αμερικη....μουαχαχαχα...μαζεψε τα λεφτα Νιντεντο
mansa2k Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Τελικά αυτό που έμαθε με το Nes Classic η Νintendo ήταν να προσθέσει και δεύτερο χειριστήριο και λίγο πιο μακρύ καλώδιο. Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή έκδοση δεν θα έχει φορτιστή στην συσκευασία, α ρε ΝοΕ. Δηλαδή δεν τους ενόχλησε πως δεν κάλυψαν την ζήτηση.... Να βάλουμε στοιχήματα πως δεν θα την καλύψουν ούτε με την έκδοση του Super Nes Mini; Ή μήπως να στοιχηματίσουμε αν θα πουλήσει περισσότερο από το NSW;
Steve_Sheep Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Θα βγάλουν 12 Snes Mini και θα επικαλεστούν αδυναμία παραγωγής πάλι 2
christos_75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Στην Ελλαδα παντως δεν ειχαμε προβλημα προσφορας ζητησης(απο καποια φαση και μετα ) Μετα τον Ιανουαριο 2017 μεχρι τον Απριλιο 2017 μεχρι την στιγμη της ανακοινωσης οτι η Νιντυ σταματαει την παραγωγη τα ραφια των καταστηματων ηταν γεματα Νες μινι. Ασχετα αν τα καταστηματα σκεφτονται μαλακισμενα και αντι για one per customer εδιναν πεντε δεκα σε εναν για να ξεφορτωσουν και ετσι σε μια εβδομαδα εξαφανηστικαν ολα τα κομματια απο παντου διημουργοντας ελλειψη και γκρινια απο εξυπνακηδες που ξυπνησαν την τελευταια στιγμη -προφανως γιατι και αυτοι ηθελαν να βγαλουν χαρτζηλικι πουλοντας την- λες και που αυτοι που ηθελαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το Νες μινι δεν ειχαν βρει την ευκαιρια μεσα σε αυτο τον πρωτο τριμηνο να την αγορασουν. Προβλεπω παντως, μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα ακριβοτερη τιμη ισως και απο τα ιδια τα καταστηματα κατι που επραξαν με το χειριστηριο του Νες Μινι που απο 12€ το εβλεπες 25€ και 30€ και η περιοδος που το Σνες μινι θα σταματησει σαν παραγωγη ειναι εαν οχι τελη του χρονου κατα τον Φεβρουαριο του 2018. Το κερασακι ειναι η διαφορα της Ευρωπαικης με την Αμερικανικη εκδοση που πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα λειτουργησει στην ζητηση 2
Mazinga Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Στην Ελλαδα παντως δεν ειχαμε προβλημα προσφορας ζητησης(απο καποια φαση και μετα ) Μετα τον Ιανουαριο 2017 μεχρι τον Απριλιο 2017 μεχρι την στιγμη της ανακοινωσης οτι η Νιντυ σταματαει την παραγωγη τα ραφια των καταστηματων ηταν γεματα Νες μινι. Ασχετα αν τα καταστηματα σκεφτονται μαλακισμενα και αντι για one per customer εδιναν πεντε δεκα σε εναν για να ξεφορτωσουν και ετσι σε μια εβδομαδα εξαφανηστικαν ολα τα κομματια απο παντου διημουργοντας ελλειψη και γκρινια απο εξυπνακηδες που ξυπνησαν την τελευταια στιγμη -προφανως γιατι και αυτοι ηθελαν να βγαλουν χαρτζηλικι πουλοντας την- λες και που αυτοι που ηθελαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το Νες μινι δεν ειχαν βρει την ευκαιρια μεσα σε αυτο τον πρωτο τριμηνο να την αγορασουν. Προβλεπω παντως, μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα ακριβοτερη τιμη ισως και απο τα ιδια τα καταστηματα κατι που επραξαν με το χειριστηριο του Νες Μινι που απο 12€ το εβλεπες 25€ και 30€ και η περιοδος που το Σνες μινι θα σταματησει σαν παραγωγη ειναι εαν οχι τελη του χρονου κατα τον Φεβρουαριο του 2018. Το κερασακι ειναι η διαφορα της Ευρωπαικης με την Αμερικανικη εκδοση που πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα λειτουργησει στην ζητηση Πιο ευκολη παραγωγη και διαθεση μιας και δεν θα υπαρχει χωριστο χειριστηριο. Θα δεις οτι θα υπαρξουν χαζο συλλεκτες που θα ψωνισουν και τις δυο εκδοχες της κονσολας. Οι υπολοιποι θα ελπιζουν να βρουν το μηχανακι σε τιμη νορμαλ.... classic controllers.....8bitdo! https://www.reddit.com/r/SNESClassicModding/ Και παρτε και κανα δυαρι απο εδω... https://www.amazon.fr/ 9 ευρω.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Λείπουν τρανταχτοί τίτλοι από μέσα πάντως. Super Mario All Stars, Chrono Trigger, τα υπόλοιπα Donkey Kong Country κοκ Αν το έχουν κάνει fortify και δεν σπάει, τότε μιλάμε για τεράστιες ελλείψεις. Αν σπάει, τότε κομπλέ.
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Έχουμε αυτό, τη Legacy Edition του Metroid, κάμποσα Amiibo και λογικά θα βγάλει και για το Mario κάποια συλλεκτική. Πάνε τα λεφτά! 4
Edel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το κουτί του παιδικού μου πόθου επιτέλους θα μπει στο σπίτι μου. 20 χρόνια μετά. Πρώτο τσεκ εκπλήρωσης απωθημένων παιδικών χρόνων. Άντε να δω πότε θα εκπληρωθεί ο εφηβικός μου πόθος και να μπει σπίτι μου η Ελεονώρα Μελέτη !!! 3
theoritikos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Λείπουν τρανταχτοί τίτλοι από μέσα πάντως. Super Mario All Stars, Chrono Trigger, τα υπόλοιπα Donkey Kong Country κοκ Αν το έχουν κάνει fortify και δεν σπάει, τότε μιλάμε για τεράστιες ελλείψεις. Αν σπάει, τότε κομπλέ. Το super mario all stars δεν χρειάζεται να υπάρχει, τα έχουν δώσει ήδη στο nes. Τα donkey kong country είναι απίθανο να μπουν επειδή τα δικαιώματα τα έχει η rare. Είμαστε τυχεροί που υπάρχει έστω το πρώτο. Εγώ από την άλλη ήθελα να έχει Killer Instict, κανά mortal kombat και πολλά άλλα παιχνίδια της capcom, αλλά δεν νομίζω να θεωρούνται αρκετά mainstream για να τα περιλάβουν..
snake_plissken2112 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ε ρε γαμώτο, ακόμα τόχω το SNES και πάιζω ανα διαστήματα αλλά ψήνω λόγω Metroid, ghouls και το link to past που δε δουλευει αλλά ρε γαμώτο και πάλι, λίγοι τίτλοι, το SNES έχει απίστευτο παλμαρέ...αλλά ναι, υποθέτω να ζητάω τίτλους Capcom, rare κτλ είναι ίσως δύσκολο... για δώρο τα χμας είναι μια χαρά
christos_75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ...και σκεψου του χρονου να βγει SNES Mini 2, με διαφορετικους τιτλους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα