Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Κωτσοβολο παντως ειναι διαθεσιμο για οποιον ψαχνει, η δεν εχει παραλαβει ακομα το pre order του απο τις αλλες αλυσιδες.

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/forhtes-konsoles/175684-nintendo-classic-mini-super-nes

Να είσαι καλά,

Το πρωί δεν είχε στη Σταδίου. Τώρα το έχει οπότε και το έκλεισα καθώς το πλαίσιο δεν παρέλαβε όλα τα κομμάτια των προπαραγγελιών και δε γνωρίζουν πότε θα ξαναπαραλάβουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Να είσαι καλά,

Το πρωί δεν είχε στη Σταδίου. Τώρα το έχει οπότε και το έκλεισα καθώς το πλαίσιο δεν παρέλαβε όλα τα κομμάτια των προπαραγγελιών και δε γνωρίζουν πότε θα ξαναπαραλάβουν. 

Τιποτα. Αυτο αλλαζει ανα λεπτο γιατι παιζει τι παραλαμβανουν αυτην την στιγμη και τι πουλιεται. πχ αυτην την στιγμη εμφανιζει κομματι στο Mall και στην Γλυφαδα.

Σημείωση :
Δημοσ.

έχει σίγουρα πολλά κομμάτια ο Κωτσόβολος στην Γλυφάδα και το Mediamarkt στην Αγία Παρασκευή.

Δημοσ.

Είναι εμφανές ότι η Nintendo αυτή την φορα φρόντισε να έχει αυξημένη διαθεσιμότητα. Αν υπολογίσουμε τους Scalpers και το ότι όλοι άλλοι έτρεξαν να προλάβουν αυτή την φορα φαίνεται ότι έστω και δύσκολα άμα ψάξεις το βρίσκεις..

Δημοσ.

Στην Ελλάδα το βρίσκεις πανεύκολα. Απλά ίσως το Public και το Πλαίσιο να μην έχουν αυτή την στιγμή απόθεμα - Κωτσόβολος και Mediamarkt έχουν πάρα πολλά τεμάχια. Και έρχονται και άλλα...

Από την άλλη, Αγγλία δεν υπάρχει mini SNES ούτε για δείγμα. Το βρίσκεις μόνο σε ebay και amazon marketplace σε τιμή £140+ (διπλάσια από την RRP).

Δημοσ.

• ανανεωση.....σχεδον σε ολα τα μαγαζια υπαρχει αποθεμα.
  • Public και Πλαισιο εχουν παρει οπως δειχνει ποσοτητα να καλυψουν προπαραγγελιες, και επειδη εχουν πολλοι 2 και 3 κομματια σε παραγγελια - 1 σε καθε αλυσιδα- θα το δουμε και στα ραφια των υπολοιπων. για Ελλαδα λοιπον να φανε και οι κοτες. και απο οτι εχω ακουσει και εξωτερικο και Ελλαδα περιμενουν μεγαλα restock συντομα.
  • Like 1
Δημοσ.

• Public και Πλαισιο εχουν παρει οπως δειχνει ποσοτητα να καλυψουν προπαραγγελιες, και επειδη εχουν πολλοι 2 και 3 κομματια σε παραγγελια - 1 σε καθε αλυσιδα- θα το δουμε και στα ραφια των υπολοιπων. για Ελλαδα λοιπον να φανε και οι κοτες. και απο οτι εχω ακουσει και εξωτερικο και Ελλαδα περιμενουν μεγαλα restock συντομα.

Πλαίσιο δεν έχει πάρει ικανή ποσότητα να καλύψει προπαραγγελίες. Μου το είπαν χθες τηλεφωνικώς. 

Πρώτο παιχνίδι χθες. Streetfighter 2 Turbo. Μία στις 3 πετύχαινα το hadouken. Συγκίνηση.

Δημοσ.

Πλαίσιο δεν έχει πάρει ικανή ποσότητα να καλύψει προπαραγγελίες. Μου το είπαν χθες τηλεφωνικώς. 

Πρώτο παιχνίδι χθες. Streetfighter 2 Turbo. Μία στις 3 πετύχαινα το hadouken. Συγκίνηση.

Παρελαβα απο πλαισιο, και ενω η αρχικη του διαθεση ηταν μονο για προπαραγγελίες θα ξαναλαβει, αρα υπομονη.

Ειχα προπ. 2 ιουλιου και παρελαβα κανονικοτατα 29 σεπτ.

Δημοσ.

Παρελαβα απο πλαισιο, και ενω η αρχικη του διαθεση ηταν μονο για προπαραγγελίες θα ξαναλαβει, αρα υπομονη.

Ειχα προπ. 2 ιουλιου και παρελαβα κανονικοτατα 29 σεπτ.

Παρέλαβες γιατί την προπαραγγελία την έκανες 2 Ιουλίου. Εγώ που την έκανα 2 Αυγούστου ήμουν χαμηλά στη λίστα και δεν υπήρχε απόθεμα. Μου είπαν στο τηλέφωνο επίσης πως δε γνωρίζουν πότε θα ξαναπαραλάβουν. Μπορεί να μην ήξερε κάτι παραπάνω η κοπέλα που μου απάντησε. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αν κάποιος το θέλει και βιάζεται (όπως εγώ που ήθελα να το εξασφαλίσω), ας κοιτάξει κι αλλού.

Δημοσ.

και εγώ το είχα παραγγείλει από το Πλαίσιο από τέλη Ιουλίου αν θυμάμαι καλά... 29 του μηνός δεν μου ήρθε τίποτα, ούτε τις επόμενες ημέρες. Όταν τους πήρα τηλέφωνο μου απάντησαν ότι δεν έχουν διαθέσιμα κομάτια για να καλύψουν τις προπαραγγελίες... Το βρήκα πανεύκολα σε άλλα μαγαζία που έχουν πολυ στοκ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...