johnys5 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, Το πλαίσιο κατέβασε τη σελίδα που είχε για το SNES mini. Παράλληλα καμία ενημέρωση για την προπαραγγελία. Ίδωμεν. Και εγω περιμενα σημερα... μιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι με ειχανε παρει για επιβεβαιωση την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν ειχα απαντησει... Δεν ειδα καμια αναπαντητη να πω την αληθεια. Μου ειπε οτι υπαρχει κομματι(?ενα ? )και οτι θα το εχω αυριο. Οποτε ριξε ενα τηλ. ή στειλε ενα mail.
christos_75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για αυτους με τις αγγελιες φταινε τα καταστηματα. Ακουσα για περιπτωση απο γερμανικη αλυσιδα με ηλεκτρικα ειδη για κρατησεις 30 τεμαχιων σε ενα πελατη. και μετα λεμε οτι δεν ερχονται κομματια...πως να φτασουν αφου τα παιρνει ο ενας μονο?
NickTG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ με 12 άτοκες δόσεις. Δυστυχώς δεν πρόλαβα ούτε να το ανοίξω.
GLYMPE Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγω απο public (παραγγελια 28/6). Δυστυχώς και εγώ δεν έχω προλάβει να το ανοίξω!
Mazinga Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω βαλει αγγελια εαν ενδιαφερεται κανεις : http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/990759-snes-mini-classic-nintendo/ 7
bblov Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Mazinga εισαι απεχτος Λοιπον. Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω,ειναι ποιο μικρο κι απ οτι το φανταζομουνα! Τωρα στο ζουμι! Σε σχεση με το κανονικο το s.nintendo νομιζω οτι αν και hdmi συνδεση το παλιο nintendo τα δειχνει ποιο ωραια τα παιχνιδια και στη τηλεοραση το snes mini τα δειχνει σε ενα τετραγωνο πλαισιο ενω το παλιο s.nintendo οταν το βαζω το παιζει το παιχνιδι σε ολη την οθονη πλην απο μια μικρη λωριδα πανω και κατω. Αυτα σαν μια γρηγορη ματια.Τωρα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη ειδα σε καταστημα 2 snes mini (για οποιον δεν εκανε προπ..)
Mazinga Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Mazinga εισαι απεχτος Λοιπον. Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω,ειναι ποιο μικρο κι απ οτι το φανταζομουνα! Τωρα στο ζουμι! Σε σχεση με το κανονικο το s.nintendo νομιζω οτι αν και hdmi συνδεση το παλιο nintendo τα δειχνει ποιο ωραια τα παιχνιδια και στη τηλεοραση το snes mini τα δειχνει σε ενα τετραγωνο πλαισιο ενω το παλιο s.nintendo οταν το βαζω το παιζει το παιχνιδι σε ολη την οθονη πλην απο μια μικρη λωριδα πανω και κατω. Αυτα σαν μια γρηγορη ματια. Τωρα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη ειδα σε καταστημα 2 snes mini (για οποιον δεν εκανε προπ..) Δες την ρυθμιση μαυρου στο hdmi μηπως και πρεπει να την βαλεις στο low.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Mazinga εισαι απεχτος Λοιπον. Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω,ειναι ποιο μικρο κι απ οτι το φανταζομουνα! Τωρα στο ζουμι! Σε σχεση με το κανονικο το s.nintendo νομιζω οτι αν και hdmi συνδεση το παλιο nintendo τα δειχνει ποιο ωραια τα παιχνιδια και στη τηλεοραση το snes mini τα δειχνει σε ενα τετραγωνο πλαισιο ενω το παλιο s.nintendo οταν το βαζω το παιζει το παιχνιδι σε ολη την οθονη πλην απο μια μικρη λωριδα πανω και κατω. Αυτα σαν μια γρηγορη ματια. Τωρα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη ειδα σε καταστημα 2 snes mini (για οποιον δεν εκανε προπ..) Το ότι στα δείχνει σε τετράγωνο πλαίσιο είναι σωστό γιατί το original aspect ratio των παλιών κονσολών (NES, SNES κλπ) ήταν το 4:3 δηλαδή τετράγωνο. Το παλιό σου SNES στο δείχνει σε widescreen, δηλαδή 16:9, γιατί δεν έχει αυτόματη ρύθμιση σαν το καινούργιο SNES Mini. Θα πρέπει να τη βάλεις εσύ από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Αλλιώς θα τα βλέπεις όλα στρετσαρισμένα οριζόντια, δηλαδή το σχήμα ενός κύκλου δεν θα το βλέπεις σαν κύκλο αλλά σαν τουμπαρισμένο οβάλ. Βέβαια μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με αυτό και να θέλεις να τα βλέπεις όλα 16:9, περί ορέξεως...
alexmm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Mazinga εισαι απεχτος Λοιπον. Σημερα το πρωι παρελαβα κι εγω,ειναι ποιο μικρο κι απ οτι το φανταζομουνα! Τωρα στο ζουμι! Σε σχεση με το κανονικο το s.nintendo νομιζω οτι αν και hdmi συνδεση το παλιο nintendo τα δειχνει ποιο ωραια τα παιχνιδια και στη τηλεοραση το snes mini τα δειχνει σε ενα τετραγωνο πλαισιο ενω το παλιο s.nintendo οταν το βαζω το παιζει το παιχνιδι σε ολη την οθονη πλην απο μια μικρη λωριδα πανω και κατω. Αυτα σαν μια γρηγορη ματια. Τωρα οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη ειδα σε καταστημα 2 snes mini (για οποιον δεν εκανε προπ..) Σε ποιο κατάστημα; γιατί εχω κάνει προπαραγγελίες αλλά ακόμη περιμένω και λιγο μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά....
lazaroslion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 κλασσικο κολπο της nintendo να λανσαρει ενα προιον οπως το nes να πουλαει λιγα και επειτα να σταματα την παραγωγη ωστε να γινουν πανακριβα αυτα που εχουν στις αποθηκες.... παρτε τωρα γιατι μετα θα εχει τετραπλη τιμη παιδες...
hasiotis_john Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αδερφέ, δε νομίζω να το κάνει εσκεμμένα η nintendo, απλά υπάρχει πολύς κόσμος που τ' αγοράζει και τα εξαφανίζει από τα ράφια! Δεν είναι όλοι γραμμένοι στο insomnia για να καταλάβουμε το εύρος τους. Πέρα από αυτό, βάλε και αυτούς που τ' αγοράζουν 30 - 30, ε δεν είναι και δύσκολο να μην τα βρίσκεις μετά πουθενά!Ωστόσο θα συμφωνήσω στο "πάρτε τώρα" που λες, γιατί όντως μετά δεν θα το βρεις πουθενά.Θα μου πεις, μπορεί να επανακυκλοφορήσει όπως και το προηγούμενο, ΑΛΛΑ και πάλι δεν ξέρεις πόσα κομμάτια πάλι θα βγουν, πόσο θ' αργήσει να έρθει μιας και θα βγει προφανώς Αμερική πρώτα, αν θα το κλειδώσουν και κτλ κτλΤελικά το συγκεκριμένο το χάκαραν ή ακόμα?
christos_75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειναι κανενα κολπο της Νιντεντο. Απλα υπαρχουν τζιμανια εκει εξω και ειναι και το θεμα της κρισης....παει ενας και σκουπιζει οτι υπαρχει στο ραφι με στοχο την μεταπωληση και 100% 150% κερδος. Ειδες τι εγινε αμεσως εδω.250 ευρω στις αγγελιες. Και δεν ειναι μονο με νιντεντο το θεμα. Ακομα και σε group στο fb, ειχα δει Dreamcast πχ με παιχνιδισ στα 150 ευρω, ενδιαφερθηκε ενας και το εκλεισε και το ανεβασε σε αλλο group στα 250 την ιδια στιγμη. Γενικα θελω να πω μας εχουν καταντησει με ολα οποιος προλαβει. 1
Socratis_g Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το σύνδεσα στην tv που παίζω, 55'' στα 2,50 μέτρα. και ήταν επιοικώς αστείο το θέαμα. Μόνο τετραγωνάκια εβλεπα! Είχα ξεχάσει τελείως πως ήταν η φάση του snes. Στην οθόνη του Pc 23'' στο 1 μέτρο ήταν κομπλέ.
Federer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα 3 από πλαίσιο, 4 από Public, 4 από Κωτσόβολο και 2 από mediamarkt. Μια χαρα, ευχαριστούμε Nintendo. 1
Mazinga Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πήρα 3 από πλαίσιο, 4 από Public, 4 από Κωτσόβολο και 2 από mediamarkt. Μια χαρα, ευχαριστούμε Nintendo. Κάτσε ρε Federer, ρε Κωστα...μισο λεπτό.Ταυτόχρονη παγκόσμια αναβάθμιση σε όλα τα πλαίσιο, όλα τα Public και όλα τα mediamarkt ανεξαρτήτως χωρητικότητας, στοχου, χώρας και χρώματος; ΕΛΕΟΣ δηλαδή...Δηλαδή η μαυραγοριτισα και η κάθε πωλητρια λαικης ΚΟΡΟΙΔΑ είναι που ξεζουμίζουν σήμερα τα πολωνικά, σε 10 μέρες τα γερμανικά, σε ένα μηνα τα αγγλικά, σε 45 μέρες τα ΗΠΑ, σε 2 μήνες τα Τουρκικα και σε 3 μήνες τα Γαλλικα? Το σωστό είναι οι μαυραγοριτικες κινησεις να δίνονται σε δόσεις ανα χώρα, πολη, χωρητικότητα, έκδοση, Κοροιδο, θρησκεια και χρώμα....ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ source: http://www.insomnia.gr/topic/655332-ios-11-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-iphone-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-ipa/?view=findpost&p=55963877 Your feelings betray you ...I see you TROLL! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από Mazinga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα