Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε οποιο τοφοδοτικο βρεις μπροστα σου, θα αναψει.

Οσοι συνεχισετε να τους λετε φορτιστες θα σας βαλω σε λιγα ignore, ειναι τροφοδοτικα, ο φορτιστης στο κινητο ειναι ΜΕΣΑ στο κινητο.

Ουτε μετασχηματιστες ειναι

• Like 1
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλε οποιο τοφοδοτικο βρεις μπροστα σου, θα αναψει.

Οσοι συνεχισετε να τους λετε φορτιστες θα σας βαλω σε λιγα ignore, ειναι τροφοδοτικα, ο φορτιστης στο κινητο ειναι ΜΕΣΑ στο κινητο.

Ουτε μετασχηματιστες ειναι

Jackie-Goehner-Cosplay-Legend-of-Zelda-3

orck μου, ετσι να τους το θυμιζεις!

f34862091564794dcef4407f2b57a5f4.jpg

Δημοσ.

Σε ολα τα καταστηματα, κοντα σας...

Α εαν καποιος ΔΕΝ βρισκει, εχω ενα που δεν θα παραλαβω νεα ερυθραια Public, Athens.PM

Γατάκι το έχω από χθες
Ωραίες οι φίλες σου, θα μας γνωρισεις καμία;

Θα ρωτησω τη γυναικα μου οταν γυρισει απο κοσπλαι...

samus_aran_cosplay_1_sexy.jpg?w=1000&h=

Και λεπτομεριες...

6GMr75j.png

that_samus_aran_by_sophievalentinecos-d9

Η NERD δηλωνει εντος του ΣΝΕΣ (εκ του Madmonkey1907):

Enjoy this Mini, Disconnect from the present, and Go back to the nineties.

χαπι χακινκ λοιπον....

http://www.polljunkie.com/poll/oorpss/game-of-the-week-1

Δημοσ.

Καλημέρα,

Το πλαίσιο κατέβασε τη σελίδα που είχε για το SNES mini. Παράλληλα καμία ενημέρωση για την προπαραγγελία. Ίδωμεν. 

Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα προ ολίγου από προπαραγγελία στο Πλαίσιο.

Να πω ότι με ενοχλεί αρκετά το ότι από τα 30 παιχνίδια του προηγούμενου πέσαμε στα 20+1.

Δηλαδή το επόμενο (αν υπάρξει) θα έχει μέσα 10 και θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι? Ας είναι καλά οι Ρώσοι χάκερς δηλαδή :P

Βέβαια θα ξαναπώ την άποψή μου ότι το βλέπω εξαιρετικά χλωμό να κυκλοφορήσει στο μέλλον N64 Classic. Εξηγούμαι:

Είδαμε ότι αυτό το μηχανάκι είναι identical με το αντίστοιχο NES. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς N64 τίτλους, τουλάχιστον η emulation σκηνή αυτό έχει δείξει (βλέπε Raspberry Pi). Εκτός αν φταίει ο κώδικας των emulators που χρησιμοποιούνται και η ίδια η Nintendo μπορεί έχοντας τον original κώδικα να αναπτύξει το κατάλληλο λογισμικό που θα τρέχει τα συγκεκριμένα παιχνίδια σωστά στο εν λόγω μηχάνημα που έχει την ισχύ που ξέρουμε και γνωρίζουμε. Αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πιο ισχυρό μηχάνημα για το Ν64. Επίσης ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που θα προκύψει είναι η διαθεσιμότητα των τίτλων, ιδίως όσον αφορά τα δικαιώματα. Σε ένα ενδεχόμενο N64 Classic, δεν χρειάζεται να ψάξετε ιδιαίτερα για να βρείτε τη λίστα των συμπεριλαμβάνομένων παιχνιδιών, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει στις Virtual Consoles των Wii και Wii U. Δεν πρόκειται να δούμε Goldeneye 007, Perfect Dark, Banjo Kazooie-Tooie, Concur's Bad Fur Day, Diddy Kong Racing. Βάλτε κάτω τους αξιόλογους τίτλους που απομένουν: Super Mario 64, Mario Kart 64, Super Smash Bros, Yoshi's Story, Paper Mario, Ocarina Of Time, Majora's Mask, Donkey Kong 64 (με ερωτηματικό), Star Fox 64, F-Zero X. Για παραπάνω από 10 τίτλους δεν το κόβω να έχει μέσα...

Rant aside, πολύ ωραία κυκλοφορία το SNES, θετικό ότι έχει 2 χειριστήρια κι ας ανέβηκε η τιμή (χώρια το ελληνικό καπέλο). Θα πήξουμε στη νοσταλγία πάλι. Ωραίες εποχές... Μακάρι πέρα από την κονσόλα μινιατούρα να μπορούσαμε κι εμείς όσο το παίζουμε να γινόμασταν ξανά ξέγνοιαστα πιτσιρίκια.

Βλέπω να κινείται γενικά το προϊόν -στην ελληνική αγορά τουλάχιστον- αρκετά πιο ομαλά από πέρυσι. Μακάρι να καλυφθεί η ζήτηση.

Καλή διασκέδαση σε όσους το πάρουν. Λιώστε το! ;)

Δημοσ.

Καλημέρα,

Το πλαίσιο κατέβασε τη σελίδα που είχε για το SNES mini. Παράλληλα καμία ενημέρωση για την προπαραγγελία. Ίδωμεν. 

Μετα απο ερωτημα προς CD media, ολοι οι διανομεις ελλαδας ελαβαν αρχικο μικρο ποσο κονσολων.

Πλαισιο - παμπλικ - κοτσοβολος καλυπτουν προπαραγγελιες. Επομενη παραλαβη μεσα οκτ. και ακολουθει....

Μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ με το ΝΕΣ Μινι: τα χειριστηρια wii classic controller / classic controller pro ενω στο ΝΕΣ Μινι μπορουν να χρησιμοποιηθουν η με τον σταυρο κατευθυνσης η με το στικ αδιαφορα, στο ΣΝΕΣ μινι, ο μοχλος-στικ κατευθυνσεως χρησιμευει ΜΟΝΟ στο αρχικο μενου. Στα παιχνιδια πατε στο σταυρο κατευθυνσεως.

Το κουμπι χομε μεταφερει στο αρχικο μενου.

Α και η υποχρεωτικη οικογενιακη φωτο...

snes_mini_family.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο ερωτημα προς CD media, ολοι οι διανομεις ελλαδας ελαβαν αρχικο μικρο ποσο κονσολων.

Πλαισιο - παμπλικ - κοτσοβολος καλυπτουν προπαραγγελιες. Επομενη παραλαβη μεσα οκτ. και ακολουθει....

Μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ με το ΝΕΣ Μινι: τα χειριστηρια wii classic controller / classic controller pro ενω στο ΝΕΣ Μινι μπορουν να χρησιμοποιηθουν η με τον σταυρο κατευθυνσης η με το στικ αδιαφορα, στο ΣΝΕΣ μινι, ο μοχλος-στικ κατευθυνσεως χρησιμευει ΜΟΝΟ στο αρχικο μενου. Στα παιχνιδια πατε στο σταυρο κατευθυνσεως.

Το κουμπι χομε μεταφερει στο αρχικο μενου.

Α και η υποχρεωτικη οικογενιακη φωτο...

snes_mini_family.jpg

To προστατευτικό sleeve του Wii-U tablet πόσο κόστισε, αν επιτρέπεται, και απο που το πήρες; Άν και δεν είμαι φαν γενικά των sleeve (θεωρώ πως προσθέτουν "όγκο" στο controller και συνήθως με ενοχλούν ελαφρά), η glossy επιφάνεια του Wii U controller λερώνεται πολύ εύκολα οπότε ίσως είναι καιρός να συνηθίσω θέλω-δεν θέλω :P

Δημοσ.

To προστατευτικό sleeve του Wii-U tablet πόσο κόστισε, αν επιτρέπεται, και απο που το πήρες; Άν και δεν είμαι φαν γενικά των sleeve (θεωρώ πως προσθέτουν "όγκο" στο controller και συνήθως με ενοχλούν ελαφρά), η glossy επιφάνεια του Wii U controller λερώνεται πολύ εύκολα οπότε ίσως είναι καιρός να συνηθίσω θέλω-δεν θέλω :P

Το ειχα παρει 6/7 ευρω απο σκρουτζομαγαζο, το easy buy world στο μαρουσι. Εχει βολεψει πολυ! Δεν λερωνει, δεν γλιστραει, μονο που δεν μπορει να φορτιζει απο την βασουλα φορτισης  τροφοδοσιας (δεν μας ακουσε ο orck ετσι;) Εαν θες τετοιο που να επιτρεπει να φορτιζει εβγαλε μονο η hori in greece. Και σε παρακαλω ρωτα με οτι θες στο νημα του wii U ολα τα βλεπω......

• Like 1
Δημοσ.

Γινεται παλι πανικος στις αγγελιες. Να βγαλω και εγω μια οικογενιακη, ωραια ιδεα.

Τοσα λιγα εχεις;

οχι βρε, πλακα κανω..αγορασα ενα για τη συλλογη, οπως εκανα και με το προηγουμενο..θα αγοραζα και ενα δευτερο ενδεχομενως για να παιζω, αλλα δε "βγαινω" τωρα για δευτερο κατοσταρικο σε τετοιο gadget, θα πεσει παντοφλα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...