Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, οντως τυχερος. Κοιτα, εαν τα θεωρεις ξεπερασμενα, νομιζω δεν αξιζει και να το κρατησεις, δεν θα γινουν πιστευω πραγματικα συλλεκτικα σε μερικα χρονια, απλα τωρα ταιριαζουν με τους 30 με 45 που αναπολουν την εργενικη ζωη τους....

"Ε ναι αγαπη μου τωρα σβυνω τον ΗΥ και αρχιζω να πλενω τα πιατα"

Αντε παιδια τα λεμε αυριο παλι....

Συλλεκτικό εννοώ ότι θέλω να το έχω δεν με ενδιαφέρει αν θα ανεβεί η κατεβει η αξια του. Απλά έχω μια τρελα ... θέλω να έχω όλες τις κονσόλες... :-)

Δημοσ.

Αντε παλι η ιδια μιζερια, ειναι τραγικο να σας αναγκαζουν με το ζορι να αγοραζεται τα προιοντα της Nintendo, καταδικαζω :)

Οντως απο που 79;

Ο Κοτσοβολος εβαλες πρωτος με 105 και μετα πλαισιο και public στα 100

Βεβαίως "μιζέρια" το SNES Mini. Και ο φανμποϊσμος έχει τα όρια του. Να μην αναφέρουμε κανένα αρνητικό για κανένα προϊόν γιατί "δεν μας αναγκάζουν να τα αγοράσουμε".

Ή μήπως αυτό ισχύει μόνο για προϊόντα της κάθε αγαπημένης μας εταιρείας;

• Moderators
Δημοσ.

Βεβαίως "μιζέρια" το SNES Mini. Και ο φανμποϊσμος έχει τα όρια του. Να μην αναφέρουμε κανένα αρνητικό για κανένα προϊόν γιατί "δεν μας αναγκάζουν να τα αγοράσουμε".

Ή μήπως αυτό ισχύει μόνο για προϊόντα της κάθε αγαπημένης μας εταιρείας;

Εγώ πάντως που είμαι Ninty-fag, αν αύριο έβγαζαν PSX mini ή Dreamcast mini θα τα αγόραζα καρφί.

Δεν είναι θέμα «φανμποϊσμού», το εξετάζεις από λάθος πλευρά. Ούτε θέμα «νοσταλγίας» είναι, για μένα τουλάχιστον. Εγώ τα βλέπω (το NES mini και το SNES mini) σαν δύο μηχανάκια που μπορώ να τους περάσω ότι ROM θέλω και τα παιδιά μου θα «διδαχτούν» gaming history μέσα από τα ομοιώματα των κονσολών που έπαιζα εγώ μικρός.

Θεωρώ θλιβερό να δείχνεις σε άτομα που θέλουν να θεωρούνται gamers ένα Gameboy ή ένα NES και να μην ξέρουν καν τι είναι. Για μένα, όποιος θέλει να υποστηρίζει ότι ασχολείται με το gaming θα πρέπει να ξέρει και από που προήλθε για να φτάσει στη σημερινή του μορφή. Είναι σαν να δηλώνει κάποιος ροκομεταλάς και να μην ξέρει τους Led Zeppelin ή τους Beatles.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω ειχα παραγγειλει 2 απο public,μου λενε με μηνυμα θα μου ερθει ενα,οκ λεω δεν πειραζει,θα βρω πιστευω αλλου αλλα στην αντικαταβολη λεει 119 ευρω...ακυρο θα φανε. Θα βρω σε καταστημα πιστευω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είμαι Ninty-fag, αν αύριο έβγαζαν PSX mini ή Dreamcast mini θα τα αγόραζα καρφί.

Δεν είναι θέμα «φανμποϊσμού», το εξετάζεις από λάθος πλευρά. Ούτε θέμα «νοσταλγίας» είναι, για μένα τουλάχιστον. Εγώ τα βλέπω (το NES mini και το SNES mini) σαν δύο μηχανάκια που μπορώ να τους περάσω ότι ROM θέλω και τα παιδιά μου θα «διδαχτούν» gaming history μέσα από τα ομοιώματα των κονσολών που έπαιζα εγώ μικρός.

Θεωρώ θλιβερό να δείχνεις σε άτομα που θέλουν να θεωρούνται gamers ένα Gameboy ή ένα NES και να μην ξέρουν καν τι είναι. Για μένα, όποιος θέλει να υποστηρίζει ότι ασχολείται με το gaming θα πρέπει να ξέρει και από που προήλθε για να φτάσει στη σημερινή του μορφή. Είναι σαν να δηλώνει κάποιος ροκομεταλάς και να μην ξέρει τους Led Zeppelin ή τους Beatles.

Κοίτα και και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι. Θέλω να δείξω στο παιδί μου πως φτάσαμε στο σημείο που είμαστε. Παίρνεις πχ ένα Android box και περνάς ότι θέλεις. Το πώς θα μοιάζει το κέλυφος μικρή σημασία έχει (όχι ότι αυτό που θες εσύ είναι λάθος).

Με το NES Mini δεν είχα θέμα. Με το SNES Mini όμως είναι κοροϊδία να σου λανσάρουν το ίδιο hardware σε ακόμη πιο ακριβή τιμή.

Και είναι εννοείται δικαίωμα τους να το λανσάρουν όσο θέλουν, αλλά όχι και να μην κάνουμε κριτική.

Και ναι θα το πάρω γιατί με αυτό μεγάλωσα και είναι η αγαπημένη μου κονσόλα. Εκεί με "χτύπησε" η Nintendo :P

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ μόνο θετικό βρίσκω το ίδιο H/W πάντως, γιατί ματάκι θα του κλείνεις και θα χακεύεται.

Δηλαδή, τι θα κέρδιζες με δυνατότερο H/W; Θα έτρεχαν καλύτερα τα SNES games;

Δημοσ.

Κοίτα και και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι. Θέλω να δείξω στο παιδί μου πως φτάσαμε στο σημείο που είμαστε. Παίρνεις πχ ένα Android box και περνάς ότι θέλεις. Το πώς θα μοιάζει το κέλυφος μικρή σημασία έχει (όχι ότι αυτό που θες εσύ είναι λάθος).

Με το NES Mini δεν είχα θέμα. Με το SNES Mini όμως είναι κοροϊδία να σου λανσάρουν το ίδιο hardware σε ακόμη πιο ακριβή τιμή.

Και είναι εννοείται δικαίωμα τους να το λανσάρουν όσο θέλουν, αλλά όχι και να μην κάνουμε κριτική.

Και ναι θα το πάρω γιατί με αυτό μεγάλωσα και είναι η αγαπημένη μου κονσόλα. Εκεί με "χτύπησε" η Nintendo :P

Και μαθων και παθων!

Α ρε Αντωνακη μου....(Κυρια Κοκκοβικου δεν ηθελες;)

Παντως εαν δεις τις αρχικες λ.χ. ΒΑ τιμες: ΝΕΣ Μινι 60 δολαρια, χειριστηριο 10 δολαρια ισον 70, ενω το ΣΝΕΣ με το 2ο χειριστηριο παει 79 δολαρια ακολουθει την λογικη τιμων ενος εσοπ πανω στο wii u / 3ds.

Δηλαδη οταν η προσομειωση συστημάτων παει σε πιο νεους τιτλους, αυξανει εντονα την τιμη : 31 παιχνιδια  -- 21 παιχνιδια

Σου λεει οτι το λογισμικο μου ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΞΙΑ.

Δες κα την τιμη του μαριο μπρος στο Switch, 8$ δεν εχει;

Υπομονη, εξοδο ειναι θα περασει...

Μόλις παρέλαβα σήμερα απο Public! 

Με γιες παιδακι μου! Μακρια απο την τηλεοραση εχει ραντιενεργια!

Δημοσ.

Ραδιενεργια η τηλεοραση, επιληψια με τα παιχνιδια, τι τραβηξαμε..

Οντως και εγω πιστευω οτι με δυνατοτερο hardware θα ειχε καλυτερη αποδοση σε πραγματικο 4K με HDR, και γιατι οχι και wifi, eshop, λογαριασμο και συνδρομη για online.
Υπαρχουν αρκετοι που θελουν ΟΛΑ να γινουν PlayStation, δικαιωμα τους βεβαια, οπως και διακαιωμα μου να διαφωνω

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω παιδια κατι.

Το Snes Mini μπορεις να το συνδεσεις και στο laptop με το hdmi καλωδιο και να παιζεις η πεταω τουβλα τωρα?

• Moderators
Δημοσ.

Ραδιενεργια η τηλεοραση, επιληψια με τα παιχνιδια, τι τραβηξαμε..

Οντως και εγω πιστευω οτι με δυνατοτερο hardware θα ειχε καλυτερη αποδοση σε πραγματικο 4K με HDR, και γιατι οχι και wifi, eshop, λογαριασμο και συνδρομη για online.

Υπαρχουν αρκετοι που θελουν ΟΛΑ να γινουν PlayStation, δικαιωμα τους βεβαια, οπως και διακαιωμα μου να διαφωνω

Αυτό σκεφτόμουν πιο πριν. Δώσε ένα OG Gameboy σε αυτούς που κλαίγονται για το 4Κ HDR και τα λοιπά, να δουν σπάγαμε τα δάχτυλά μας για να παίξουμε σε 144p οθόνη χωρίς χρώματα και θα αλλάξουν άποψη!

Να ρωτησω παιδια κατι.

Το Snes Mini μπορεις να το συνδεσεις και στο laptop με το hdmi καλωδιο και να παιζεις η πεταω τουβλα τωρα?

Έχει TV-in το laptop; Εάν ναι (που αμφιβάλλω) τότε ναι μπορείς.

Δημοσ.

Να ρωτησω παιδια κατι.

Το πιθανότερο είναι η HDMI του λαπτοπ σου να είναι μόνο για έξοδο, οπότε όχι δεν μπορείς.

Δημοσ.

Αα μαλιστα.

Και κατι ακομα παιδια.

Πρεπει να παρεις τον φορτιστη της nintendo μονο για να το βαλεις στην πριζα να παιξει η μπορεις και οποιοδηποτε αλλον φορτιστη π.χ απο φωτογραφικη που εχει υποδοχη usb??

Δημοσ.

Αα μαλιστα.

Και κατι ακομα παιδια.

Πρεπει να παρεις τον φορτιστη της nintendo μονο για να το βαλεις στην πριζα να παιξει η μπορεις και οποιοδηποτε αλλον φορτιστη π.χ απο φωτογραφικη που εχει υποδοχη usb??

Βρε ψαξε λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο το νημα, τεμπελακο.

Ναι, ολους τους  usb φορτιστες, αρκει να δινουν 5β-1Α. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...