Moderators Malthador Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εσωτερικα ειναι εντελως ιδιο. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-snes-mini-teardown-confirmed-recycled-nes-mini-tech Όμορφα. Άρα θα χακεύεται και εντελώς το ίδιο.
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι, ειναι ηδη σιγουρο οτι χακευεται με τον ιδιο τροπο. Η διαφορα ειναι οτι εξαφανιστηκαν τα σημεια οπου μπορουσες να κανεις ευκολα συγκολληση καλωδιων για σειριακη συνδεση, αλλα αυτο μαλλον εχει να κανει με οικονομιες μεγεθους στον σχεδιασμο της πλακετας. Με ενα κατσε να τ δουμε παντα... Το μηχανημα εχει ηδη παραδωσει απο την ΝΑΝΔ το λειτουργικο του, και δοκιμαστικα χρηστης εχει ριξει επανω το ΦΓ του ΝΕΣ μινι, και εχει κατοπιν φλασαρει πισω το αρχικο καινουργιο ΦΓ, αρα σε επιπεδο ΝΑΝΔ και φλασαρισματος ολα καλα προς το παρον. Το κριμα ειναι οτι σχεδον σιγουρα παραμενουμε στα ιδια απο μνημης αρα οι περιορισμοι μενουν. Βεβαια συμφωνα με οτι μου απαντησε ο MFDkanic σιγουρα θα σηκωσει με σωστη συμπιεση οσα κορες χρειαζεται για να τρεχει σταθερα 3000 ρομακια και ανω, οι δε Cluster και Madmonkey μου εστειλαν οτι εχουν φαει μεγαλη πιεση απο τοους ιντερνετικους φαν και καταβαλλουν προσπαθεια να προχωρησουν σε δοκιμες για να αποφευχθει καμμια πατατα η μπρικαρισμα. Λιγη υπομονη, μην μου πειτε οτι σε ενα βραδι θα βγαλετε ολα τα παιχνιδια; ε;! Για τους αδαείς η ΣΝΕΣ εκδοχη του χακ θα επιτρεπει να παιξετε σταρφοξ 2 χωρις να χρειαζεται να βγαλετε πρωτα ολη την πρωτη πιστα του σταρφοξ 1.....χαρ χαρ χαρ. Εχει επισης ξεκινησει μια προσπαθεια να πορταριστει η λειτουργεια πισω φοντου και η λειτουργεια γρηγορης επιστροφης προς τα πισω σε ενα παιχνιδι και στο ΝΕΣ μινι. Τωρα υπομονη. Α! για οσους δεν βρηκαν 2ο χειριστηριο ΝΕΣ μινι φυσικα τα χειριστηρια του ΣΝΕΣ μινι ειναι πληρος συμβατα. Αυριο παραλαμβανω και εγω, και ετοιμαζω χαρτι περιτυλιγματος για τις εορτες.... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από Mazinga 1
orck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να εχουμε τα περσινα με την ελλειψη διαθεσιμοτητας, οποιος θελει εχω μια προπαραγγελια στο Πλαισιο Λ.Βουλιαγμενης, κλασικα εχω παραγγειλει απο ολους, Οποιος το θελει και τον βολευει το καταστημα που αναφερα ας μου στειλει ενα ΠΜ για να του δωσω ονομα και νουμερο παραγγελιας να παει να παραλαβει το snes, η τιμη που θα χρεωθει ειναι 99,99 (το αναφερω γιατι τα τσακαλια του κοτσοβολου εχουν ελπιδες για 105)
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να εχουμε τα περσινα με την ελλειψη διαθεσιμοτητας, οποιος θελει εχω μια προπαραγγελια στο Πλαισιο Λ.Βουλιαγμενης, κλασικα εχω παραγγειλει απο ολους, Οποιος το θελει και τον βολευει το καταστημα που αναφερα ας μου στειλει ενα ΠΜ για να του δωσω ονομα και νουμερο παραγγελιας να παει να παραλαβει το snes, η τιμη που θα χρεωθει ειναι 99,99 (το αναφερω γιατι τα τσακαλια του κοτσοβολου εχουν ελπιδες για 105) Mαλλον οι ασχετοι με το θεμα. Ξερετε οταν πουλας ψυγεια - φουρνους - ψυκτικα των 2000 ευρω, τα 10 ευρω πανω κατω για προιοντα "συνοδευτικα καταλογου" των 100 ευρω ουτε που ασχολεισαι σαν υπαλληλος. Επισης και εγω θα εχω ενα διαθεσιμο αθηνα νεα ερυθραια φανταζομαι εαν καποιος θελησει να παραλαβει.... Στα υπ οψιν οτι το πλαισιο δειχνει οτι θα αργησει να παραλαβει μεγαλο στοκ. Φετος πρωτιες κανει ο κοτσος, μαλλον γιατι περισι με το ΝΕΣ μινι παρελαβε τελευταιος και τον εβαλε πρωτο η αντιπροσ.... Και εδω τα βιβλιαρακια... https://www.nintendo.co.jp/clvs/manuals/
Bourdoulas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εσωτερικα ειναι εντελως ιδιο. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-snes-mini-teardown-confirmed-recycled-nes-mini-tech Η απόλυτη ξεφτίλα. Και πλήρωνε 100 ευρώ την ίδια πατάτα hardware.
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Η απόλυτη ξεφτίλα. Και πλήρωνε 100 ευρώ την ίδια πατάτα hardware. Licencing fee... Δες το σαν 2 χειριστηρια i2c για wii μαζι με τις αδειες λογισμικου....
georget35 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις το πήρα παιδιά! Το είχα προπαραγγελία στα 79 ευρώ. Προσπαθώ να κρατηθώ να μην το ανοίξω. 1
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις το πήρα παιδιά! Το είχα προπαραγγελία στα 79 ευρώ. Προσπαθώ να κρατηθώ να μην το ανοίξω. 22117697_1446410615412181_1202548838_o.jpg Με γιες! γιατι; Δωρο θα το καμεις; Κ¨ερωτηση΅: προπαραγελια 79 ευρα απο που; Ρωτω μιας κ ολοι ειδα πηγαν την τιμη στο 95 - 100 αρι.
orck Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε παλι η ιδια μιζερια, ειναι τραγικο να σας αναγκαζουν με το ζορι να αγοραζεται τα προιοντα της Nintendo, καταδικαζω Οντως απο που 79;Ο Κοτσοβολος εβαλες πρωτος με 105 και μετα πλαισιο και public στα 100
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΤΑΡΦΟΞ ομαδαρα....https://www.polygon.com/2017/6/28/15886874/star-fox-2-release-snes-classic-edition Χε χε χε http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/videogamesvarious/990053-nintendo-snes-mini/ να και καποιος που δεν διαβαζει το νημα....
georget35 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Από Κύπρο το πήρα. Όταν το παράγγειλα είχαν την τιμή στα 79 από λάθος, μετά το έκαναν 89.. Φάνηκα τυχερός. Δεν θα το ανοίξω γιατί το θέλω για συλλεκτικό. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει για να παίζεις. Έκανα το λάθος και άνοιξα το NES .. τα παιχνίδια είναι πολύ ξεπερασμένα..
Misokatsu64 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Από Κύπρο το πήρα. Όταν το παράγγειλα είχαν την τιμή στα 79 από λάθος, μετά το έκαναν 89.. Φάνηκα τυχερός. Δεν θα το ανοίξω γιατί το θέλω για συλλεκτικό. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει για να παίζεις. Έκανα το λάθος και άνοιξα το NES .. τα παιχνίδια είναι πολύ ξεπερασμένα.. Σοβαρα;;; Δειχνουν τοσο πολυ την ηλικια τους;; Βρε τους αληθινους gamer τι λενε ωρες ωρες... 1
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Από Κύπρο το πήρα. Όταν το παράγγειλα είχαν την τιμή στα 79 από λάθος, μετά το έκαναν 89.. Φάνηκα τυχερός. Δεν θα το ανοίξω γιατί το θέλω για συλλεκτικό. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει για να παίζεις. Έκανα το λάθος και άνοιξα το NES .. τα παιχνίδια είναι πολύ ξεπερασμένα.. Σε ευχαριστω, οντως τυχερος. Κοιτα, εαν τα θεωρεις ξεπερασμενα, νομιζω δεν αξιζει και να το κρατησεις, δεν θα γινουν πιστευω πραγματικα συλλεκτικα σε μερικα χρονια, απλα τωρα ταιριαζουν με τους 30 με 45 που αναπολουν την εργενικη ζωη τους.... "Ε ναι αγαπη μου τωρα σβυνω τον ΗΥ και αρχιζω να πλενω τα πιατα" Αντε παιδια τα λεμε αυριο παλι....
EverythingYouBelieve Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση από τα Public, να προβληματιστώ; Όταν συνδέομαι στη σελίδα λέει ακόμα: Υπό επεξεργασία, Σε εκτεταμένη αναζήτηση κλπ. Θα περάσω μια βόλτα πάντως αύριο από εκεί να δω τι παίζει και μήπως το πάρω από ράφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα