Προς το περιεχόμενο

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε με χάλασε μου ρίξαν άκυρο στο κατάστημα,

public: ξέρετε κύριε απο λάθος μας σας στείλαμε σμσ και μαιλ να περάσετε.

εγω: και γιατί δε μου ξαναστείλατε μετά μνμ ή μαιλ να μου το ακυρώσετε και επρεπε να ερθω απο εδώ?

public: ελα μου ντε..

πράβο public γαμώ τις απαντήσεις. απλά δεν ξερω που να τους αφήσω αρνητική αξιολογηση, εχουν βγει και απο το srkoutz

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμενα απο κωτσο πηρανε τηλ.οτι την παρασκευη θα αρχισουνε τις αποστολες,οποτε απο αρχες της αλλης εβδομαδας θα ειναι στα χερια.

Δημοσ.

Με πήραν από Κώτσο για επιβεβαίωση παραγγελίας. Έχουν παραλάβει μου είπαν.

Απο περιεργεια, τι τιμη ειχε ο Κ., ελεγαν καποια στιγμη 105 ευρω νομιζω.

Το Δημοσιο 100, το πλαισιο 99,5                 

Δημοσ.

https://www.amazon.com/gp/product/B01A6GCN70

71X7MeM0N%2BL._AC_.jpg

δεν νομιζω να αξιζει να φτασετε εκει αλλα το παραθετω για οσους δεν το εχουν δει ακομη.

Ενναλακτικα προτεινω να γινει μαζωμα και μια ομαδικη παραγγελια για φθηνοτερα μεταφορικα.

εχει ξανα παραγωγη, παρολη την αρχικη εξαντληση προπωλησεων.

https://www.youtube.com/watch?v=S-JM5sA1PMs

https://www.youtube.com/watch?v=LWEqqu_jGCg

και εδω ενα συγκριτικο, αυτες οι δυο εταιριες δειχνουν να ειναι εφαμιλλες της 8bitdo ισως και καλυτερες σε ποιοτητα χειριστηρια, εαν καταληξουν ολες σε ασυρματα, αυτα θα αξιζουν περισσοτερο.

Τι χειριστήρια είναι αυτά τι είναι αυτά που έχουν στη μέση πρώτη φορά τα βλέπω.

Δημοσ.

Τι χειριστήρια είναι αυτά τι είναι αυτά που έχουν στη μέση πρώτη φορά τα βλέπω.

ειναι διακοπτες που προσαρμοζουν την συμπεριφορα του καθε κουμπιου, λ.χ. βραχυ-μακρυ πατημα ρυθμιζει υψος πηδηματος σε ενα παιχνιδι μαριο, σε ενα κοντρα βαζεις να πυροβλει συνεχεια αυτοματως, χωρις να πατας πια το κουμπι πυρος, κλπ....δες τα βιντεο, επεξηγηματικα ειναι.

να αποφευγετε τις αρρωστες καταστασεις..

• Like 1
Δημοσ.

Απο περιεργεια, τι τιμη ειχε ο Κ., ελεγαν καποια στιγμη 105 ευρω νομιζω.

Το Δημοσιο 100, το πλαισιο 99,5

105 είχε τις προπαραγγελιες. Όταν με πήραν τηλέφωνο, ρώτησα τι ποσό θα τιμολογηθεί και μου λέει 105€ έγινε η προπαραγγελιες άρα τόσο θα τιμολογηθεί. Της λέω τώρα στο σάιτ το έχετε 99,90€ όμως. Δεν πρέπει να προσαρμοστεί η τιμή αναλόγως; Και τότε μου λέει ότι αν είναι έτσι θα αλλάξει την τιμολόγηση.
Δημοσ.

105 είχε τις προπαραγγελιες. Όταν με πήραν τηλέφωνο, ρώτησα τι ποσό θα τιμολογηθεί και μου λέει 105€ έγινε η προπαραγγελιες άρα τόσο θα τιμολογηθεί. Της λέω τώρα στο σάιτ το έχετε 99,90€ όμως. Δεν πρέπει να προσαρμοστεί η τιμή αναλόγως; Και τότε μου λέει ότι αν είναι έτσι θα αλλάξει την τιμολόγηση.

Κλασικά, αν δεν είχες πει τίποτε δηλαδή δε θα λέγανε όχι να τσιμπήσουν το πεντάευρω παραπάνω...

Ενημερωτικά, και το Πλαίσιο με ενημέρωσε ότι αύριο θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή.

Δημοσ.

Δε με χάλασε μου ρίξαν άκυρο στο κατάστημα,

public: ξέρετε κύριε απο λάθος μας σας στείλαμε σμσ και μαιλ να περάσετε.

εγω: και γιατί δε μου ξαναστείλατε μετά μνμ ή μαιλ να μου το ακυρώσετε και επρεπε να ερθω απο εδώ?

public: ελα μου ντε..

πράβο public γαμώ τις απαντήσεις. απλά δεν ξερω που να τους αφήσω αρνητική αξιολογηση, εχουν βγει και απο το srkoutz

Ειχα ενημερωσει εδω στο φορουμ οτι υπηρξε τηλεφωνημα απο Public για παραλαβη απο Παρασκευη. Μπορουσες να παρεις τηλεφωνο εσυ στο καταστημα για επιβεβαιωση για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια. Δε θα χανες τιποτα.

Τωρα για την αρνητικη αξιολογηση που λες, ηταν ευθυνη του καθε καταστηματος να το κανει και να ενημερωσει τους πελατες του. Προφανως απο το καταστημα που το παρηγγειλες δεν ενδιαφερθηκαν και πολυ... 

Με τον Κωτσοβολο που μιλησα για να την ακυρωσω, ρωτησα για το τελικο ποσο και μου ειπε το τιμολογησαν (και ηδη το εστειλαν με γενικη) στα 99,90 και οχι στα 105 που ειχα κανει την προ-παραγγελια. 

Οτι να ναι δηλαδη, σε αλλους το δινουν στη νεα τιμη και σε αλλους αφησαν την παλια.

Δημοσ.

Έγραψα στο public για την ταλαιπωρία χθες (ναι ξέρω εγώ φταίω, αυτοί απλά κάνουν την δουλειά τους) και μου απάντησαν ότι μπορώ να πάω σήμερα να το πάρω. Λένε ότι εχουν ενημερώσει το κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικο φιλε!!Με πήρα από χθες να πάω να το πάρω και εγώ από Κωτσόβολος.Λογικα αύριο απόγευμα θα πεταχτω.

Υγ:Ξέρουμε αν από specs είναι πιο δυνατό από το mini nes?

Δημοσ.

Καλορίζικο φιλε!!Με πήρα από χθες να πάω να το πάρω και εγώ από Κωτσόβολος.Λογικα αύριο απόγευμα θα πεταχτω.

Υγ:Ξέρουμε αν από specs είναι πιο δυνατό από το mini nes?

Εσωτερικα ειναι εντελως ιδιο.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-snes-mini-teardown-confirmed-recycled-nes-mini-tech

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...