Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. εχω ενα προβλημα σχετικα με υψηλο ping.. αυτο το προβλημα το διαπιστωσα και περσι το καλοκαιρι ιδια εποχη.. καθε μεσημερι απο 1μμ εως 7μμ το ping μου ειναι υπερβολικα ανεβασμενο καπου στα 300 με 400.. εχω συνδεση Forthnet εδω και 7 χρονια ιδια γραμμη 24αρι, ειμαι συνδεδεμενος με ethernet στο pc.. αυτο το πραγμα μου το κανει απο περσι και το κανει και φετος ειχα στειλει περσι καποια μηνυματα στον παροχο μ αλλα δεν εγινε τπτ.. με τον χρονο εφτιαξε μονο του καπου τελος αυγουστου.. εγω τωρα σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα της περιοχης μου και επηρεαζεται απο τον ηλιο το μεσημερι.. αλλα εχω δει πως αλλοι φιλοι μου σχετικα στην ιδια περιοχη δεν αντιμετωπιζουν κανενα τετοιο προβλημα.. τελος παντων εκανα και ενα tracert στον server της google ( θα βαλω σε screenshot). Πειτε μου την γνωμη σας μηπως και με βοηθησετε ευχαριστω. Υ.Γ Επισης το modem μου δεν εχει καποιο θεμα το εχω τεσταρι και με αλλο modem και την συνδεση μου την εχω και σε fastpath και το εχω τεσταρι και χωρις fastpath παλι τα ιδια.

post-278061-0-24992200-1498478178_thumb.png

Δημοσ.

Καλημερα το ping συνηθως αναβαινει οταν πεφτει η ταχυτητα

Τσεκαρε και με αλλο pc ή laptop το ping να δεις οτι δεν ειναι θεμα το pc για αρχη

Αν φταει η συνδεση μιλα με forthnet και πες το προβλημα σου

Στο κατεβασμα κατεβαζεις κανονικα ή πεφτει η ταχυτητα?

Δημοσ.

Γεια σου φιλε, εχω τσεκαρι ολες μου τις συσκευες στο σπιτι και το Ping ειναι ιδιο.. δεν κατεβαζουν τιποτα (τσεκαρισμενο) και το ping ειναι στα 300, η ταχυτητα μου ειναι 15mbps απο τα 24 και upload στο 1mbps μια χαρα κατεβαζει και ανεβαζει.. το θεμα ειναι το ping καθε μερα καθε μεσημερι απο της 1 εως της 7 το απογευμα το ping μου ανεβαινει στα 300-400 και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.. ειχα στειλει μηνυμα στην forthnet περσι αυτη την εποχη παλι για το ιδιο θεμα και δεν εγινε τπτ.. 

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικά το ping δεν έχει άμεση σύγκριση με την ταχύτητα

Πολύ πιθανό λόγο καλοκαιριού να μπουκώνει το δυκτιο στην περιοχή σου δυστηχως αν είναι αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Δημοσ.

Καλημερα αν ειναι σιγουρα το προβλημα αυτες τις ωρες  τις ωρες αιχμης μονο τοτε βλεπω να ειναι πιταρισμενη η συνδεση σου στο dslam που συνδεεται η adsl σου και τις ωρες αιχμης μπαινει ολος ο κοσμος και συμβαινει αυτο

Αυτο συμπεραινω εγω

ΘΑ σου προτεινα για να βρεις την υγεια σου να κανεις αιτηση για αναβαθμιση με προσφορα τωρα που ειναι σε vdsl με 5 ευρω. (50mbps)

Στο vdsl συνδεεσαι σε καμπινα κοντα στη γειτονια σου και οχι στο κεντρο που συνδεεται το adsl

Εγω αυτο εκανα και περιμενω συντομα να γινει για να λυθουν προβληματα στην συνδεση που ειχα κ εγω

Bεβαια πρεπει να δεις πρωτα αν εχει διαθεσιμοτητα η vdsl εκει που εισαι, μπορεις να κανεις αναζητηση κ να το διασταυρωσεις απο ΟΤΕ κ ΝΟBA

Μονο που ειναι σιγουρα μεχρι τελος του μηνα η προσφορα ,μετα δεν ξερω αν ισχυει, οποτε αν σε ενδιαφερει πρεπει να προλαβεις να κανεις την αιτηση πριν το τελος του μηνα

Ειναι +5 ευρω μονο για τους ηδη συνδρομητες ΝΟΒΑ, και ειναι και 20 ευρω κοστος αναβαθμισης που το πληρωνεις 1 φορα μονο κ ερχεται στον πρωτο λογαριασμο,και σου γινεται συμβολαιο για 2 χρονια

Αυτα ειναι μονο ,εγω θα σου ελεγα να το σκεφτεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια και τους δυο.. και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι inuyasha.. γιατι μου το εκανε και περσι ιδια περιοδο.. οσο γι αυτο που μου ειπες pc admin θα το κοιταξω αμα ειναι μονο για 5 ευρω αξιζει.. και ναι εχω στην περιοχη υποστηριξη vdsl 

Δημοσ.

οτι θα πας σε vdsl μπορει να λυνει θεματα πχ χαμηλου συγχρονισμου η αποσυνδεσεων αλλα δεν λυνει τα θεματα του ping αφου παλι στα ιδια switches θα καταληξεις και δεν εχει καποια priority εναντι του adsl.εκτος αν πιταρει ο server που αυτο θα φανει σε συγκριση tracert την καλη ωρα και την κακη ωρα.θα δεις απο ποιο hop και μετα ανεβαινει τοping για να δεις τι φταει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...