bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλησπερα στο forum Εχω το cosmote τελειο σημα και θελω να το εγκαταστησω αλλα η ακτινοβολια του ποια ειναι ; μεσα στο φυλαδιο λεει λιγοτερο απο ενα wifi router
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 δεν ξερω αν λεει ποσα mw παιζει αλλα φαντασου οτι φτιαχτηκε για να δινει σε συγκεκριμενο χωρο πχ σπιτι οποτε σιγουρα δεν ειναι πολυ.αλλο σε μεγαλες εγκαταστασεις που μπαινουν κεραιες και αλλο για οικιακη χρηση
bill2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 δεν λεει μεσα στης οδηγιες αναφερει λιγοτερο απο ενα wufi router απλα στο σπιτι μου η cosmote εχει 1 γραμμη 3g+ που παντα εχω edge ενω με αυτο φουλ 3g
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 full 3g αλλα για μικρη αποσταση. σαν wifi που στον ιδιο χωρο παιζει καλα και μολις περαστουν κανα δυο τοιχοι ξεκινανε τα θεματα. 1
bill2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το έχω στο σαλόνι καλό είναι γιατί στο σπίτι μου η cosmote 1 γραμμή 3g+ εχει οκ αφου δεν έχει πολύ ακτινοβολία
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το έχω στο σαλόνι καλό είναι γιατί στο σπίτι μου η cosmote 1 γραμμή 3g+ εχει οκ αφου δεν έχει πολύ ακτινοβολία σκεψου οτι ναι μεν μπορει να εχεις αυτο το οποιο εκπεμπει οτι εκπεμπει αλλα απο την αλλη το κινητο σου πλεον δεν θα εκπεμπει πολυ δυνατα οπως κανει τωρα που δεν πιανει καλο σημα οποτε παιζει λιγο στο Full.οποτε θα γλυτωσεις απο το κινητο που το κολλας και στο αυτι σου. εκει βολευουν βεβαια και Hands free/bluetooth.
bill2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 έχω handsfree είχα μεγάλο θέμα με το σήμα
pp6210 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το έχω στο σαλόνι καλό είναι γιατί στο σπίτι μου η cosmote 1 γραμμή 3g+ εχει οκ αφου δεν έχει πολύ ακτινοβολία Όπως ειπώθηκε πιο πάνω αφού έτσι και αλλιώς δεν έχεις καλό σήμα το κινητό αυτό θα εκπέμεπι μέγιστα συνέχεια, άρα θα είσαι καλύτερα με το τελειο σήμα. Εγώ έχω το αντίστοιχο της vodafone (full σήμα) και το έχω στο σαλόνι και με φορά αντίθετη από τα υπνοδωμάτια (προς το μπαλκόνι) - πιο παλία το είχα και πάνω σε πρίζα-χρονοδιακόπτη και έσβηνε 12 με 7 το πρωί, για να έχει μηδέν ακτινοβολία στον ύπνο (έτσι και αλλιώς το βάζω flight mode το κινητό).
bill2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 εγω το κλεινω το κινητο να σου πω το σκεφτομαι να το κανω ετσι
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 αν δεν το χρησιμοποιεις μπορεις να το κλεινεις η να το αφηνεις πιο μακρυα σου.ναι σιγουρα οτι κλεινεις το δικο σου ενω υπαρχουν κοντα αλλα 100 κινητα δεν ειναι η τρελη διαφορα αλλα αμα δεν το χρησιμοποιεις ειναιενα κλικ να το βαλεις σε aeroplane mode.συνηθως εγω αφηνω ανοιχτο το wifi και βαζω aeroplane mode.
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 εγω το εχω ανοικτο μονο το βραδυ το κλεινω γτ ολη μερα δεχομαι και κανω κλησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα