Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει εδώ και μια πενταετία στο σπίτι ένα Macbook Pro late 2011 το οποίο το χειρίζεται η γυναίκα μου κυρίως για work from home όταν δεν πάει γραφείο και μετά μόνο για browsing, ταινίες, φωτογραφίες.

Πρόσφατα της έβαλα έναν Samsung 850 evo και την έπεισα να κάνω ένα update από το Lion μιας και τελευταία έχει προβλήματα συνδεσιμότητας μεταξύ του iphone και των itunes.

Δεν πήγα σε Sierra γιατί ο VPN client και το remote desktop της δουλειάς της δεν είναι optimised οπότε πήγα να της εγκαταστήσω το el capitan.

Όμως κάθε φορά που πάταγα get στο store μου έβγαζε μήνυμα ότι το μηχάνημα δεν είναι compatible για το upgrade. 

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα λύσεις οπότε κάθε ιδέα δεχτή.

Δημοσ.

Υπάρχει εδώ και μια πενταετία στο σπίτι ένα Macbook Pro late 2011 το οποίο το χειρίζεται η γυναίκα μου κυρίως για work from home όταν δεν πάει γραφείο και μετά μόνο για browsing, ταινίες, φωτογραφίες.

Πρόσφατα της έβαλα έναν Samsung 850 evo και την έπεισα να κάνω ένα update από το Lion μιας και τελευταία έχει προβλήματα συνδεσιμότητας μεταξύ του iphone και των itunes.

Δεν πήγα σε Sierra γιατί ο VPN client και το remote desktop της δουλειάς της δεν είναι optimised οπότε πήγα να της εγκαταστήσω το el capitan.

Όμως κάθε φορά που πάταγα get στο store μου έβγαζε μήνυμα ότι το μηχάνημα δεν είναι compatible για το upgrade. 

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα λύσεις οπότε κάθε ιδέα δεχτή

Ενω στο siera ειναι compatible και στο κατεβάζει?

καταρχάς μπορεις να μας ανεβάσεις screenshot απο το store που έχει για κατεβασμα το el capitan? Μήπως γραφει κατι αλλο και δεν το μεταφράζεις σωστα.

Δημοσ.

για να κατεβάσεις προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού πρέπει ήδη να το έχεις κατεβάσει στο παρελθόν (να υπάρχει δηλαδή στο purchased)

εάν τελικά υπάρχει και δεν στο κάνει εγκατάσταση άλλαξε την ημερομηνία και βάλε μία παλαιότερη. πχ. για el capitan βάλε 2015

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια μικρά updates για το πρόβλημα αν και νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέει ο liospi. Το apple support έχει λινκ που σε βγαζει στο store όπως φαίνεται παρακάτω

post-87571-0-38938100-1498938533_thumb.png

Όταν πατάω get βγαίνει το εξής μήνυμα (λογικό γιατί δεν έχω snow leopard)

post-87571-0-69169000-1498938572_thumb.png

Ενώ όταν αλλάζω την ημερομηνία σε πχ Νοέμβρη του 15 έχω το εξής error

post-87571-0-01471500-1498938619_thumb.png

Δυστυχώς στα purchased δεν υπαρχει για να το κάνω εγκατάσταση από εκεί, ενώ το sierra μπορώ να το κατεβάσω χωρίς πρόβλημα. Οπως καταλαβαίνω η apple δεν μου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσω προηγούμενη έκδοση λογισμικού.

Δημοσ.

Μπορεις να τα ζητησεις απο καποιον αλλον που τα εχει στα purchased ή τα εχει κατεβασει να στα δωσει να τα εγκαταστήσεις.

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι αυτο που είπε ο liospi. Αν κατέβασες το El Capitan απο torrent και τα πέρναγες; δεν θα σου δημιουργήσει προβημα γιατι ετσι και αλλιώς δεν χρεώνεσαι κάτι για το λογισμικό ούτε εχει κάποιου είδους "κλείδωμα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...