Προς το περιεχόμενο

Master X Master (MXM new moba)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει. Μπηκα να το δοκιμασω απο περιεργεια και κολλησα. Σιγουρα διαφορετικο απο αυτα που κυκλοφορουν

Δημοσ.

μου φανηκε απο αδιαφορο μεχρι meh...εσεις με τι ενθουσιαστηκατε τοσο?ειναι πολυ αργο και βαρετο θα ελεγα...δεν επαιξα πολυ ισα ισα πηγα 5 lvl αλλα δεν ξερω δεν μ τραβηξε

Πήρες kill ή κουβαλημένος;

Δημοσ.

δεν νμζ οτι ειναι τοσο περιπλωκο..βαρετο ειπα οτι ειναι για μενα τουλαχιστον!

εγω ρωτησα εσεις γτ ενθουσιαστηκατε τοσο?τι σας αρεσε δλδ?εμενα ακομα και το μενου δεν μ αρεσε...μοιαζει με μενου app κινητου!

Δημοσ.

δεν νμζ οτι ειναι τοσο περιπλωκο..βαρετο ειπα οτι ειναι για μενα τουλαχιστον!

εγω ρωτησα εσεις γτ ενθουσιαστηκατε τοσο?τι σας αρεσε δλδ?εμενα ακομα και το μενου δεν μ αρεσε...μοιαζει με μενου app κινητου!

Λοιπόν. Για μένα που είμαι λάτρης των moba, που έχω λιώσει σε LoL και Heroes, το ΜΧΜ μου φάνηκε τελείως καινούρια εμπειρία. Το όλο σύστημα με τους Titans φοβερή εμπερία και επίσης δεν έχει βαρετό gameplay. Δηλαδή έχει νευρικά animations, κίνηση wasd και χρειάζεται skill. Αυτό από μόνο του το κάνει ανταγωνιστικό.

Είμαι σίγουρος με τις κατάλληλες βελτιώσεις, ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα στραφεί πάνω του.

Στο μενού γίνεται χαμός η αλήθεια, αλλά έχει πολλά items, runes, skins κτλ. 

Έχω παίξει περίπου 50 games arena και σε κάθε παιχνίδι ανακαλύπτω κ άλλα πράγματα.

Ο καιρός α δείξει.

Δημοσ.

carry μπορεί να κάνεις ένας παίχτης είναι είναι αδύνατο όπως το heroes of the storm με τα shared xp κτλ? Competitive σύστημα με ranks κτλ έχει?

Πόσο κρατάει κάθε match? Είναι γρήγορα η 45 λεπτα όπως σε άλλα moba?

Δημοσ.

carry μπορεί να κάνεις ένας παίχτης είναι είναι αδύνατο όπως το heroes of the storm με τα shared xp κτλ? Competitive σύστημα με ranks κτλ έχει?

Πόσο κρατάει κάθε match? Είναι γρήγορα η 45 λεπτα όπως σε άλλα moba?

το ματς κρατάει 25 λεπτά. Αν δεν έχει πάρει κάποια ομάδα το core λήγει δηλαδή.

Εγώ όπως το βλέπω κουβαλάς. To κάθε kill δίνει πόντους, όπως κ άλλα objectives. Αν εσύ έχεις κάνει 10 kills στην ουσία κουβαλάς λόγω πόντων.

Για ranked θέλει 12 ήρωες και 40 lvl. Ακόμα νομίζω δεν έχει ξεκινήσει το ranked.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...