Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι και να πιάσεις η μητρική σου δέχεται αποκλειστικά μνήμες ddr3 και ειδικότερα: 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory (2133/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules).

Στη θέση σου θα έπαιρνα 2x8=16g και θα τσέκαρα και αυτές που έχω μήπως μπορούσα να κρατήσω και το ένα ζευγάρι...

Όμως το θέμα σου μάλλον δεν έχει σχέση με μνήμη.

Σε πρώτη φάση θα τσέκαρα τη κάρτα γραφικών και θα ξαναπέρναγα τους drivers αφού πρώτα έκανα μια καλή απεγκατάσταση, ιδιαίτερα αν η κάρτα σου είναι AMD...

Αυτό με το blue screen απο την μέρα που σταμάτησα να παίζω battlefield 1 δεν μου το ξανα έκανε. Τώρα παίζω το sniper elite 4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα,παίζει κανονικά.

Η κάρτα μου Είναι gigabyte gtx750 είναι σχεδόν καινούργια.

Αυτό που λες με της μνήμες,γίνεται να βάλω 2x8gb και να αφήσω και 2 των 2gb ? Δηλαδή θα εχω σύνολο 20gb ram?

Δημοσ.

Η κάρτα μπορεί να είναι μιά χαρά αλλά οι drivers να έχουν κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Ναι, θα έχεις (2x8)16+(2x2)4=20g.

Ποιές μνήμες έχεις τώρα?

Δημοσ.

Η κάρτα μπορεί να είναι μιά χαρά αλλά οι drivers να έχουν κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Ναι, θα έχεις (2x8)16+(2x2)4=20g.

Ποιές μνήμες έχεις τώρα?

http://www.eshopcy.com.cy/ram-corsair-cmx4gx3m2a1600c9-xms3-ddr3-4gb-2x2gb-pc3-12800-1600mhz-dual-channel-kit-p-PER.553148

Δημοσ.

Αυτό με το blue screen απο την μέρα που σταμάτησα να παίζω battlefield 1 δεν μου το ξανα έκανε. Τώρα παίζω το sniper elite 4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα,παίζει κανονικά.

Η κάρτα μου Είναι gigabyte gtx750 είναι σχεδόν καινούργια.

Αυτό που λες με της μνήμες,γίνεται να βάλω 2x8gb και να αφήσω και 2 των 2gb ? Δηλαδή θα εχω σύνολο 20gb ram?

Ένα σχόλιο: Αν και το bf1 είναι λίγο πιο βαρύ σε σχέση με το sniper elite 4, δηλαδή θέλει υπολογιστή με καλύτερα specs, το δικό σου pc τα καλύπτει άνετα και τα δύο παιχνίδια κανονικά, οπότε...

Βρήκα στο φόρουμ του bf1 ένα thread με το πρόβλημα σου σχετικά με το bluescreen όταν παίζεις bf1 και μία απάντηση κάποιου που δίνει μία πιθανή λύση είναι αυτή :

If anyone is still having this problem, I may have found a fix. Go into video settings, there is a setting for restricting you GPU usage, it is set to disabled as default. I had this same issue until I enabled this and I haven't had a single BSOD since, I couldn't play a full game without BSOD prior to that. Hope this helps some of you.

Βέβαια κάποιοι έχουν βρει και άλλες λύσεις οπότε καλύτερα να διαβάσεις μόνος σου το θέμα στο συγκεκριμένο φόρουμ και να δοκιμάσεις. Κάποιοι λένε ότι είναι θέμα του παιχνιδιού, άλλοι λένε ότι πρέπει να ξανά κάνεις εγκατάσταση του driver της gpu, άλλοι να αφαιρέσεις το game από τη λίστα παιχνιδιών από το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών, άλλοι λένε, αν κατάλαβα καλά, ότι το πρόβλημα οφειλόταν στο ότι έκαναν overclocking την gpu. Θερμοκρασίες έχεις παρατηρήσει;

Δημοσ.

Ένα σχόλιο: Αν και το bf1 είναι λίγο πιο βαρύ σε σχέση με το sniper elite 4, δηλαδή θέλει υπολογιστή με καλύτερα specs, το δικό σου pc τα καλύπτει άνετα και τα δύο παιχνίδια κανονικά, οπότε...

Βρήκα στο φόρουμ του bf1 ένα thread με το πρόβλημα σου σχετικά με το bluescreen όταν παίζεις bf1 και μία απάντηση κάποιου που δίνει μία πιθανή λύση είναι αυτή :

If anyone is still having this problem, I may have found a fix. Go into video settings, there is a setting for restricting you GPU usage, it is set to disabled as default. I had this same issue until I enabled this and I haven't had a single BSOD since, I couldn't play a full game without BSOD prior to that. Hope this helps some of you.

Βέβαια κάποιοι έχουν βρει και άλλες λύσεις οπότε καλύτερα να διαβάσεις μόνος σου το θέμα στο συγκεκριμένο φόρουμ και να δοκιμάσεις. Κάποιοι λένε ότι είναι θέμα του παιχνιδιού, άλλοι λένε ότι πρέπει να ξανά κάνεις εγκατάσταση του driver της gpu, άλλοι να αφαιρέσεις το game από τη λίστα παιχνιδιών από το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών, άλλοι λένε, αν κατάλαβα καλά, ότι το πρόβλημα οφειλόταν στο ότι έκαναν overclocking την gpu. Θερμοκρασίες έχεις παρατηρήσει;

Διάβασα πως έχουν πολλοί προβλήματα με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν βρήκα λύση.

Οι θερμοκρασίες μου είναι καλές 60 βαθμούς το πολύ

Κάτι τέτοιο ψάχνεις:

http://www.skroutz.gr/s/3394450/Crucial-Ballistix-Sport-16GB-DDR3-1600MHz-BLS2CP8G3D1609DS1S00CEU.html

Ίδιο voltage (1,5v), ίδια συχνότητα (1600Mhz), ίδιο CL (9)...

Δηλαδή πρέπει και οι 4 μνήμες που θα έχω πάνω πρέπει να έχουν αυτα τα 3 χαρακτηριστικά τα ιδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...