Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να βάλεις το ίδιο είναι. Αν είχες quad channel θα έβαζες 4x4. Τώρα βάζεις ανάλογα τι ψύκτρα έχεις και πόσα χρήματα θα ξοδέψεις. Αν βάλεις άλλα δύο μπορείς να κρατήσεις και αυτές που έχεις. Πρέπει και οι 4 να έχουν τα ίδια specs κυρίως τα ίδια volt.

Δημοσ.

Γράψε και τα μοντέλα των καρτών ram που θέλεις να έχεις τελικά στο pc σου.

http://www.eshopcy.com.cy/ram-corsair-cmz4gx3m1a1600c9b-vengeance-4gb-pc3-12800-blue-p-PER.549324

Είναι καλή αυτή?

Ότι και να βάλεις το ίδιο είναι. Αν είχες quad channel θα έβαζες 4x4. Τώρα βάζεις ανάλογα τι ψύκτρα έχεις και πόσα χρήματα θα ξοδέψεις. Αν βάλεις άλλα δύο μπορείς να κρατήσεις και αυτές που έχεις. Πρέπει και οι 4 να έχουν τα ίδια specs κυρίως τα ίδια volt.

Τι εννοείς quad channel? 4 θύρες ? Γιατί τωρα 4 θύρες έχει η μητρική μου και εχω 4 μνήμες των 2gb
Δημοσ.

Όχι δεν εννοώ 4 θύρες. Οι μητρικές υποστηρίζουν είτε quad channel είτε dual channel. Είναι άσχετο με το πόσα slots υπάρχουν. Φυσικά για να υποστηριχθεί το quad channel θα πρέπει να υπάρχουν 4 σλοτς. Η μητρική σου υποστηρίζει dual channel. Πόση θέλεις να έχεις σύνολο και για ποια χρήση θέλεις τόση μνήμη?

Γράψε επίσης ποια ψύκτρα έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν εννοώ 4 θύρες. Οι μητρικές υποστηρίζουν είτε quad channel είτε dual channel. Είναι άσχετο με το πόσα slots υπάρχουν. Φυσικά για να υποστηριχθεί το quad channel θα πρέπει να υπάρχουν 4 σλοτς. Η μητρική σου υποστηρίζει dual channel. Πόση θέλεις να έχεις σύνολο και για ποια χρήση θέλεις τόση μνήμη?

Γράψε επίσης ποια ψύκτρα έχεις.

Οταν έπαιζα battlefield 1 έκανε το pc μου συνέχεια επανεκκίνηση και μου έβγαζε blue screen και απο τι διάβασα σε κάποια ξενα forum πως αυτο το παιχνίδι κάποιες φορες τρώει 8gb ram. Όταν σταμάτησα να το παίζω δεν μου ξανα εκανε πρόβλημα το pc μου. Και γι'αυτό σκέφτηκα να κάνω μια αναβάθμιση.

Και για ψυκτρα τι εννοείς?εννοείς την ψυκτρα του επεξεργαστή?

Δημοσ.

Ναι την ψύκτρα του επεξεργαστή. Ναι αυτό το παιχνίδι τρώει μνήμη αλλά την blue screen δεν στην βγάζει γιατί εξαντλείται η μνήμη. Άλλο πρόβλημα υπάρχει και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Στην ενότητα των windows υπάρχει ολόκληρο θέμα για αυτό. Ξεκίνα το διάβασμα.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.eshopcy.c...ue-p-PER.549324

Είναι καλή αυτή?

Από ότι διαβάζω και συγκεκριμένα από άτομα που έχουν 4 τέτοιες πάνω στην μητρική πράγμα που θέλεις να κάνεις και εσύ, λένε ότι είναι πολύ καλή και σταθερή. Είναι και corsair βέβαια που είναι πολύ καλή εταιρία βασικά οπότε δεν βλέπω πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι την ψύκτρα του επεξεργαστή. Ναι αυτό το παιχνίδι τρώει μνήμη αλλά την blue screen δεν στην βγάζει γιατί εξαντλείται η μνήμη. Άλλο πρόβλημα υπάρχει και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Στην ενότητα των windows υπάρχει ολόκληρο θέμα για αυτό. Ξεκίνα το διάβασμα.

Επεξεργαστή εχω τον i5 2500k και άλλαξα την εργοστασιακή ψυκτρα. Εβαλα μια Noctua δεν θυμάμαι πια ακριβώς αλλα νομίζω ειναι σχετικά καλή
Δημοσ.

Να πιάσω DDR3 ή DDR4?

Ό,τι και να πιάσεις η μητρική σου δέχεται αποκλειστικά μνήμες ddr3 και ειδικότερα: 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory (2133/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules).

Στη θέση σου θα έπαιρνα 2x8=16g και θα τσέκαρα και αυτές που έχω μήπως μπορούσα να κρατήσω και το ένα ζευγάρι...

Όμως το θέμα σου μάλλον δεν έχει σχέση με μνήμη.

Σε πρώτη φάση θα τσέκαρα τη κάρτα γραφικών και θα ξαναπέρναγα τους drivers αφού πρώτα έκανα μια καλή απεγκατάσταση, ιδιαίτερα αν η κάρτα σου είναι AMD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...