Mariosmariosmarios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, Θέλω τα φώτα σας. Έχω ενα laptop, για λίγα πραγματα καμία ταινία και κάνα counter. Το συγκεκριμένο έχει 2 κάρτες γραφικών. Μία σαν chipset πανω στο CPU (αν το λεω σωστά, αν όχι διορθώστε με), και μια dedicated η οποία δεν βρίσκεται πάνω στο cpu. Η συγκεκριμένη είναι η amd radeon r5 m330. Ανοιξα το GPU-z για να δω τί παίζει, και είδα πως μόνο η άλλη κάρτα έχει δραστηριότητα, (temp,freq κοκ) και επειδη έχω παρατηρήσει κάποια fps drops, ρωτάω αν κάποιος ξέρει αν λειτουργούν και οι 2 ταυτόχρονα ή μόνο η μία. Και αν είναι μόνο η μία πως μπορώ να κάνω την αλλαγή;; ps. το driver είναι πολυ βαρύ που εντέλει έχω περισσότερα fps χωρίς drivers
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, Χωρίς Drivers δεν μπορείς. Με drivers στον πίνακα ελέγχου, ή ακόμα και με δεξί κλικ οπουδήποτε έχεις επιλογή για switchable graphics.
Mariosmariosmarios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μέσω του driver δεν βρήκα κάτι. Σε κάθε περίπτωση δοκίμασα και το device manager
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Όταν ανοίξω το λαπτοπ μου θα σου πω ακριβώς τα βήματα. Από τον κατασκευαστή του λαπτοπ είναι οι drivers?
Mariosmariosmarios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ναι φίλε. Σε ευχαριστώ. θα ανεβάσω και ενα screenshot απο τα specs κατά τις 15:00 γιατί ειμαι δουλειά
Mariosmariosmarios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Up! (συννημένα) Μετά από λίγο ψάξιμο. Μήπως είναι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα