Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :250~ ???

Χρήση υπολογιστή :casual gaming, dota 2, csgo κανα online mmo.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Lightroom (ερασιτεχνης φωτογραφος)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Εχουμε οθονη, Lg με freesync 23'' στα 75hz

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Εχουμε

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονικη, αλλα δεν υπαρχει προβλημα, ψωνιζουμε απο παντου.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει προβλημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Το συναρμολογω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχουμε windows 7

Τα κομματια που θα κρατησω ειναι
οι δισκοι, 
2 ssd και 3 hdd
Τροφοδοτικο, ειναι coolermaster περιπου 600watt αλλα δεν θυμαμαι μοντελο.
Καρτα γραφικων, υπαρχει μια rx 460 που χρησιμοποιω τωρα λογω free sync και μια nvidia 690.
Και το κουτι μου, ειναι ενα haf 922
Επισης εχω ψυκτρα επεργαστη την h100

Τωρα εχω (apu 
a10 7870k) αλλα θελω να το μεταφερω σε αλλο σπιτι οπου εκει οι απαιτησεις gaming και χρησης ειναι ελαχιστες.

Στην ουσια χρειαζομαι
Cpu
Mobo
Ram
Για επεξεργαστη ειδα τον  G4560, Οποτε νομιζω οτι μου κανει
Θα ηθελα μια προταση για μητρικη, κατι απλο που να μπορει να δεχτει 6 δισκους το λιγοτερο και αργοτερα να μπορει να δεχτει εναν i7 χωρις προβλημα.
Και ραμ για αρχη λεω να ξεκινησω με 8 gb και καποια στιγμη αργοτερα σε 2-3 μηνες να παρω αλλα 8
Αρα ψαχνουμε για μια 8gb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...