Gunix Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Όπως θα δείτε στην εικόνα, έχω ένα κόκκινο κύκλο. Σε αυτό το σημείο θέλω να βγαίνουν οι γραμμές από τα κενό του κλειδί του σολ. Δηλαδή το μισό να είναι από μπροστά και το άλλο από πίσω. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό από το Adobe Photoshop? Edited: Σας αναρτώ μια εικόνα ακόμη για να σας δίξω τι θέλω ακριβώς να κάνω. Συγνώμη για την άσχετη εικόνα. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.
slk200gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 photoshop,βρες το τοολς του ξεφωνταρισματος ,ξεφονταρισε αυτο που θελεις να διωξεις και μετα με το πινελο επεκτεινε τις γραμμες που θελεις να φαινονται
Gunix Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κάποιο tutorial? Μπορώ να έχω το link?
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αν έχεις ανεξάρτητα τα layers του sol και του πεντάγραμμου τότε είναι εύκολο. Αν θέλεις πάνω σε αυτήν την εικόνα να "φέρεις" τις γραμμές από μέσα τότε θα σε παιδέψει πολύ και δε θα είναι όμορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα