Vixen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλημερα.Το pc μου γενικα δεν ειναι και τοσο καλο κατα τη γνωμη μου λογω επεξεργαστη και ram.Προσφατα επειδη κολλουσε πολυ αποφασισα να το κανω ενα πληρες reset.Οταν τελος παντων ανοιξε κανονικα και κατεβασα τα προγραμματα που χρειαζομε τα οποια ειναι βαρια αρχησε παλι να κολλαει.Εχω ρωτησει πολλα ατομα που εχουν ασχοληθει με software και ειπαν πως φταιν οι drivers της μητρικης.Η μητρικη μου δεν υποστηριζει drivers με win 10 και μου ειπαν πως προτιμοτερο θα ηταν να κανω downgrade στα win 7 με format.Εχω διαβασει πολλα αρθρα και ειδα πως δεν φταινε οι drivers της μητρικης αλλα δεν ξερω.Εχω τα specs μου απο κατω.Επισης τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι κυριος Photoshop Cc και Cinema 4D (αυτα εχω κατεβασει μονο μετα το reset)
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το πιθανότερο είναι να κολλάει λόγω ανεπαρκής μνήμης και αδύναμου επεξεργαστή
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω. Δοκίμασε και με τα win 7 αλλά αν είναι θέμα μνήμης θα τα κάνεις χειρότερα γιατί τα 10αρια κάνουν καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Ειδικά το photoshop θέλει μνήμη. Ο επεξεργαστής δεν μπορεί πλέον παρά μόνο για τα βασικά ιντερνετ, ταινιες κλπ
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Θέλεις και τα δύο. Αλλά και πάλι μπορείς να έχεις θέμα γιατί το photoshop ρουφάει μνήμη. Εξαρτάται το τι κάνεις. Θες να δοκιμάσεις πως θα πας με περισσότερη μνήμη δοκίμασε. Αλλά για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να πουλήσεις αυτές που έχεις και να πάρεις 2x4 που να είναι dual sided. και οι οποίες είναι ακριβές κοντά στο 70. Συν-πλην.
chios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τι 32bit με 4gb πας σε 64 αλλιώς χάνεις περίπου 1 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα