GeorgeDeAngelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλημερα σε ολους.Εχω στην κατοχη μου το ρουτερ TD5136v2 της forthnet.Μου το αλλαξανε νομιζω το 2014 ή το 2015.Εχουν βγει καινουργια μοντελα που δινει η εταιρια?Και αν ναι δικαιουμαι να ζητησω το καινουργιο μοντελο δωρεαν?
evoracing Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Κοίταξε εγώ τους είχα πάρει μια μέρα και τους είπα πως έχει πέσει σημαντικά η ταχύτητα και οι αποσυνδέσεις. Τους είπα το router μου που μου το είχαν δώσει αυτοί πάλι (TG585) και μου είπαν να περάσω από κάποιο κατάστημα να παραλάβω άλλο δωρεάν. Κάνε μια δοκιμή δεν χάνεις κάτι.
GeorgeDeAngelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Κοίταξε εγώ τους είχα πάρει μια μέρα και τους είπα πως έχει πέσει σημαντικά η ταχύτητα και οι αποσυνδέσεις. Τους είπα το router μου που μου το είχαν δώσει αυτοί πάλι (TG585) και μου είπαν να περάσω από κάποιο κατάστημα να παραλάβω άλλο δωρεάν. Κάνε μια δοκιμή δεν χάνεις κάτι. Καλως.Θα μιλησω αυριο με το καταστημα να δω τι θα γινει! 1
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τώρα δίνει είτε το zte zxhn h108n είτε το td5136
Damachi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Mην υπογράψεις τίποτα . Θα πάνε να σου κάτσουν ανανέωση για ένα zte ρουτερ των 20 ευρό
bill2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 λογικά αντικατάσταση θα σου δώσουν αλλά δεν είναι κάπιο καλο ρουτερ πολύ μαπα
TheAccountant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλημερα σε ολους.Εχω στην κατοχη μου το ρουτερ TD5136v2 της forthnet.Μου το αλλαξανε νομιζω το 2014 ή το 2015.Εχουν βγει καινουργια μοντελα που δινει η εταιρια?Και αν ναι δικαιουμαι να ζητησω το καινουργιο μοντελο δωρεαν? To ερώτημα ειναι γιατι να θέλεις να ξαναβάλεις ενα ρουτερ που δινει ο πάροχος? Το βρισκω ας πουμε... κατι σαν αυτοπυροβολισμο εχοντας γνώση του ποσο χάλια ειναι. Πριν κανα μηνα πέταξα 2 τέτοια. Λειτουργούσαν μεν, ο αλλαχ να το κανει λειτουργια ομως...
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εάν έχεις tg585 v8 το θεωρώ εντελώς χαζό να το αλλάξεις με κάποιο σάπιο zte. Το 585 ήταν και είναι από τα καλύτερα ρουτερ που έδιναν οι εταιρείες. Καλύτερα να δώσεις κάποια χρήματα να πάρεις ένα σοβαρό ρουτερ.
Greg9 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλημερα σε ολους.Εχω στην κατοχη μου το ρουτερ TD5136v2 της forthnet.Μου το αλλαξανε νομιζω το 2014 ή το 2015.Εχουν βγει καινουργια μοντελα που δινει η εταιρια?Και αν ναι δικαιουμαι να ζητησω το καινουργιο μοντελο δωρεαν? Θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι με αυτό είσαι κομπλέ. Αν ακόμα θες να πας στο τελευταίο που δίνει η εταιρεία , πάνε σε ένα υποκατάστημα service στη πόλη σου ( θα τα βρεις στη σελίδα της nova,στο συνεργάτες νομίζω) και ζητά έλεγχο λόγω χαμηλού συγχρονισμού. Λογικά θα στο αλλάξει με το τελευταίο που δίνουν.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι με αυτό είσαι κομπλέ. Αν ακόμα θες να πας στο τελευταίο που δίνει η εταιρεία , πάνε σε ένα υποκατάστημα service στη πόλη σου ( θα τα βρεις στη σελίδα της nova,στο συνεργάτες νομίζω) και ζητά έλεγχο λόγω χαμηλού συγχρονισμού. Λογικά θα στο αλλάξει με το τελευταίο που δίνουν.μα αν δεν εχει low sync δεν μπορει να πει οτι εχει low sync.επισης δεν σημαινει οτι με το νεο ρουτερ θα συγχρονισει καλυτερα.Καλημερα σε ολους.Εχω στην κατοχη μου το ρουτερ TD5136v2 της forthnet.Μου το αλλαξανε νομιζω το 2014 ή το 2015.Εχουν βγει καινουργια μοντελα που δινει η εταιρια?Και αν ναι δικαιουμαι να ζητησω το καινουργιο μοντελο δωρεαν?αμσυνηθως γινεται ανανεωση αυμβολαιου.β.θα παρεις zte 108 v2.5.δεν νομιζω να το θες σε σχεση με το td5136.και ποιος ο λογος να το αλλαξεις αν δεν εχει θεμα;δεν θα συγχρονισεις υποχρεωτικα παραπανω επειδη ειναι πιο καινουριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα