Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ξεκινήσει 2 άτομα για μια απόσταση 50χλμ, εγώ με καλοκαιρινό εξοπλισμό (έξω κάπου 35c), ο άλλος T-Shirt και κράνος.

Όταν φτάσαμε στον προορισμό μας, εγώ ήμουν μια χαρά, ο άλλος ήταν σχεδόν καμένος.

Τις στάσεις τις αποφεύγουμε :-D

Ε ναι γι'αυτό το έγραψα, επειδή ξέρω ότι πρέπει να τα φοράς :)

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε ξεκινήσει 2 άτομα για μια απόσταση 50χλμ, εγώ με καλοκαιρινό εξοπλισμό (έξω κάπου 35c), ο άλλος T-Shirt και κράνος.

Όταν φτάσαμε στον προορισμό μας, εγώ ήμουν μια χαρά, ο άλλος ήταν σχεδόν καμένος.

Τις στάσεις τις αποφεύγουμε :-D

50χλμ.. παιδιά να μην σας τρομάξω αλλά εγώ όπως ξαπλώνω στην βέσπα κάθε 450 χλμ για βενζίνα σταματάω :) για 50χλμ δεν το λες και απόσταση 

και χρησιμοποιώ την 480 κιλά /1800 κυβικά 2κυλινδρη χάρλεη για τα πάντα μέσα στην πόλη και εκτός μεταξύ Απρίλη και Οκτώβρη

• Moderators
Δημοσ.

50χλμ.. παιδιά να μην σας τρομάξω αλλά εγώ όπως ξαπλώνω στην βέσπα κάθε 450 χλμ για βενζίνα σταματάω :) για 50χλμ δεν το λες και απόσταση 

και χρησιμοποιώ την 480 κιλά /1800 κυβικά 2κυλινδρη χάρλεη για τα πάντα μέσα στην πόλη και εκτός μεταξύ Απρίλη και Οκτώβρη

Νομιζω αλλο η πολη εκει που εισαι και αλλο η πολη στην Ελλαδα :P

Κερκυρα σιγουρα υπαρχουν δρομοι που με τον καναπε σου δεν χωρας :P

ΥΓ: το καναπε δεν το λεω ειρωνικα αλλα για αστειο λογω μεγεθους

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κέρκυρα υπάρχουν δρόμοι που δεν χωράς ούτε με πατίνι :)

Εχειις καποιον υπόψιν? :P 

Δημοσ.

Νομιζω αλλο η πολη εκει που εισαι και αλλο η πολη στην Ελλαδα :P

Κερκυρα σιγουρα υπαρχουν δρομοι που με τον καναπε σου δεν χωρας :P

ΥΓ: το καναπε δεν το λεω ειρωνικα αλλα για αστειο λογω μεγεθους

Μαν μην αγχώνεσαι . Καναπεδάρα, Λεμμη στα ηχεία, 120 στον πιλότο και πας. 

Για Ελλάδα δεν το συζητώ για τετοια μηχανή με τους δρόμους και τους σουμάχερ που κυκλοφορούν με τα 1300 κ.εκ. κονσερβοκούτια

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Τις προάλλες μίλαγα με ένα γνωστό μου εδω Κέρκυρα που έχει Super Tenere και θελει να πάρει τη BMW 1150. Τρελά ταξίδια δεν κάνει και περνάει το 98% της ζωής του στο νησί πλην σπανίων εξορμήσεων. Εγώ υποστηρίζω οτι για κάποιον που δεν βγαίνει εκτός Ελλάδας 1-2 φορές το χρόνο τέτοια κυβικά και τέτοιες μηχανές γενικά είναι άχρηστα, ειδικά για Κέρκυρα τα 650 είναι ότι πρέπει πας παντού άνετος χωρίς να έχεις τα τρελά έξοδα. 

Δημοσ.

Μπεβερλι 350, κανεις; αντεχςι αθηνα κυλληνη;

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι πως αντέχετε ρε παιδιά με αυτές τις στολές; Ειδικά όταν κάνετε στάση ή όταν φτάνετε εκεί που πάτε;! Σχεδόν τους λυπάμαι όσους βλέπω!

Γενικά, βρίσκω πολύ όμορφες τις μηχανές ως κατασκευές αλλά μέχρι εκεί, ούτε παπάκι δεν έχω οδηγήσει! :D

Στολη ειναι για ταξιδι. Αν κανεις κανα μισαωρο 80-140 σε δυο ροδες με κανα τισερτ, το αποτελεσμα ειναι να μην νιωθεις το δερμα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Είχα ένα Beverly 500 06' και το πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα για να αλλάξω κατηγορία και είμαι τώρα στην αναζήτηση μηχανής. Είμαι μεταξύ 3 μοντέλων Multistrada 620, Vstrom 650 και Fazer 600 ,το θέλω για καθημερινή χρήση αλλα και για ταξίδια και χρήματα μέχρι 2,500χιλ. Τι έχετε να προτείνετε? 

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι ειδικος μιας και η εμπειρια μου ειναι μικρη στη θεση σου θα εβγαζα τo Fazer εκτος, αρκετα σκυφτό για καθε μερα και ταξιδια απο τα αλλα δυο το Vstrom μου αρεσει περισσότερο 

Δημοσ.

Στην καθημερινή χρήση ίσως κουράζει λίγο το fazer συγκριτικά με τα άλλα δύο, από τα οποία θα διάλεγα το στρώμα κι εγώ

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Είχα ένα Beverly 500 06' και το πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα για να αλλάξω κατηγορία και είμαι τώρα στην αναζήτηση μηχανής. Είμαι μεταξύ 3 μοντέλων Multistrada 620, Vstrom 650 και Fazer 600 ,το θέλω για καθημερινή χρήση αλλα και για ταξίδια και χρήματα μέχρι 2,500χιλ. Τι έχετε να προτείνετε?

Έχεις ελέγξει την συντήρηση της Multistrada?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...