Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάνα γυμνό δε θα αρκούν οι μαγνήτες όμως.

Αυτό ξαναπέστο!

Μια φορά ήμουν στην ΕΟ, και είχε τρελό αέρα. Σε κάποια φάση ξεκολλά και όπως πάει να φύγει, δεν ξερω πως το έκανα, αλλά το έπιασα στον αέρα και το μάγκωσα με την... μασχάλη!!  :-D  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας και από εμένα

IMG_0442_zpsbimuvqms.jpg

για πιο εξειδικευμένες απόψεις θα πήγαινα σε άλλο φόρουμ να ξέρετε πέρα από το καυλάντισμα

• Like 6
Δημοσ.

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι πως αντέχετε ρε παιδιά με αυτές τις στολές; Ειδικά όταν κάνετε στάση ή όταν φτάνετε εκεί που πάτε;! Σχεδόν τους λυπάμαι όσους βλέπω!

Γενικά, βρίσκω πολύ όμορφες τις μηχανές ως κατασκευές αλλά μέχρι εκεί, ούτε παπάκι δεν έχω οδηγήσει! :D

• Moderators
Δημοσ.

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι πως αντέχετε ρε παιδιά με αυτές τις στολές; Ειδικά όταν κάνετε στάση ή όταν φτάνετε εκεί που πάτε;! Σχεδόν τους λυπάμαι όσους βλέπω!

Γενικά, βρίσκω πολύ όμορφες τις μηχανές ως κατασκευές αλλά μέχρι εκεί, ούτε παπάκι δεν έχω οδηγήσει! :D

Δεν εχω εμπειρια απο στολες αλλα με το καλοκαιρινο μπουφαν τουλαχιστον οσο κινείσαι δεν εχεις θεμα. Οταν φτασεις στον προορισμο σου τα βγαζεις. Τωρα παλευεται δεν παλεύεται καλυτερα να ιδρωσεις απο οτ να σπασεις κανενα χερι

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο πους λες δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτους που ειναι μεσα στο αυτοκίνητο (εστω και με κλιματισμό) και κάνουν τωρα το καλοκαίρι μιση ωρα τα 10 χλμ

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο πους λες δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτους που ειναι μεσα στο αυτοκίνητο (εστω και με κλιματισμό) και κάνουν τωρα το καλοκαίρι μιση ωρα τα 10 χλμ

Δεκτό επειδή δεν το έχω δοκιμάσει! Αυτοκίνητο, κλιματισμός, μουσική και κοντομάνικο μου φαίνονται καλύτερα από μηχανή, κράνος, δερμάτινα και μπότες όμως! :D

• Moderators
Δημοσ.

Δεκτό επειδή δεν το έχω δοκιμάσει! Αυτοκίνητο, κλιματισμός, μουσική και κοντομάνικο μου φαίνονται καλύτερα από μηχανή, κράνος, δερμάτινα και μπότες όμως! :D

Οταν ομως αντι να εισαι σπιτι στις 6 εισαι στις 5 ειναι ακομη καλυτερο :P

• Like 3
Δημοσ.

Οταν ομως αντι να εισαι σπιτι στις 6 εισαι στις 5 ειναι ακομη καλυτερο :P

Εντάξει σίγουρα! Ίσως μιλάω και λίγο εκ του ασφαλούς επειδή δεν έχω ζήσει σε μέρη με μεγάλο πρόβλημα!

Αλήθεια βολεύουν οι μεγάλες μηχανές στην κίνηση μέσα στην πόλη ή έχετε και μηχανάκια;

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει σίγουρα! Ίσως μιλάω και λίγο εκ του ασφαλούς επειδή δεν έχω ζήσει σε μέρη με μεγάλο πρόβλημα!

Αλήθεια βολεύουν οι μεγάλες μηχανές στην κίνηση μέσα στην πόλη ή έχετε και μηχανάκια;

Αναλογα την μηχανη, υπαρχουν μηχανες και μηχανες. Σιγουρα τα παπια ειναι πιο μικρα και πιο ευελικτα αλλα και με πιο μεγαλες εισαι ανετος και φυσικα πιο ασφαλης. Μετα υπαρχουν και κατι μηχανες οπως η BMW R1200 που εγω δεν τη θεωρω ανετη για μεσα στην πολη. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε 'συ, γιατί να μη βολεύουν;

2500ee3bf56142d432e52ad30a45d87a.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μονο με την καταρρακτώδη βροχή σταματάω (αν με πετύχει απροετοίμαστο) σε ολα τα αλλα καιρικά φαινόμενα το εργαλείο ειναι πάντα εν κινήσει  :-D 

Μεγάλη μ@λκια αυτή και δεν ξέρω ποιος την υποστηρίζει και γιατί

• Like 1
Δημοσ.

Μονο με την καταρρακτώδη βροχή σταματάω (αν με πετύχει απροετοίμαστο) σε ολα τα αλλα καιρικά φαινόμενα το εργαλείο ειναι πάντα εν κινήσει  :-D

Μεγάλη μ@λκια αυτή και δεν ξέρω ποιος την υποστηρίζει και γιατί

Το αν βολεύουν οι μηχανές; Δεν ξέρω, εγώ από περιέργεια ρώτησα!

Δημοσ.

Έχουμε ξεκινήσει 2 άτομα για μια απόσταση 50χλμ, εγώ με καλοκαιρινό εξοπλισμό (έξω κάπου 35c), ο άλλος T-Shirt και κράνος.

Όταν φτάσαμε στον προορισμό μας, εγώ ήμουν μια χαρά, ο άλλος ήταν σχεδόν καμένος.

Τις στάσεις τις αποφεύγουμε :-D

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχω και μηχανή (CBF600) και scooter (SH150), εννοείται οτι το 2ο είναι απείρως πιο εύκολο και βολικό για μέσα στην πόλη. Όχι οτι και με την μεγάλη δεν κάνεις την δουλειά σου, αλλά σίγουρα δεν έχει την ευελιξία του scooter. Για αυτό εξάλλου, το πρώτο το έχω μόνο για εκτός πόλης, και το 2ο για εντός.

Βέβαια υπάρχουν αρκετές κατηγορίες μηχανών, που κάποιες (όπως πχ supersport ή κυρίως sport-tourting) δεν την παλεύουν καθόλου μέσα στην πόλη, ειδικά τώρα με τον καύσωνα (τα βεντιλατέρ δουλεύουν υπερωρίες). Αντίθετα, τα naked και τα on-off, είναι πιο χαλαρά και πιο άνετα.

Όσο για τα μπουφάν κτλ, ναι είναι αναγκαίο κακό. Η αλήθεια είναι, όπως ήδη αναφέρθηκε, ότι όσο κινείσαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα, όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, είναι καλύτερα να φοράς κάτι, παρά να είσαι εκτεθειμένος στον ήλιο. Και εντάξει, μόλις φτάσεις στον προοριζμό σου, τα βγάζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...