Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εχουμε αραγε αρκετο κοσμο που ασχολειται με τα δίτροχα? Ειπα να ανοιξω το συγκεκριμενο θρεντ για να ρωταμε αποριες σχετικα με της μηχανες, αλλαγες, μετατροπες, ανεβασμα φωτογραφιων κλπ. Η ιδεα μου ηρθε σημερα οταν σκεφτομουν που να βαλω Mounts για τη GoPro κατέληξα μια στο windshield (με αυτοκόλλητο), μια στο πλάι του κρανους και μια στα δεξια πανω στα καγκελα. 2
Sorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Θα σου έλεγα, να πας σε πιο εξειδικευμένο forum, καθώς εδω πέρα, έχουν γραφτεί αρκετά μαργαριτάρια απο άτομα που ούτε ποδήλατο με βοηθητικές δεν έχουν καβαλήσει. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλα για εξειδικευμένα πράγματα δεν θα βασιστο στο φορουμ αλλα για ιδες κλπ. Ενας απο τους λογους που εκανα το θρεντ ειναι πιο πολυ για την παρεα των μηχανόβιων αλλα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλα για εξειδικευμένα πράγματα δεν θα βασιστο στο φορουμ αλλα για ιδες κλπ. Ενας απο τους λογους που εκανα το θρεντ ειναι πιο πολυ για την παρεα των μηχανόβιων αλλα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει Aντε να σε ανεβάσω λίγο και σε διάθεση και σε κυβικά Εξω απο την σουβλασερι σήμερα το μεσημέρι 5
Highlander Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 V-Strom DL650ABS Αν δεν έχω πολύ τρέξιμο θα ανεβάσω καμιά φωτό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 To Tank bag ακομη δεν εχω αποφασισει αν το χρειαζομαι ή οχι Σιγουρα βοηθαει σε ταξιδια για διοδια κλπ αλλα γενικα δεν ξερω.
DhZou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μόνο σε ταξίδια είναι χρήσιμο και δεν ενοχλεί καθόλου στην οδήγηση αν σε απασχολεί αυτό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Καλα οταν αγορασω θα παρω κατι μικρο λογικα οχι γιατι φοβαμαι μην ενοχλει αλλα νομιζω οτι δεν θα μου ειναι χρησιμο μεγαλος χωρος. Λεφτα, χαρτια κλπ θα βαζω. Για το κινητο εχω ηδη βαση.
DhZou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Για πολυήμερα ταξίδια, καμπινγκ κλπ εγώ γεμίζω μπαγαζιέρα, τανκμπαγκ και σαμάρια και όπως στη φωτό βάζω κι άλλα από πάνω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Εμενα στο ταξιδι μονο τα διόδια μου εσπασαν τα νευρα γιατι καθε φορα ηταν ολοκληρη διαδικασια
Sorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Στο βενζινάδικο είναι το θέμα, όχι στα διόδια. Για τα διόδια, αντίθετα θα έλεγα οτι βολεύει πολύ!
DhZou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 το δικό μου είναι μαγνητικό (έχει και λουριά αλλά δε τα χρησιμοποιώ γιατί οι μαγνήτες αρκούν), οπότε στο βενζινάδικο το ξεκολλάω, το ακουμπάω κάτω, φουλάρω και συνεχίζω. Σε κάνα γυμνό δε θα αρκούν οι μαγνήτες όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα