Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, όχι και τόσο ευτυχής κάτοχος ενός TP-Link TD-W8970B modem-Router, το αγόρασα πριν 10 μέρες και δεν μπορούσε να συγχρονίσει, το πήγα πίσω και μου κάνανε αντικατάσταση την ίδια μέρα. Το καινούργιο πάλι κάνει ακριβώς το ίδιο, από τον πάροχο μου ξαναλένε ότι είναι ελαττωματικό επειδή δεν συγχρονίζει αλλά μόνο αυτό. Παίζει και το 2 ο κατσικοπόδαρος να το πήρα ελαττωματικό ή απλά έκανα λάθος επιλογή ή δεν το υποστηρίζει η γραμμή μου και ο πάροχος? Ευχαριστώ προκαταβολικα για απαντήσεις.
bill2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 ειναι ενα μαυρο με 3 καιραιες? δευτερον adsl i vdsl εχεις και pstn i isdn γραμμη γτ αν δεν καβω λαθος αυτο μονο για isdn ειναι διαβασε και πανω στο κουτι αν εχεις απλη γραμμη annex a αν εχεις isdn γραμμη annwx b
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ναι αυτό είναι, μάλιστα στο κουτί αναφέρει ADSL2+ Modem Router (Annex B ) Αdsl έχω, αν είναι pstn ή isdn η γραμμή πως μπορώ να το μάθω γιατί δεν το γνωρίζω? Οπότε παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εκανα λαθος επιλογή και αντί να πάρω το Annex Α μοντέλο.
bill2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 το τηλεφωνο το δυνδεεις απευθιας πανω στο σπλιτερ αν ναι εχεις απλη γραμμη φυσικα ειναι σαν να θες να βαλεις πετραιλαιο σε αμαξι βενζινης
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ναι τηλέφωνο στο σπιλτερ. Παίζει να έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για Αnnex Α ή πάω για καινούργιο Router?
chios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αν έχεις pstn γραμμή δεν συγχρονίζει, τι σύνδεση έχεις; ote;; Καλά φίλε έχεις pstn γραμμή από ότι κατάλαβα και πήρες μόντεμ για isdn;;
bill2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 δοκίμασε και δες μπορεί να μην το είδε το παλικάρι ότι ήταν για annex b
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα τι είναι το Α και το Β. Διορθώνεται ή πάω για καινούργιο σε Α?
nostos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το καταλαβαινω οτι καποιος χρηστης μπορει να μην ειναι γνωστης και να μην γνωριζει τι ειναι τα Annex Α και B. Στο μαγαζι ομως... τοσο στοκοι ειναι ρε φιλε? Δεν ξερουν τι πουλανε? Ή δεν μπορουν να ρωτησουν τον πελατη, το αυτονοητο? Τι να πω... αλλαξε το αν μπορεις. Υπαρχουν καποια μοντελα διαφορων εταιριων που παιζουν και στα δυο ειδη τηλ. γραμμης, το συγκεκριμενο TP-Link ομως δεν ειναι απο αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα