Προς το περιεχόμενο

Μετά την plasma, τι?

Canvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βαλε και τα δορυφορικα, ps4pro, pc gaming, amazon prime...μονο "που θα βρεις 4κ υλικο" δεν μπορεις να λες...

Και η dx730 entry μοντελο ειναι, και πιθανοτατα vestel οχι panasonic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την 58" Panasonic dx730 την έχει και το πλαισιο στα 699 αυτή τη στιγμή. Ήμουν μεταξύ αυτής και της Samsung 55ku6400 αλλά τελικα τελικά επέλεξα ρην τελευταια μιας και τη θεωρώ καλύτερη overall. Επίσης το τηλεκοντρόλ της panasonic έμοιαζε με τηλεκοντρόλ από vhs του 1990. Όχι πως παίζει ρόλο αυτό απλά το αναφέρω.

Φιλε απο το ΠΛΑΙΣΙΟ την πηρα και εγω και μαλιστα ηρθε απο Θεσσαλονικη γιατι στην Αθηνα δεν υπηρχε. Τωρα για τη τιμη που λες εσυ ,μηπως προκειται για εκθεσιακο κομματι ? Οπως και να'χει τα χρηματα που εδωσα ειναι αποδεκτα για τη ποιοτητα κατασκευης και τις διαστασεις της. Προσωπικα για αυτα που θελω, δεν εχω κανενα παραπονο.

Βαλε και τα δορυφορικα, ps4pro, pc gaming, amazon prime...μονο "που θα βρεις 4κ υλικο" δεν μπορεις να λες...

Και η dx730 entry μοντελο ειναι, και πιθανοτατα vestel οχι panasonic

Εισαι λαθος για τη Vestel εκτος και αν οι τουρκοι εγιναν Τσεχοι. PS4 δεν εχω και δεν με ενδιαφερει και για ολα τα υπολοιπα πρεπει να πληρωνεις . Οποτε για καποιον που δεν θελει να δινει συνεχεια χρηματα μαλλον τα λεω σωστα. Προσωπικα εγω κατεβαζω ταινιες και τις βλεπω στη τηλεοραση ειτε σε φλασακι ειτε μεσω εξωτερικου HDD. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...