Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 To R1 τα έχει πάνω, όχι μπροστά όπως το Corsair. Φαντάζομαι ότι επειδή η έκδοση έχει επένδυση γυρω γύρω για να είναι αθορυβο το κουτί,θα είναι οκ και οι ανεμιστήρες.Αν οχι θα αναγκαστώ να τους αλλάξω αν και έχει και διακόπτη που ρυθμίζουν οι στροφές,3 θεσεων. Εμένα με χαλασε λιγο που δεν ψύχονται αμεσα οι δίσκοι,σε περίπτωση που θελήσω να βαλω μηχανικό αργότερα.(Περιμενω διπλό Nas με 2Χ4Tb red wd) Εξωτερικά μου άρεσε πιο πολύ απ'ολα. Ps: Τι θερμοκρασίες είναι οι ιδανικες για motherboard επεξεργαστή οταν παραλαβω με το καλό; Αν είναι να κάνουν ζημιά τα πιτσιρίκια, έχει σημασία αν είναι μπροστά η πάνω;
Da_rudakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αν θα πέσει νερό στο πανω μέρος του κουτιού και έχει εκει usb,on off κλπ, καταστράφηκε επι τοπου. Αν είναι απο μπροστά φαντάζομαι δεν θα περάσει μέσα.
Da_rudakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αλάνια μου καλησπέρα. Η ψύκτρα του i5 7400 είναι έτσι. Να υποθέσω είναι πάστα και έτοιμη για τοποθέτηση;; Να τη βγάλω να βάλω κάποια καλύτερη;
Da_rudakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αύριο θα στήσω, έλεγα αν έχει έστω και λίγο καλύτερη απαγωγή θερμότητας να έβαζα άλλη. Ευχαριστώ!
spy94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αύριο θα στήσω, έλεγα αν έχει έστω και λίγο καλύτερη απαγωγή θερμότητας να έβαζα άλλη. Ευχαριστώ! Ε κάνα βαθμό διαφορά θα έχει και αν. 1
Kostas.karras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Άμα βάλεις καμία mx4 θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες.. 2
tanasen01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Πως καθαρίζω τη παλιά παιδιά; Πάρε ένα καθαρό πανάκι και ρίξε του μπόλικο οινόπνευμα. 1
Kostas.karras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 H ακόμα καλύτερα πάρε από το φαρμακείο ισοπροπανόλη. 1
Da_rudakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχω εδώ στη δουλειά χεχε! Να αφήσω τη μαμά προσωρινά γιατί λεω να στήσω σήμερα και δεν βρίσκω ετοιμοπαραδοτη ρε παίδες και μετά απο κανένα 6μηνο που θα ανοίξω για φύσημα κλπ να αλλαξω και πάστα; Θα είναι δυσκολότερο;
Da_rudakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όλα οκ, πήρα αυτή https://tokinito.gr/computing-laptops/peripherals/upgrade-parts/arctic-mx-4-thermal-paste-oraco-mx40001-bl.html Για τη ποσότητα λέει οτι θέλει ο καθένας βλέπω, εσείς τι λέτε;
tanasen01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Όλα οκ, πήρα αυτή https://tokinito.gr/computing-laptops/peripherals/upgrade-parts/arctic-mx-4-thermal-paste-oraco-mx40001-bl.html Για τη ποσότητα λέει οτι θέλει ο καθένας βλέπω, εσείς τι λέτε; Mικρή ποσότητα βάλε, στο κέντρο της cpu, σε μέγεθος μικρού ρεβυθιού. Δεν χρειάζεται να την απλώσεις. 1
Kostas.karras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Eγω βαζω στο κεντρο ενα κοκκο και την απλωνω παντα ομοιομορφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα