Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον adtakhs αν αλλάξεις ανάγκες και budget. Το απόλυτο vfm για office και browsing που είναι το ζητούμενο είναι ο 4560. 400 ευρώ budget και να ξεπεραστεί για τη συγκεκριμένη χρήση είναι τουλάχιστον υπερβολή. Ο 1600 είναι αδιαμφισβήτητα και vfm και future proof αλλά δεν θα σου προσφέρει τπτ παραπάνω από αντοχή στο χρονο αλλά με 150 παραπάνω μόνο για επεξεργαστή δεν βάζω gpu μητρική καλή και 3200 ram που είναι το λογικό πακέτο. Αν από την άλλη έχεις σκοπό να δουλέψεις απαιτητικά προγράμματα προσεχώς είναι η καλύτερη λύση. Με λίγα λόγια δεν είναι πανάκεια ο 1600 αλλά επεξεργασταρα αν έχεις ανάγκη έναν πολυπηρηνο. Επισης ενημερώνω ότι η hd3p παίρνει m2 έχει περισσότερες θύρες USB-pcie από κάθε άλλη πρόταση και είναι και αυτή υπερβολή.

Τέλος για να σε μπερδέψω ακόμα περισσότερο για να μην λες ότι δεν στα είπαμε σε μικρό χρονικό διάστημα βγαίνουν στην αγορά και οι ryzen με δυνατά ενσωματωμένα γραφικά που θα είναι οικονομικοί και πιο κοντά σε αυτά που ζητάς. Καλό ξεμπέρδεμα :P

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πεθάνετε και είμαι χωρίς pc,με περιορισμένο χρόνο, μόνο βράδυ και ψαχνω απο το τηλέφωνο :))

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Board ρε παιδιά μάλλον θα ήθελα κατι σε Gigabyte με τον ryzen..Ποιο λέτε;

Θέλω σίγουρα Wake On Lan και uefi προφανώς!

Η κάρτα γραφικών είναι απαραίτητη,δεν παίζω καθόλου παιχνίδια..

Edit:Ωωω δεν έχει καθόλου, τώρα το είδα..

Αλλά μάλλον ξεφεύγω οικονομικά με τον ryzen έχει +40 αλλα 30 για μέτρια κάρτα γραφικών οπότε θα έλεγα να πάω στον i5 7400 με το μεγάλο board να είναι άνετο!

Επεξ/σία από Da_rudakos
Δημοσ.

Δεν έχουν γραφικά οι Ryzen.

Μπορείς να δεις και τον R5 1500X και R5 1400 που είναι 4 πύρηνοι με 8 threads. Αλλά εγώ επιμένω να κοιτάξεις τον 1600. 

Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερος, αλλά δίνει πολλαπλά παραπάνω και λόγω των παραπάνω που σου είπα ισοσκελίζεις το κόστος από την φτηνότερη μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ρε μαγκες...

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

Browsing,torrents,εφαρμογές office,τίποτα ιδιαίτερο,παιχνίδια καθόλου.

1600??

r1400+GTX1030/RX460 και πολυ του ειναι για την χρηση του..

Ας τα φαει αλλου αυτα τα χρηματα..

• Like 9
Δημοσ.

r1400+GTX1030/RX460 και πολυ του ειναι για την χρηση του..

Ας τα φαει αλλου αυτα τα χρηματα..

Συμφωνώ. Και η πρόταση του radiohead με τον 7400 νομίζω είναι υπερκομπλέ για τη χρήση που προορίζεται το pc.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το μεγάλο + του 1151 είναι τα ενσωματωμένα. Kostas rx460 ρε συ; Αυτη είναι να τη φάει αλλού.

Δημοσ.

Το μεγάλο + του 1151 είναι τα ενσωματωμένα. Kostas rx460 ρε συ; Αυτη είναι να τη φάει αλλού.

Nαι, gt1030, εχεις δικαιο, δεν υπαρχει λογος..

Το καλυτερο ειναι ryzen με ενσωματωμενα αλλα δεν νομιζω να περιμενει..

Για μενα παντως καπου εκει κυμαινεται

g4600

7400

1400+gt1030

• Like 2
Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια, σας ρωταει κατι ο ανθρωπος και κρινεται με βαση τις δικες σας απαιτησεις που θα ειχατε και οχι του TS.

Συγκεκριμενες απαιτησεις, συγκεκριμενο budget. G4560 για μενα με μεγαλη ψυκτρα παθητικη μονο εαν γινεται και τροφοδοτικο χωρις fan.

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να παω παιδιά σε i5 7400 γιατί μου αρέσει αυτο το λιγο που κάθομαι στο pc να ανοίγουν ολα ακαριαια και οι εναλλαγές στο multitasking επίσης..

Συχνα πυκνα εχω 10+ ανοιχτες καρτέλες chrome πχ, πάντα κατεβάζω με 5+mb/s μονιμα, παίζει youtube μουσικουλα, συγχρονίζονται αρχεία με nas κλπ, οπότε θα ήθελα κάτι άνετο σε επεξεργαστή και μου κάνει λίγο ρίσκο ο G4560 (αν και στην αρχή προς τα'κει έκλεινα-ισως να είναι οκ και να κανω λαθος).

Board λεω το μεγάλο της asus που προτεινατε με 8gb ram και 550 τροφοδοτικό..

Για κουτι μαλλον καταληγω εδω http://www.skroutz.gr/s/6558445/Corsair-Carbide-100R-Silent-Edition.html

Πειράζει λέτε που δεν χτυπάει αερας τον δίσκο σε αυτό το κουτί;

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας!!

Δημοσ.

Λέω να παω παιδιά σε i5 7400 γιατί μου αρέσει αυτο το λιγο που κάθομαι στο pc να ανοίγουν ολα ακαριαια και οι εναλλαγές στο multitasking επίσης..

Συχνα πυκνα εχω 10+ ανοιχτες καρτέλες chrome πχ, πάντα κατεβάζω με 5+mb/s μονιμα, παίζει youtube μουσικουλα, συγχρονίζονται αρχεία με nas κλπ, οπότε θα ήθελα κάτι άνετο σε επεξεργαστή και μου κάνει λίγο ρίσκο ο G4560 (αν και στην αρχή προς τα'κει έκλεινα-ισως να είναι οκ και να κανω λαθος).

Board λεω το μεγάλο της asus που προτεινατε με 8gb ram και 550 τροφοδοτικό..

Για κουτι μαλλον καταληγω εδω http://www.skroutz.gr/s/6558445/Corsair-Carbide-100R-Silent-Edition.html

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας!!

Για multitasking καλυτερος φυσικα ο ryzen 1400 .

Οχι οτι θα εχεις θεμα και με τον pentium σε τετοια χρηση αλλα αφου σε παιρνει εννοειται καλυτερα ο 7400.

Φαντασου gaming+skype+youtube+ 2/3  παραθυρα browsing + team speak + ενημερωσεις των windows και δεν κολοσε ενας 6100.

Για κουτι πως και κατεληξες εκει?

• Like 1
Δημοσ.

Τροφοδοτικό δεν χρειάζεσαι πάνω από 400w. https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=10559069%2C417911%2C7985522%2C4306951%2C412893%2C12267856

Αν δεν βάλεις gpu και με 300w θα είσαι καλυμμένος.

Παλι καλα δεν λες που ειναι στα ορια του overkill?

Aλλοι θελουν με 400 ευρω να παιζουν καθε τιτλο gaming στα φουλ..  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Για κουτι πως και κατεληξες εκει?

Λογικά θα είναι αθόρυβο τελείως με αυτό,αφου είδα οτι έχει επένδυση γυρω γυρω ηχομονοτικη.

Δεν το περίμενα οτι θα ρίξω τόσο ψάξιμο για κουτι.

Επίσης θέλω κατι ετοιμοπαραδοτο και τα περισσότερα μου λενε 10 μερες.

Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;

Τροφοδοτικό δεν χρειάζεσαι πάνω από 400w. https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=10559069%2C417911%2C7985522%2C4306951%2C412893%2C12267856

Αν δεν βάλεις gpu και με 300w θα είσαι καλυμμένος.

Μαλλον το evga λέω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...