karousaras53 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Για σας, εχω galaxy j5 2015 και οταν εβαλα το στικακι ενος φιλου με ταινιες μετα απο 5 λεπτα το κινητο ειχε παρει φωτια και η μπαταρια επεφτα τραγικα μεχρι που τελιωσε. Μετα οταν ειχε κρυωση το εβαλα να φορτισει και δεν πηγαινε πανω απο 25% και στην συνεχια του εκανα εργοστασιακες ρυθμισης το εκλισα και το εβαλα να φορτισει με 12% και παω να το δω μετα απο 10 λεπτα και ηταν σσε 2%. Καμια ιδεα τι να κανω ή αν εχει χαλασει κατι; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από karousaras53
newsformobiles Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Για σας, εχω galaxy j5 2015 και οταν εβαλα το στικακι ενος φιλου με πειρατικες ταινιες μετα απο 5 λεπτα το κινητο ειχε παρει φωτια και η μπαταρια επεφτα τραγικα μεχρι που τελιωσε. Μετα οταν ειχε κρυωση το εβαλα να φορτισει και δεν πηγαινε πανω απο 25% και στην συνεχια του εκανα εργοστασιακες ρυθμισης το εκλισα και το εβαλα να φορτισει με 12% και παω να το δω μετα απο 10 λεπτα και ηταν σσε 2%. Καμια ιδεα τι να κανω ή αν εχει χαλασει κατι;Το bold, να το παραδέχεσαι κιόλας δημόσια, είναι παράνομο. Αλλιώς, λογικό αυτό που σου έκανε το κινητό, αφού έκαιγες μπαταρία για το OTG και για να δεις την ταινία. Δες επίσης μην χάλασε η usb υποδοχή που φορτίζει ή δεν ήταν καλά συνδεδεμένη, όπως φορτίζεις με 2Α φορτιστή από πρίζα
karousaras53 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Το usb το εβαλα για μερικα δευτερολεπτα για να δουμε κατι και ο φορτιστης ηταν καλα συνδεδεμενος. Για την υποδοχη και εγω αυτο πιστευω γι' αυτο λεω να το ανοιξω και να το καθαρισω. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από karousaras53
panos- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μπήκαν οι πειρατές από τις πειρατικές ταινίες και στο κατέστρεψαν. Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για 2-3 λεπτά, και να φορτίσεις με άλλο φορτιστή και καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα