Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy j5 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σας, εχω galaxy j5 2015 και οταν εβαλα το στικακι ενος φιλου με ταινιες μετα απο 5 λεπτα το κινητο ειχε παρει φωτια και η μπαταρια επεφτα τραγικα μεχρι που τελιωσε. Μετα οταν ειχε κρυωση το εβαλα να φορτισει και δεν πηγαινε πανω απο 25% και στην συνεχια του εκανα εργοστασιακες ρυθμισης το εκλισα και το εβαλα να φορτισει με 12% και παω να το δω μετα απο 10 λεπτα και ηταν σσε 2%. Καμια ιδεα τι να κανω ή αν εχει χαλασει κατι;

Επεξ/σία από karousaras53
Δημοσ.

Για σας, εχω galaxy j5 2015 και οταν εβαλα το στικακι ενος φιλου με πειρατικες ταινιες μετα απο 5 λεπτα το κινητο ειχε παρει φωτια και η μπαταρια επεφτα τραγικα μεχρι που τελιωσε. Μετα οταν ειχε κρυωση το εβαλα να φορτισει και δεν πηγαινε πανω απο 25% και στην συνεχια του εκανα εργοστασιακες ρυθμισης το εκλισα και το εβαλα να φορτισει με 12% και παω να το δω μετα απο 10 λεπτα και ηταν σσε 2%. Καμια ιδεα τι να κανω ή αν εχει χαλασει κατι;

Το bold, να το παραδέχεσαι κιόλας δημόσια, είναι παράνομο. Αλλιώς, λογικό αυτό που σου έκανε το κινητό, αφού έκαιγες μπαταρία για το OTG και για να δεις την ταινία. Δες επίσης μην χάλασε η usb υποδοχή που φορτίζει ή δεν ήταν καλά συνδεδεμένη, όπως φορτίζεις με 2Α φορτιστή από πρίζα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το usb το εβαλα για μερικα δευτερολεπτα για να δουμε κατι και ο φορτιστης ηταν καλα συνδεδεμενος. Για την υποδοχη και εγω αυτο πιστευω γι' αυτο λεω να το ανοιξω και να το καθαρισω.

Επεξ/σία από karousaras53
Δημοσ.

Μπήκαν οι πειρατές από τις πειρατικές ταινίες και στο κατέστρεψαν.

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για 2-3 λεπτά, και να φορτίσεις με άλλο φορτιστή και καλώδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...