Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Εχω το flex 2 κανα χρόνο και εκει που δουλεύουν ολα κανονικά κάνει επανεκκίνηση. Μπορεί να μην κάνει κανα 2-3 μέρες αλλα μπορεί και να κάνει 2-3 φορες συνεχόμενα. Απο τη μπορεί να είναι? Επίσης μου έχει μπει στο μάτι το HTC 10 evo. Θα ήθελα τι γνώμη σας για αγορά καινούργιου. Σαυτα τα λεφτά 330€ που εχει τώρα καινούργιο απο σκρουτζ. Το εχει κάποιος να μου πει τι γνωμη του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Εχω το flex 2 κανα χρόνο και εκει που δουλεύουν ολα κανονικά κάνει επανεκκίνηση. Μπορεί να μην κάνει κανα 2-3 μέρες αλλα μπορεί και να κάνει 2-3 φορες συνεχόμενα. Απο τη μπορεί να είναι? Επίσης μου έχει μπει στο μάτι το HTC 10 evo. Θα ήθελα τι γνώμη σας για αγορά καινούργιου. Σαυτα τα λεφτά 330€ που εχει τώρα καινούργιο απο σκρουτζ. Το εχει κάποιος να μου πει τι γνωμη του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γράψε καλύτερα τη φόρμα με το τι θες γιατί με 330€, σίγουρα παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο
Δημοσ.

Γράψε καλύτερα τη φόρμα με το τι θες γιατί με 330€, σίγουρα παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο

Πιο πολύ με ενδιαφέρει τι εχει το flex 2και μετα η αγορά καινούργιου. Να το στείλω να το δουν? Αλλα δεν το κάνει πάντα, ειναι να το πιάσει... Οσο για το HTC απλα μου άρεσε και λεω αν παρω αλλο να το παρω αυτό, αν αξίζει δλδ. Ευχαριστώ
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα από αγγελία το HTC 10, είναι πολύ καλή συσκευή. Το evo λόγω του επεξεργαστή του (Snapdragon 810) δε θα το έπαιρνα ούτε που να με πλήρωναν. Το δεκάρι αντιθέτως, είναι πολύ αξιόλογη συσκευή

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει τι εχει το flex 2και μετα η αγορά καινούργιου. Να το στείλω να το δουν? Αλλα δεν το κάνει πάντα, ειναι να το πιάσει... Οσο για το HTC απλα μου άρεσε και λεω αν παρω αλλο να το παρω αυτό, αν αξίζει δλδ. Ευχαριστώ

Εφόσον έχεις ακόμα ενεργή εγγύηση στο LG, στείλτο για κατά 99% αλλαγή πλακέτας. Κρίμα είναι να τελειώσει η εγγύηση και να μην το φτιάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα από αγγελία το HTC 10, είναι πολύ καλή συσκευή. Το evo λόγω του επεξεργαστή του (Snapdragon 810) δε θα το έπαιρνα ούτε που να με πλήρωναν. Το δεκάρι αντιθέτως, είναι πολύ αξιόλογη συσκευή

με σναπ 810 δεν υπάρχει θέμα στο htc ζεσταίνετε φυσιολογικά όπως σ7, μότο ζ, ρ9 + έχει καλές επιδόσεις .... πάντως ο ήχος και η κάμερα του εβο τα σπάνε ... στα 330€ δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο σε καινούριο

• Like 1
Δημοσ.

με σναπ 810 δεν υπάρχει θέμα στο htc ζεσταίνετε φυσιολογικά όπως σ7, μότο ζ, ρ9 + έχει καλές επιδόσεις .... πάντως ο ήχος και η κάμερα του εβο τα σπάνε ... στα 330€ δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο σε καινούριο

Δεν είπα κάτι για θερμοκρασία, γενικά είναι απ'τους πιο τραγικούς επεξεργαστές για μένα. Το δεκάρι ειναι κι αυτό σούπερ από ήχο και κάμερα. Και είναι του '16 συσκευή
Δημοσ.

Δεν είπα κάτι για θερμοκρασία, γενικά είναι απ'τους πιο τραγικούς επεξεργαστές για μένα. Το δεκάρι ειναι κι αυτό σούπερ από ήχο και κάμερα. Και είναι του '16 συσκευή

Το flex 2 810 εχει επεξεργαστή και δεν κολλάει πουθενά, ζεσταίνεται φυσιολογικά και παει σφαίρα. Δεν εχω παράπονο απο επεξεργαστή.

• Like 2
Δημοσ.

Το flex 2 810 εχει επεξεργαστή και δεν κολλάει πουθενά, ζεσταίνεται φυσιολογικά και παει σφαίρα. Δεν εχω παράπονο απο επεξεργαστή.

Πριτμάς να δώσεις τα ίδια λεφτά για προπέρσινη συσκευή ή για μία από τις καλύτερες περσινές;

Δημοσ.

Πριτμάς να δώσεις τα ίδια λεφτά για προπέρσινη συσκευή ή για μία από τις καλύτερες περσινές;

μηπως εχεις μπερδεψει τα κινητα? και τα δυο ειναι του 2016.

http://www.phonebunch.com/compare-phones/htc_10-2404-vs-htc_10_evo-2716/

το flex τα έπαιξε τελείως.  κανει μονιμα επανεκινηση και δεν μπορω να κανω κατι παρα μονο να περιμενω να τελειωσει η μπαταρια. λετε να επαθε οτι τα G4? bootloop?

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/htc_10_evo-review-1571p9.php

GPU performance is better than mid-range chipsets, but not for long - the HTC 10 evo heats up and gameplay gets choppy; CPU performance is not that much better than Snapdragon 625

Αφού δεν τον βγάλαν επιπέδου σναπ 410 πάλι καλά... Το εβο στο antutu που έτρεξα έχει επιδόσεις καλύτερες απ το Ρ9 και στο geek 4 στο multi πλησιάζουν του απλού mi5
Δημοσ.

Αφού δεν τον βγάλαν επιπέδου σναπ 410 πάλι καλά... Το εβο στο antutu που έτρεξα έχει επιδόσεις καλύτερες απ το Ρ9 και στο geek 4 στο multi πλησιάζουν του απλού mi5

Το AnTuTu διαρκεί 5 λεπτά όποτε ίσως δε προλαβαίνει να κάνει throttling. Αν παίζεις παιχνίδια όμως, προφανώς θα παίζεις παραπάνω από 5-10 λεπτά όποτε το framedrop θα πηγαίνει σύννεφο...
Δημοσ.

Το flex το έστειλα στην tssolutions για επισκευή και σήμερα μου ειπαν οτι θελει 38€ για να γινει γιατι ειναι η μπαταρία του που δεν ειναι στην εγγύηση πλεον. Δεν το ήξερα οτι η μπαταρία εχει 6 μηνες εγγύηση. Τπ θα το κανω και βλέπουμε. Εχω στα χέρια μου το htc 10 απο ενα φιλαράκι μέχρι να γίνει το δικο μου. Αψογο το κινητό, δε μασάει πουθενά απλα για μενα επειδή εχω συνηθίσει 5,5' μου φαίνεται λιγο μικρό. Μπορει με τη συνήθεια του χρόνου να μη μου φαίνεται. Επίσης η καμερα του καλη οχι αψογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...