tsamiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 @tsamiko Τωρα ανεργος. Άρα μήπως ήταν καλύτερα εκεί μέχρι να έβρισκες αυτό που ήθελες; εκτός αν έχεις άνεση οκ πάσο.
tsioulak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Άρα μήπως ήταν καλύτερα εκεί μέχρι να έβρισκες αυτό που ήθελες; εκτός αν έχεις άνεση οκ πάσο. Αυτη την δουλεια την εκανα πριν απο πολλα χρονια οταν ημουν φοιτητης, δεν ηταν κατι σταθερο, δουλευα μαυρα και τα λεφτα ηταν λιγα. Οπως και να ΄χει για κανα 6μηνο και κατι την εκανα επειδη επαθα ενα ατυχημα (εκτος δουλειας) και χρειαστηκε να μεινω μερικους μηνες στο γυψο και ετσι με διωξανε. Οπως καταλαβες δεν ηταν δουλεια για να μεινεις.
tsamiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αυτη την δουλεια την εκανα πριν απο πολλα χρονια οταν ημουν φοιτητης, δεν ηταν κατι σταθερο, δουλευα μαυρα και τα λεφτα ηταν λιγα. Οπως και να ΄χει για κανα 6μηνο και κατι την εκανα επειδη επαθα ενα ατυχημα (εκτος δουλειας) και χρειαστηκε να μεινω μερικους μηνες στο γυψο και ετσι με διωξανε. Οπως καταλαβες δεν ηταν δουλεια για να μεινεις. Χωρίς να ξέρω τα εσωτερικά της πιστεύω αν είσαι μέλος κ γίνεις υπεύθυνος αξίζει, το κόβω στα 1200-1500 μισθό.
tsioulak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Χωρίς να ξέρω τα εσωτερικά της πιστεύω αν είσαι μέλος κ γίνεις υπεύθυνος αξίζει, το κόβω στα 1200-1500 μισθό. Που ρε συ; στην εταιριουλα που εστελνε (δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) ρουφιανους σε γερμανους, goody's, multirama, ote shop και στο τσακιρ κεφι σε καμια αντιπροσωπεια αυτοκινητων, και ειχε μαυρους εργαζομενους; τι υπευθυνος να γινομουν;
tsamiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Που ρε συ; στην εταιριουλα που εστελνε (δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) ρουφιανους σε γερμανους, goody's, multirama, ote shop και στο τσακιρ κεφι σε καμια αντιπροσωπεια αυτοκινητων, και ειχε μαυρους εργαζομενους; τι υπευθυνος να γινομουν; Νόμιζα ήσουν στον Γερμανο λάθος.
tsioulak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Νόμιζα ήσουν στον Γερμανο λάθος. Οχι ρε συ, απλα ανεφερα οτι θυμαμαι απο αυτα που με ζητουσαν να ελεγχω και να αναφερω.
tsamiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Οχι ρε συ, απλα ανεφερα οτι θυμαμαι απο αυτα που με ζητουσαν να ελεγχω και να αναφερω. Εντάξει αυτα ζητάνε παντού, ακόμα και σε φιλικά να είσαι θα σου ζήτηση κάτι ανάλογο
rafinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 @tsamiko... ο μισθός που ανέφερες ως υπεύθυνος δεν νομίζω να υφίσταται σε καμία περίπτωση. Εκτός και αν είσαι ο υπεύθυνος του καταστήματος που πετυχαίνει όλους τους στόχους και είσαι νούμερο ένα στη λίστα. Νομίζω μπερδεύτηκες λίγο. Και στην τελική το να καταφέρεις να "ξεγελάσεις" τους πάντες ώστε να γίνεις υπεύθυνος για 1200 ευρώ το μήνα που σημαίνει ότι θα έχεις άπειρες ευθύνες και μια εφορία να σε κυνηγάει ως "πλούσιο" δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ονειρεύεται ο καθένας. Τώρα εσύ για να σκίζεσαι τόσο ή του Γερμανού είσαι ή απλά προσπαθείς να μας δείξεις την θετική πλευρά. Οκ αν κάνεις το δεύτερο (αν και δε νομίζω).
tsamiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 @tsamiko... ο μισθός που ανέφερες ως υπεύθυνος δεν νομίζω να υφίσταται σε καμία περίπτωση. Εκτός και αν είσαι ο υπεύθυνος του καταστήματος που πετυχαίνει όλους τους στόχους και είσαι νούμερο ένα στη λίστα. Νομίζω μπερδεύτηκες λίγο. Και στην τελική το να καταφέρεις να "ξεγελάσεις" τους πάντες ώστε να γίνεις υπεύθυνος για 1200 ευρώ το μήνα που σημαίνει ότι θα έχεις άπειρες ευθύνες και μια εφορία να σε κυνηγάει ως "πλούσιο" δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ονειρεύεται ο καθένας. Τώρα εσύ για να σκίζεσαι τόσο ή του Γερμανού είσαι ή απλά προσπαθείς να μας δείξεις την θετική πλευρά. Οκ αν κάνεις το δεύτερο (αν και δε νομίζω). Καταστήματος εννοούσα ναι, η εφορία τι θα σου κάνει υπάλληλος είσαι. Ούτε καν έχω δουλέψει στο Γερμανό ούτε θα το ήθελα, έχει όμως κ καλή πλευρά ως δουλειά σίγουρα
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 για 1200 ευρώ το μήνα που σημαίνει ότι θα έχεις άπειρες ευθύνες και μια εφορία να σε κυνηγάει ως "πλούσιο" δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ονειρεύεται ο καθένας. Καλα τωρα, σχετικοασχετο με το θεμα, αλλα πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω μια εργασια η οποια θα σε πληρωνει παραπανω απο τους υφισταμενους σου και δε θα σου δινει ευθυνες. Δηλαδη γιατι να σου ανεβασει τον μισθο τοτε? Δεν εχω ιδεα ποσα παιρνουν στον Γερμανο ε, απλως διατυπωνω την ενσταση μου στον τροπο σκεψης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα