BringMe2Life Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και καλό Σαβ/ακο! Έπεσε στα χέρια μου ένα laptopάκι και ενδιαφέρομαι εκτός από αναβάθμιση μνήμης RAM να του αλλάξω κι έναν σκληρό δίσκο. Υπάρχει τρόπος με κάποιο adaptor μήπως να βάλω έναν SATA δίσκο σε υποδοχή IDE που έχει το συγκεκριμένο...??
BringMe2Life Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 τι χρηση αποσκοπεις να κανεις; Internet / Office / Movies. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με το συγκεκριμένο... Απλά επειδή ακούω τον σκληρό δίσκο και βήχει (μάλλον είναι κρυωμένος ) , θέλω να τον αλλάξω...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Κατα τι γνωμη μου δεν αξιζει ουτε για αυτα. δωσε λιγα ακομη απ' οτι θα δινες για εναν sata και παρε ενα ταμπλετακι. Αλλιως κοιτας για κατι τετοιο: http://www.ebay.com/itm/NEW-Converter-2-5-Male-IDE-To-7-15-Pin-Female-SATA-HDD-SSD-Adapter-for-Laptop-/301517122076 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από Σαϊνόμπι 2
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γι αυτό ακριβώς έπεσε στα χέρια σου. Γιατί είναι για πέταμα. Μην ασχολείσαι 4
BringMe2Life Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Κατα τι γνωμη μου δεν αξιζει ουτε για αυτα. δωσε λιγα ακομη απ' οτι θα δινες για εναν sata και παρε ενα ταμπλετακι. -Έχω ήδη τον σκληρό, οπότε δεν θα αγοράσω κάτι... Μόνο τον αντάπτορα... Γι αυτό ακριβώς έπεσε στα χέρια σου. Γιατί είναι για πέταμα. Μην ασχολείσαι -Σπαμ? Μερικά πράγματα έχουν και συναισθηματική αξία. Το ότι έπεσε στα χέρια μου αντί να πάει για πέταμα, όπως ανέφερες, ίσως για κάποιους να σημαίνει περισσότερα από σκουπίδια.
dpolal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 -Σπαμ? Μερικά πράγματα έχουν και συναισθηματική αξία. Το ότι έπεσε στα χέρια μου αντί να πάει για πέταμα, όπως ανέφερες, ίσως για κάποιους να σημαίνει περισσότερα από σκουπίδια. Tα παλιά πράματα που έχουν κ συναισθηματική αξία τα βάζουμε στο ράφι ή σε βιτρίνα κ τα χαζεύουμαι, δεν τα χρησιμοποιούμε. Όχι επειδή δεν λειτουργούν αλλά επειδή δεν έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν πλέον στις σύγχρονες ανάγκες. Αν λοιπόν τώρα το παλιό laptop, για το οποίο δεν δίνεις κ πολλές πληροφορίες, είναι μηχάνημα με κάποιον από τους αρχικούς Dual Core, DDR2 RAM κ (δυστυχώς για σένα) IDE δίσκο ίσως με μια ελαφριά διανομή linux σαν το Lubuntu να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις μόνο για broswing και office. (για ταινίες χλωμό το κόβω) Ενδεχομένως να βρείς κ μνήμη να του βάλεις σχετικά φθηνά. Αν όμως είναι ακόμα παλιότερο με single core CPU και DDR1 RAM τότε ίσως να μπορέσεις να το δουλέψεις αποκλειστικά για office κ ξεχνάς όλα τα άλλα. Επίσης οποιαδήποτε αγορά ανταλλακτικού για αυτό το μηχάνημα είναι πεταμένα λεφτά.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Τι διαβάζουμε ρε παιδιά? Πω πω και ακόμα δεν μπήκε ο Ιούλης.
BringMe2Life Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αν όμως είναι ακόμα παλιότερο με single core CPU και DDR1 RAM τότε ίσως να μπορέσεις να το δουλέψεις αποκλειστικά για office κ ξεχνάς όλα τα άλλα. Επίσης οποιαδήποτε αγορά ανταλλακτικού για αυτό το μηχάνημα είναι πεταμένα λεφτά. Κι όμως είναι με DDR1 και Single Core... Δεν πειράζει όμως, πιστεύω να κάνω δουλειά... Τι διαβάζουμε ρε παιδιά? Πω πω και ακόμα δεν μπήκε ο Ιούλης. Στο δρόμο είναι!
@topos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Κι όμως είναι με DDR1 και Single Core... Δεν πειράζει όμως, πιστεύω να κάνω δουλειά... Στο δρόμο είναι! Δεν ξερω για ιουλιδες κ λοιπους μηνες..Αλλα το συγκεκριμενο μηχανημα δεν εχει αλλη πρακτικη οφελιμη ζωη μεσα του*, ειτε υπολογιζεις την συναισθηματικη του αξια ειτε οχι. *Εκτος ισως να παιζει μουσικη σε κανενα καταστημα(που κ παλι δεν αξιζει γιατι θα καιει αρκετα κ θα πιανει χωρο σε σχεση με ενα netbook).
dpolal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Κι όμως είναι με DDR1 και Single Core... Δεν πειράζει όμως, πιστεύω να κάνω δουλειά... Όπως έγραψαν ήδη μόνο για office ή να παίζει μουσική, μην έχεις ελπίδες ότι θα μπορέσει να σηκώσει τίποτε άλλο.
BringMe2Life Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Όσο αντέξει, δεν πειράζει! Καλή εβδομάδα σε όλους!
ss13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλώς όρισες , δεν μας λες το μοντέλο του και τι λειτουργικό έχει ;
BringMe2Life Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το μόνο από specs που βρήκα για το laptop είναι αυτό https://www.cnet.com/products/hp-compaq-nx6125/specs/. Δυστυχώς τα ταμπελάκια έχουν βγει...
@topos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Όσο αντέξει, δεν πειράζει! Καλή εβδομάδα σε όλους! Η αληθεια ειναι πως εαν δεν εχεις παιδευτει 2-3 φορες για χαμενο σκοπο εχεις ακομα την περιεργια.. (Εγω το χω περασει καμποσες φορες, υποθετω κ οι συμφορουμιτες που σου απαντησαν παραπανω). Καλη επιτυχια παντως. Υ.γ Θετικο οτι εχει τον turion, καθως εαν εχει κ 2gb ram ισως καταληξεις με ενα ημιλειτουργικο office pc(εαν αντεξεις την 1024*768 οθονη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα