Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι ειδικος στα κινητα και πηρα το συγκεκριμενο βλεποντας διαφορες αξιολογησεις που το εβγαζαν καλο ....ειχα πριν καμποσο καιρο και το bluboo maya το οποιο ειναι αρκετα καλο κινητο κι ελεγα οτι θα ηταν κι αυτο .... προσοχη αν δεν ηταν το θεμα της θερμοκρασιας ηταν πολυ καλο για αυτα που ζηταω ... 

Xiaomi RedMi Note 2 Prime βρηκα αυτο μεταχειρισμενο ... λεει τιποτα?

η γνώμη μου όχι

.....δες δίνει το 4Α 16αρι

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/920429-redmi-note-4-global-redmi-4x-global-redmi-4a-mi-band-2/

εννοείται πως δεν γνωρίζω τον κύριο άπλα πόσταρα την αγγελία του

Δημοσ.

η γνώμη μου όχι

.....δες δίνει το 4Α 16αρι

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/920429-redmi-note-4-global-redmi-4x-global-redmi-4a-mi-band-2/

εννοείται πως δεν γνωρίζω τον κύριο άπλα πόσταρα την αγγελία του

αυτο εκλεισα ... πρεπει να προσεξω κατι ? θα το ανοιξει μπροστα μου για τσεκαρισμα

Δημοσ.

αυτο εκλεισα ... πρεπει να προσεξω κατι ? θα το ανοιξει μπροστα μου για τσεκαρισμα

οκ τα παμε μεσω πμ 

Δημοσ.

λοιπον , πηρα εχτες στα χερια μου το xiaomi redmi 4a την εκδοση με τα 16gb και γραφω πρωτες εμπειριες και κανω συγκρισεις με cubot echo , lg g2 kai bluboo maya τα οποια και ειχα σαν προηγουμενα κινητα ..... σαν πρωτη εντυπωση ειναι αρκετα γρηγορο κινητο και ευκολο σαν μενου με μικρες αλλαγες αλλα δεν χανεσαι απλα θελει λιγο ψαξιμο επειδη ειχες βολευτει στο στοκ αντροιντ που ειναι σχεδον ολα στο ιδιο σημειο .... η μνημη ραμ απο τα 2gb εχεις το 1 gb καθαρο για να χρησιμοποιησεις αλλα αυτο ειναι ετσι σχεδον σε ολα τα κινητα που εχουν 2gb ram ακομα και με custom rom που ειχα στο lg g2 ... την διαφορα στην μνημη ραμ την εκανε το cubot το οποιο ειχε 1,5 gb ελευθερο για να χρησιμοποιησεις..... σαν κατασκευη εινα παναλαφρο και σου δημιουργει την αισθηση ψευτικου σε σχεση με ολα τα προηγουμενα κινητα που ειχα σε σημειο να φοβαμαι να το πιασω μην σπασει....απο καμερες και η μεσα και η εξω σου βγαζουν ικανοποιητικα αποτελεσματα αν και δεν ειμαι ειδικος μιας και δεν με απασχολουσε ποτε η καμερα , αλλα θα πω οτι το λεντακι το βραδυ ειναι πολυ πιο δυνατο σε σχεση με ολα τα παραπανω κινητα (την εκπληξη σε θεμα καμερων την ειχα απο το cubot που ειχε την καλυτερη καμερα ακομα κι απο το lg g2 ) .... απο θεμα ηχου ακουστικου και μικροφωνου ειναι πεντακαθαρα και απο ηχειο αρκετα καλο ( και παλι την εκπληξη την κανει εδω το cubot ) ....η οθονη του ειναι ικανοποιητικη με καλα χρωμματα (ισως η καλυτερη απο ολα τα παραπανω κινητα ) ..... wifi , bluetooth και δεδομενα δουλευουν κομπλε και να πω οτι παρα που δεν εχει την 800αρα στο σημειο που βρισκομαι το 4g πιανει καλυτερα απο το lg g2 ..... το gps δεν το εχω δοκιμασει ακομη κι ουτε με πολυενδιαφερει ....... τελος μπαταρια τουλαχιστον στο μικρο δειγμα που ειχα με αφησε παρα πολυ ικανοποιημενο ( σε σχεδον 2ωρες χρηση βλεποντας ταινια χαλασε γυρω στο 15% με μια φορτιση ) καλυτερη απο lg g2 που θεωρουσα οτι εχει τελεια μπαταρια και φυσικα πολυ καλυτερη απο bluboo και cubot ... πιστευω οτι αν καποιος δεν εχει τρελες απαιτησεις απο ενα κινητο και θελει να κανει ενα δυο απλα πραγματα ειναι το ιδανικοτερο κινητο ... ειχα πολλες αμφιβολιες για αυτο το κινητο μιας και δεν γνωριζω την αγορα των κινητων και δεν ηξερα τι θα μου βγει αλλα τελικα ειναι διαμαντακι ... αυτα τα λιγα απο μενα για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ρωτηστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...