perachoritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 100 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook,youtube , αλλα περισσοτερο το χρησιμοποιω για να βλεπω ταινιες στο κρεβατι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5' τουλαχιστον 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με ενδιαφερει 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να βγαζουν ικανοποιητικα φωτο 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι και τοσο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αν ειναι με δυο sim nai 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; εννοειται 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; αντροιντ 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο λογο εγγυησης τι γνωμη εχετε για το tp link neffos c5 ?
perachoritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 θα μου κρατησει η μπαταρια ? γιατι ειχα κι αλλο κινητο με 3000mah μπαταρια και δεν αντεχε
johnyboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 το 4x πάρε, μικρή διάφορα έχουν στα χρήματα κάπου 5 10 ευρώ και έχει μπαταρία από φορτηγό συν fingerprint που το 4Α δεν έχει
perachoritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 το 4x πάρε, μικρή διάφορα έχουν στα χρήματα κάπου 5 10 ευρώ και έχει μπαταρία από φορτηγό συν fingerprint που το 4Α δεν έχει δεν με ενδιαφερουν τα fingerprint ... δεν εχω για να δωσω πανω απο 100 ευρω
ziaba Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 θα μου κρατησει η μπαταρια ? γιατι ειχα κι αλλο κινητο με 3000mah μπαταρια και δεν αντεχε πάντως θα ναι καλύτερή απ το neffos c5 που κοιτάς δεν με ενδιαφερουν τα fingerprint ... δεν εχω για να δωσω πανω απο 100 ευρω δες στις αγγελίες του φόρουμ
perachoritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 πάντως θα ναι καλύτερή απ το neffos c5 που κοιτάς δες στις αγγελίες του φόρουμ δεν θελω να ξαναμπλεχτω
perachoritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 πηρα ενα κινητο και δεν βγηκε καλο , δεν φταιει το παιδι που μου το πουλησε.... μετα απο μιση ωρα ιντερνετ εβραζε και λεω να παω σε καινουριο για να εχω και την εγγυηση
turbat0s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 πηρα ενα κινητο και δεν βγηκε καλο , δεν φταιει το παιδι που μου το πουλησε.... μετα απο μιση ωρα ιντερνετ εβραζε και λεω να παω σε καινουριο για να εχω και την εγγυηση Ποιό πήρες?
ziaba Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 πηρα ενα κινητο και δεν βγηκε καλο , δεν φταιει το παιδι που μου το πουλησε.... μετα απο μιση ωρα ιντερνετ εβραζε και λεω να παω σε καινουριο για να εχω και την εγγυηση Υπάρχουν άτομα που πουλάνε άριστες συσκευές μέσα στην εγγύηση κτλ... Όταν έπαιρνες κινέζο του κερατά ίσως και από άτομο χωρίς αξιολόγησεις έπρεπε να το προβλέψεις αυτό ... γνωμη για μοτο χ play ?Μια χαρά είναι αλλά πάλι θα επιμείνω σε 4Α 32αρι
AggelosTz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Cubot....nefos....αξίζει να κανείς υπομονή μέχρι να μαζέψεις κανα 50€ ακόμα από το να πετάς τα λεφτά σου σε τέτοια σκουπίδια.
perachoritis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 δεν ειμαι ειδικος στα κινητα και πηρα το συγκεκριμενο βλεποντας διαφορες αξιολογησεις που το εβγαζαν καλο ....ειχα πριν καμποσο καιρο και το bluboo maya το οποιο ειναι αρκετα καλο κινητο κι ελεγα οτι θα ηταν κι αυτο .... προσοχη αν δεν ηταν το θεμα της θερμοκρασιας ηταν πολυ καλο για αυτα που ζηταω ... Υπάρχουν άτομα που πουλάνε άριστες συσκευές μέσα στην εγγύηση κτλ... Όταν έπαιρνες κινέζο του κερατά ίσως και από άτομο χωρίς αξιολόγησεις έπρεπε να το προβλέψεις αυτό ...Μια χαρά είναι αλλά πάλι θα επιμείνω σε 4Α 32αρι Xiaomi RedMi Note 2 Prime βρηκα αυτο μεταχειρισμενο ... λεει τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα