Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας. εχω σταθερο υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα: intel Core i3 4170 στα 3.7 Ghz, 8 gb ram, καρτα γραφικων AMD Radeon r7 200 series, ssd δισκο 120 gb και λειτουργικο συστημα windows 10 64 bit. το προλημα μου ειναι οτι μεχρι πριν καμια βδομαδα περιπου ετρεχε ολα τα παιχνιδια που εχω κομπλε. Τα fps μου στα περισσοτερα παιχνιδια ηταν απο 35 μεχρι 60. και σε παιχνιδια βαρια οπως το Assassin's Creed Unity ετρεχε στα 33-41 σε Low graphics ομως.. αλλα εδω κ μια βδομαδα εχουν πεσει πολυ τα fps. παιχνιδια που ετρεχε κανονικα πριν, τωρα κολλανε απιστευτα. απο τα 55 fps ας πουμε, πεφτει στα 8-9 και μενει εκει. το κυριοτερα προβλημα το εχω στο attila total war.. ενω επαιζα κανονικα, τωρα πλεον κολλαει. εκανα εγκατασταση τους τελευταιος drivers Crimson ReLive 17.6.2 , directx 12 αλλα και παλι το προβλημα παραμενει ιδιο. τι ακριβως συμβαινει κ δεν μπορω να καταλαβω?

Επεξ/σία από mitsoli
Δημοσ.

Μηπως εχεις προβλημα θερμοκρασιων με τον καυσωνα αυτες τις μερες και κανει throttle (ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες και για να μην καει μειωνει την αποδοση ωστε να επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα)?

Θα σου προτεινα κατι απλο το οποιο δεν αποτελει μονιμη λυση! Βγαλε το 1 καπακι του υπολογιστη ωστε να αεριζεται καλυτερα και δες αν βελτιωθεί η κατασταση.

Δημοσ.

βεβαιωσου οτι η καρτα δουλευει στο 100%, και στα σωστα ρολογια

ξεκιναει απο ψηλα και καποια στιγμη πεφτει στα 9 ? ή ειναι κολλημενο στα 9? αν ειναι το πρωτο και με ενα απλο restart φτιαχνει μαλλον φταιει ο driver. δοκιμασε και τα παιχνιδια που το κανει σε  dx10/11 να δεις αν λυνεται, οπως επισης και να γυρισεις σε stock ρολογια την  καρτα αν τα εχεις ανεβασει

Δημοσ.

ξεκιναει ας πουμε ενα game στα 43 fps.. μετα απο κανα τεταρτο ας πουμε κατεβαινει στα 9 και μενει εκει.. μολις κανω restart επιτρεφει στα κανονικα του κ μετα παλι απο λιγο ξανα το ιδιο.. ενω οπως ειπα και πιο πανω πριν μερικες μερες σηκωνε ανετα παιχνιδια οπως το assassin's creed unity σε low specs βεβαια.. 

βεβαιωσου οτι η καρτα δουλευει στο 100%, και στα σωστα ρολογια

ξεκιναει απο ψηλα και καποια στιγμη πεφτει στα 9 ? ή ειναι κολλημενο στα 9? αν ειναι το πρωτο και με ενα απλο restart φτιαχνει μαλλον φταιει ο driver. δοκιμασε και τα παιχνιδια που το κανει σε  dx10/11 να δεις αν λυνεται, οπως επισης και να γυρισεις σε stock ρολογια την  καρτα αν τα εχεις ανεβασει

οσον αφορα το πρωτο σχολιο παρατηρησα αυτες τις μερες οτι καποια στιγμη η θερμοκρασια εφτασε μεχρι και 84 βαθμους.. συνηθως δουλευε το πολυ 65-67.. ισως να ναι κ απ αυτο που λες.. απλα περυσι το καλοκαιρι παλι με καυσωνες δεν μου ειχε δημιουργησει κανενα πρβλημα.. γι αυτο και μου φανηκε παραξενο.. οσο για το δευτερο δεν μπορω να βρω την επιλογη την οποια εχεις εσυ.. ισως δεν εχω το τελευταιο upd των 10... κατεβασα και το valley benchmark και μου δειχνει οτι ειναι σχετικα κομπλε.. με μεσο ορο fps 55,6 και συνολικο σκορ 1476.. αλλα και παλι εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ακριβως παιζει

Μηπως εχεις προβλημα θερμοκρασιων με τον καυσωνα αυτες τις μερες και κανει throttle (ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες και για να μην καει μειωνει την αποδοση ωστε να επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα)?

Θα σου προτεινα κατι απλο το οποιο δεν αποτελει μονιμη λυση! Βγαλε το 1 καπακι του υπολογιστη ωστε να αεριζεται καλυτερα και δες αν βελτιωθεί η κατασταση.

Δημοσ.

to valley ειναι dx 11 , μπορει το προβλημα να βγαινει μονο σε 12

οπτ δοκιμασε αυτα που λεω παραπανω

Δημοσ.

to valley ειναι dx 11 , μπορει το προβλημα να βγαινει μονο σε 12

οπτ δοκιμασε αυτα που λεω παραπανω

δλδ να τρεξω ενα game σε dx 11 ας πουμε? για να δω αν κ εκει τρωει τ ιδιο σκαλωμα?

Δημοσ.

Ε φυσικό είναι με τέτοιες θερμοκρασίες.

Κάνε αυτό που σου είπε το παιδί από πάνω, βγάλε το καπάκι απ το tower να δεις τι παίζει. 

Δημοσ.

Ε φυσικό είναι με τέτοιες θερμοκρασίες.

Κάνε αυτό που σου είπε το παιδί από πάνω, βγάλε το καπάκι απ το tower να δεις τι παίζει. 

το θεμα ειναι ομωςς παιδια οτι ανοιξα το καπακι και ολα τα κομματια μεσα ειναι ισα ισα ζεσταμενα.. δεν καινε.. το ειχα σκεφτει οτι παιζει να ναι απ τη θερμοκρασια γτ στον παλιο μου υπολογιστη ειχα ενα θεματακι. κ οτν εβγαζα το καπακι εκαιγαν ολα μεσα.. αλλα τωρα μιλαμε οτι ειναι ισα ισα χλιαρα.. εκτος αν και αυτο ακομη επηρεαζει.. 

Δημοσ.

Τι ώρες το δοκιμάζεις; Και το βραδάκι ακόμα τα ίδια κανει;

ναι.. μπορει ας πουμε για καμια ωρα να δουλευει ρολοι και ξαφνικα να πεσει και να μεινει εκει.. το κανω ρεσταρτ και μετα νιωθει παλι

Δημοσ.

δλδ να τρεξω ενα game σε dx 11 ας πουμε? για να δω αν κ εκει τρωει τ ιδιο σκαλωμα?

ναι βαλε το asscreed σε dx 11 απο τα options, ετσι κι αλλιως δεν ειναι για να βαζεις 12 μ αυτα τα fps και το detail που βαζεις, τσαμπα σκοτωνεις το performance

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...