Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γυρω στα 400Euro

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook,Instagram,Viber,Παιχνιδια,GPS και Τραπεζικες Εφαρμογες

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5,5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε θα ελεγα και οχι...αλλα δεν εχω καποια απαιτηση

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι,βασικο χαρακτηριστικο

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν εχει 32GB τοτε δε με ενδιαφερει

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι,αν και παντα ειχα Android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγαζει 1 μερα ανετα

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αν δε μπλεξω παιρνω και απο εξω

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Καλησπερα, θα ηθελα να αγορασω καποιο κινητο με σκοπο να το κρατησω μια 3ετια οπωσδιποτε. Τα λεφτα που διαθετω ειναι περιου 400 ευρω καθως ο τροπος σκεψης μου ειναι 120-150 ευρω καθε χρονο αρα για 3 χρονια καπου στα 400 για να κανω αποσβεση***. Ασχολουμαι με τη φωτογραφια αλλα δεν εχω καμερα οποτε θα ηθελα να με εξυπηρετει το κινητο,και για νυχτερινες ληψεις.Επισης επειδη δεν εχω συσκευη GPS στο κινητο θα ηθελα να εχει καλο GPS και οχι να με στελνει απο εδω και απο εκει.Ειχα καταληξει στο Galaxy s7 ΑΛΛΑ διαβασα στο φορουμ οτι καθως το κινητο ειναι ηδη 1 ετους καποια στιγμη θα σταματησουν να βγαινουν updates και μεσα σε αυτα και SECURITY UPDATES κατι που ως τωρα δε με απασχολουσε καθως εχω ενα Coolpad F1 ροοταρισμενο κτλ κτλ... αλλα πλεον λογω δουλειας θα χρησιμοποιω το κινητο και για Τραπεζικες συναλλαγες οποτε δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να εχω καποια δυσαρεστο.Επιπλεον αν και τα Xiaomi δινουν σχεδον οσα ζηταω με λιγοτερα λεφτα..χανουν σε καμερα και σε δικτυο 4G οποτε δεν με πειθουν.Να σημειωθει οτι το κινητο θα αγοραστει το νωριτερο σε 1 μηνα.Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

***Υπαρχει στην ακρη του μυαλου μου και η επιλογη μια συσκευης περιπου στα 200euro για 1,5 χρονο περιπου..αλλα αυτο ειναι η τελευταια λυση.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με το P10. Για δίκαρτη συσκευή με εξαιρετική κάμερα και αρκετή ιπποδύναμη για να σε βγάλει χρόνια με περίπου τόσα λεφτά είναι μονόδρομος. 

Δημοσ.

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα, αλλά ξέρει κανείς αν εισάγεται το P10 σε rose gold στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει πουθενά από όσο έψαξα. 

Δημοσ.

huawei p10. πολύ καλό κινητό σε εξαιρετική τιμή

Συμφωνώ και εγώ με το P10. Για δίκαρτη συσκευή με εξαιρετική κάμερα και αρκετή ιπποδύναμη για να σε βγάλει χρόνια με περίπου τόσα λεφτά είναι μονόδρομος. 

Σχετικα με τα UPDATES της Huawei ξερουμε τι παιζει? και η καμερα ειναι οντως οσο καλη την παρουσιαζουν? ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι η κάμερα είναι πολύ καλή, είναι άνετα στις κορυφαίες για φέτος και έχει πάρει και πολύ καλή βαθμολογία στο dxomark. όσο για τα update καινούριο τηλέφωνο είναι, ναυαρχίδα κιολας, δεν θα μείνει χωρίς security patch πολύ καιρό. για 2 χρόνια θα είσαι μπόμπα

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι προτάθηκε παραπανω είναι πένα.

Εναλλακτικά, θα μπορουσες να δεις και one plus 3t . Παρότι η παραγωγή του σταματάει , είναι ακόμα vfm , αναβαθμίσεις παίρνει και νομίζω είχε βραβευθεί και για το 2016, αν δεν κάνω λάθος. Εναλλακτική στο p10 παντα ομως και αν το βρεις και διαθέσιμο πουθενα (παραγγελία από Ευρώπη πάντα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...