Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εν το μεταξυ αν πεσει στα χερια τους κανενα καρουλι 5αρι και γλυκαθούν μετα το παιζουν φουαντρεδες απαπα τι αντροιντ και σαχλαμαρες κινεζικες...

τετχοιοι ειναι... μεχρι και το bluetooth χρησιμοποιούν σαν επιχειρημα που σταματησα να το χρησιμοποιώ απο εποχής NOKIA symbian (5800)...

εν κατακλείδι ο TS ζητησε αποψη, η αποψη μου ειναι να μην κανει τετοιο λάθος, ειπα την εμπειρία μου ως κατοχος τόσο galaxy οσο και iphone αλλα αποκλειστικος χρήστης iOS, όλα τα υπολοιπα ειναι μπαρουφες.

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλάμε για απάντηση με επιχειρήματα, όχι μαλακίες.

Το τι βγάλατε iSheep τον paylidis επειδή είπε πράγματα που πιθανώς να ισχύουν, και απλά δεν σας άρεσαν, με ξεπερνάει.

θα διαφωνησω, όσα android και αν εχουν περασει απο τα χερια μου με τελευταιο το γελοιο s7 που μου το εδωσαν απο τη δουλεια και το παρόπλισμα κρατωντας το παλιο μου iphone 6 ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.

TS ασε τις τρελες, κατσε με το 7 plus ειναι κινηταρα!

Για τετοια επιχειρηματα μιλας?

Δημοσ.

1. Σοβαρό κριτήριο ο file manager, για το εάν είναι καλή μια συσκευή.

2. Χαχαχαχαχα!

3. Κλάιν.

4. Μπορείς πανεύκολα μέσω VLC + iTunes.

5. Λειτουργώ το τελευταίο iTunes σε PC με Pentium 4.

6. Μόνο μίλια; Έτη φωτός πες καλύτερα.

7. Κρίμα. Πάει χαμένη η καλύτερη τεχνολογία όλων των εποχών.

8. Οι γνήσιες κινεζιές έχουν καλύτερη κάμερα από τα Samsung;

Το τι βγάλατε iSheep τον paylidis επειδή είπε πράγματα που πιθανώς να ισχύουν, και απλά δεν σας άρεσαν, με ξεπερνάει.

Επίσης μέσα σε όλα τα φοβερά (γελάει ο κόσμος) επιχειρήματα που αναφέρατε για να μειώσετε τα iPhone, γιατί δεν αναφέρατε καθόλου τον παράγοντα ταχύτητα και εμπειρία χρήσης;

Εχει πολυ ωραια εμπειρια χρησης δεν λεω κανει ακριβος οτι το nokia 3310 παιρνει γρήγορα τηλέφωνα ....... το ειπα και το ξαναλεω αν θελεις ενα κινητο για

1.να βλεπεις Ταινίες σειρες

2. Gaming

3. Πληρος παραμετροποίησημο

4. Να συνδεεται παντου με usb

5. Να συνδεεται με ολα τα ασυρματα τυπου wifi nfc bluetooth ktl

6. Να εχει οθονη καταλληλη για την ηλιοφανεια της ελλαδας μας.

7. ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ PC

8.να μην κουβαλας παντα το ειδικο καλωδιο φορτησεις

Απλα ΔΕΝ παιρνεις IPHONE

Παιρνεις iphone αν

1.Δεν πολυασχολησε με την τεχνολογια.

2.κυριως το τηλ το θελεις μονο για να μηλας.

3.σε ενδιαφερει αν το sonic ανοιγει 2 sec πιο γρηγορα.

4. Δεν σε πειραζει που ειναι κλειστο απο παντου και συνεργάζεται μονο με τα ακριβα αξεσουαρ της εταιρειας.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα.... Για gaming θα πάρεις Android?

Σοβαροτατα που ειναι το περιεργο

Υπαρχουν και καποια παιχνιδια που ειναι vr ειναι πολυ ωραία σε 2κ οθονη

Ααα ξεχασα iphone no vr no 2k

Δημοσ.

Εχει πολυ ωραια εμπειρια χρησης δεν λεω κανει ακριβος οτι το nokia 3310 παιρνει γρήγορα τηλέφωνα ....... το ειπα και το ξαναλεω αν θελεις ενα κινητο για

1.να βλεπεις Ταινίες σειρες

2. Gaming

3. Πληρος παραμετροποίησημο

4. Να συνδεεται παντου με usb

5. Να συνδεεται με ολα τα ασυρματα τυπου wifi nfc bluetooth ktl

6. Να εχει οθονη καταλληλη για την ηλιοφανεια της ελλαδας μας.

7. ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ PC

8.να μην κουβαλας παντα το ειδικο καλωδιο φορτησεις

Απλα ΔΕΝ παιρνεις IPHONE

Παιρνεις iphone αν

1.Δεν πολυασχολησε με την τεχνολογια.

2.κυριως το τηλ το θελεις μονο για να μηλας.

3.σε ενδιαφερει αν το sonic ανοιγει 2 sec πιο γρηγορα.

4. Δεν σε πειραζει που ειναι κλειστο απο παντου και συνεργάζεται μονο με τα ακριβα αξεσουαρ της εταιρειας.

Πάμε πάλι.

1. Μια χαρά βλέπεις και ταινίες και σειρές. Είτε θες νόμιμα και online (Netflix), είτε θες παράνομα online, είτε θες παράνομα offline (VLC).

2. Gaming δεν είναι μόνο για μεγάλες και φανταχτερές οθόνες. Το gaming performance στα iPhone είναι άριστο. (προσωπικά, δεν έχω βρει ακόμα Android συσκευή να παίζει το NOVA 3 στα 60fps)

3. Jalibreak και κάνεις τα πάντα. Χωρίς να ρισκάρεις την εγγύηση σου, χωρίς να πειράξεις bootloaders.

4. Με USB συνδέονται και τα iPhone.

5. Wi-Fi έχει. NFC έχει για τους λόγους που φτιάχτηκε. (πάντως όχι για μεταφορά δεδομένων) Bluetooth επίσης έχει και χρησιμοποιείται για hands free, car audio κτλ.

6. Ουδέν σχόλιο.

7. Μια χαρά το βλέπει οποιοδήποτε σύγχρονο PC. Και για μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο δεν χρειάζεται ούτε το iTunes.

8. Σιγά το πράγμα.

Πάμε στα υπόλοιπα τώρα.

1. Ασχολούμαι με την τεχνολογία και όμως έχω iPhone. Προφανώς δε ξέρω τι μου γίνεται μιας και έχω δοκιμάσει πάνω 30 διαφορετικές συσκευές Android τα τελευταία 5 χρόνια.

2. Ενώ με τα Galaxy μπορείς και πετάς δορυφόρους ας πούμε.

3. Σκοτίστηκα.

4. Κλειστό από παντού; Υπάρχει το jailbreak όπως ανέφερα για όποιον θέλει πειράματα. Συνεργάζεται μόνο με τα αξεσουάρ της εταιρίας; Δε βγάζει νόημα.

Ένα ολίγοις, κατηγορείτε τα iPhone και το iOS επειδή έχουν μέτριες οθόνες (γιατί οθόνη που δεν είναι AMOLED δεν είναι οθόνη), κλειστό λειτουργικό που σας περιορίζει (λες και με το Galaxy S8, αν δε το rootάρετε κάνετε πολλά πράγματα), δε στέλνει αρχεία μέσω bluetooth (αν είναι δυνατόν), και αλλά πολλά.

Δημοσ.

Σοβαροτατα που ειναι το περιεργο

Υπαρχουν και καποια παιχνιδια που ειναι vr ειναι πολυ ωραία σε 2κ οθονη

Ααα ξεχασα iphone no vr no 2k

Φιλε μου έχω και τα 2 τηλέφωνα και δεν είναι θέμα συσκευής αλλά θέμα εφαρμογής/παιχνιδιου! Το ίδιο παιχνίδι παίζει 2 φορές καλύτερα σε ios! Μην λέμε ότι θέλουμε.

Τώρα αν λες για vr gaming τότε δεν μιλάμε πλέον για mobile gaming οπότε εκεί οι επιλογές είναι πολύ καλύτερες όπως για παράδειγμα είναι το playstation

Δημοσ.

Πάμε πάλι.

1. Μια χαρά βλέπεις και ταινίες και σειρές. Είτε θες νόμιμα και online (Netflix), είτε θες παράνομα online, είτε θες παράνομα offline (VLC).

2. Gaming δεν είναι μόνο για μεγάλες και φανταχτερές οθόνες. Το gaming performance στα iPhone είναι άριστο. (προσωπικά, δεν έχω βρει ακόμα Android συσκευή να παίζει το NOVA 3 στα 60fps)

3. Jalibreak και κάνεις τα πάντα. Χωρίς να ρισκάρεις την εγγύηση σου, χωρίς να πειράξεις bootloaders.

4. Με USB συνδέονται και τα iPhone.

5. Wi-Fi έχει. NFC έχει για τους λόγους που φτιάχτηκε. (πάντως όχι για μεταφορά δεδομένων) Bluetooth επίσης έχει και χρησιμοποιείται για hands free, car audio κτλ.

6. Ουδέν σχόλιο.

7. Μια χαρά το βλέπει οποιοδήποτε σύγχρονο PC. Και για μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο δεν χρειάζεται ούτε το iTunes.

8. Σιγά το πράγμα.

Πάμε στα υπόλοιπα τώρα.

1. Ασχολούμαι με την τεχνολογία και όμως έχω iPhone. Προφανώς δε ξέρω τι μου γίνεται μιας και έχω δοκιμάσει πάνω 30 διαφορετικές συσκευές Android τα τελευταία 5 χρόνια.

2. Ενώ με τα Galaxy μπορείς και πετάς δορυφόρους ας πούμε.

3. Σκοτίστηκα.

4. Κλειστό από παντού; Υπάρχει το jailbreak όπως ανέφερα για όποιον θέλει πειράματα. Συνεργάζεται μόνο με τα αξεσουάρ της εταιρίας; Δε βγάζει νόημα.

Ένα ολίγοις, κατηγορείτε τα iPhone και το iOS επειδή έχουν μέτριες οθόνες (γιατί οθόνη που δεν είναι AMOLED δεν είναι οθόνη), κλειστό λειτουργικό που σας περιορίζει (λες και με το Galaxy S8, αν δε το rootάρετε κάνετε πολλά πράγματα), δε στέλνει αρχεία μέσω bluetooth (αν είναι δυνατόν), και αλλά πολλά.

Συνεχιζω 

1. Εχεις εναν player για ταινιες ενω υπάρχουν εκατοντάδες

2. Αυτο ας μην το αναλύσουμε  γιατι υπαρχουν εκατοντάδες παιχνίδια που παίζουν καλύτερα σε android είναι θέμα κωδικά.

3. Με το Jailbreak ΟΧι δεν κανεις τα παντα  πια................Δεν ειναι οπως οι εποχες του 3GS που εχανες την εγγυηση.

4.Ναι με το δικο τους usb Oxi me micro οπως το 90% των συσκευων

5.wifi exei ναι.... Blue tooth μονο για τα εξαρτηματα της εταιρειας.......

6. Παλι καλα

7 Αυτο δεν το ηξερα οτι γινεται πια καλο σημαδι...........

8. Ε οχι και σιγα το πραγμα ειναι σοβαρο....

Αλλα  επειδη προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος αναγνωριζω και το τονιζω οτι σε αυτην την εταιρεια ωφειλουμε το ιντερνετ στην παλαμη μας και αλλαξε τα δεδομενα στα smartphones που μεχρι τοτε ηθελες 4 χερια για να τα χειρηστης.

αλλα νομιζω οτι εχει επαναπαυτει στις δαφνες της. Τι να το κανεις να εχεις Lamborgini αλλα να εχεις κοφτη στα 60 η να μπορεις να την πας μονο σε ορισμενους δρομους!!!!!!!!!!!!!

Αλλα επειδη το διαλυσαμε το ποστ του παιδιου δεν γραφω τιποτα αλλο.....

Το καλυτερο για εμενα ειναι να βαλει και τα 2 κινητα το ενα διπλα στο αλλο και να διαλεξει...... αν και το αποτελεσμα το ξερουμε.

Δημοσ.

Συνεχιζω 

1. Εχεις εναν player για ταινιες ενω υπάρχουν εκατοντάδες

2. Αυτο ας μην το αναλύσουμε  γιατι υπαρχουν εκατοντάδες παιχνίδια που παίζουν καλύτερα σε android είναι θέμα κωδικά.

3. Με το Jailbreak ΟΧι δεν κανεις τα παντα  πια................Δεν ειναι οπως οι εποχες του 3GS που εχανες την εγγυηση.

4.Ναι με το δικο τους usb Oxi me micro οπως το 90% των συσκευων

5.wifi exei ναι.... Blue tooth μονο για τα εξαρτηματα της εταιρειας.......

6. Παλι καλα

7 Αυτο δεν το ηξερα οτι γινεται πια καλο σημαδι...........

8. Ε οχι και σιγα το πραγμα ειναι σοβαρο....

Αλλα  επειδη προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος αναγνωριζω και το τονιζω οτι σε αυτην την εταιρεια ωφειλουμε το ιντερνετ στην παλαμη μας και αλλαξε τα δεδομενα στα smartphones που μεχρι τοτε ηθελες 4 χερια για να τα χειρηστης.

αλλα νομιζω οτι εχει επαναπαυτει στις δαφνες της. Τι να το κανεις να εχεις Lamborgini αλλα να εχεις κοφτη στα 60 η να μπορεις να την πας μονο σε ορισμενους δρομους!!!!!!!!!!!!!

Αλλα επειδη το διαλυσαμε το ποστ του παιδιου δεν γραφω τιποτα αλλο.....

Το καλυτερο για εμενα ειναι να βαλει και τα 2 κινητα το ενα διπλα στο αλλο και να διαλεξει...... αν και το αποτελεσμα το ξερουμε.

1. Τι να τους κάνεις του εκατοντάδες, όταν 1 μπορείς να σου προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεσαι;

2. Θέμα optimization είναι, και εκεί το iOS υπερτερεί κατά κράτος.

3. Τι ακριβώς δε μπορείς να κάνεις με το jailbreak; Και όσο αναφορά την εγγύηση, στα Samsung γράφει ο knox ακόμα και stock firmware να περάσεις, σε κάποιες περιπτώσεις. Οπότε, εγγύηση καπούτ.

4. Οι περισσότερες συσκευές πλέον χρησιμοποιούν USB Type-C οπότε, ούτε καν microUSB.

5. Τι εννοείς ακριβώς; Το bluetooth λειτουργεί με όλα τα bluetooth handsfree, ηχεία κτλ της αγοράς, ανεξαρτήτου κατασκευαστή.

Δε θέλω να βγαίνω off-topic αλλά καλό θα ήταν να μην γράφονται συνέχεια ανακρίβειες. Καλό θα ήταν ο TS (αφού ήδη γνωρίζει το iPhone) να δοκιμάσει και το αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά μη το δένεις κόμπο ότι θα μεταβεί μόνιμα στο Android και το iOS θα το θεωρεί "περασμένο εφιάλτη".

Δημοσ.

Όταν μιλάνε για jailbreak αυτοί που κατηγορούν τα λίγα update της Samsung σκιαζομαι αλλος εχει μεινει στην 9 για να μην χάσει το jb ,άσε που τέλος πια το jb ,δεν το μάθατε?βρε το μάθατε αλλά κάνετε τον κοκοβικο

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα.... Για gaming θα πάρεις Android?

δυστυχώς πήρες android με κακά γραφικά όπως ο exynos των galaxy. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι τα καλύτερα γραφικά σε android τα έχει η adreno του snapdragon
  • Like 1
Δημοσ.

καλα μην ορκιζεσαι,εδινες το 6 310 και μετα με ανυπαρκτη αγγελια το 7edge 300,ρε μας δουλευεις

Σε δουλεύει μην ασχολείσαι

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνει ρε παιδιά είπαμε δεν έχουν πλέον καμια διαφορα εκτος από το κλειστό λειτουργικό αλλα στο θέμα του TS δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει τώρα σε άλλο τηλέφωνο εφόσον έχει ήδη ένα πολύ καλο άμα δεν είχε τίποτα από τα 2 εντάξει ας πήγαινε στο s8 στην προκειμενη περίπτωση όχι είναι πολύ καινούριο για αλλαγή.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...