slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Παρε ενα samsung s7 h s8 να καταλάβεις πως ειναι να κρατας ακριβη συσκευη στα χερια σου και μην ακους τις βλακειες που γραφουν..........το μονο σίγουρο ειναι οταν τα βαλεις διπλα διπλα να απορείς πώς το iphone ειναι πιο ακριβο. +1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 θα διαφωνησω, όσα android και αν εχουν περασει απο τα χερια μου με τελευταιο το γελοιο s7 που μου το εδωσαν απο τη δουλεια και το παρόπλισμα κρατωντας το παλιο μου iphone 6 ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. TS ασε τις τρελες, κατσε με το 7 plus ειναι κινηταρα! 1
vchristod84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 θα διαφωνησω, όσα android και αν εχουν περασει απο τα χερια μου με τελευταιο το γελοιο s7 που μου το εδωσαν απο τη δουλεια και το παρόπλισμα κρατωντας το παλιο μου iphone 6 ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. TS ασε τις τρελες, κατσε με το 7 plus ειναι κινηταρα! Γελοίο, για ποιο λόγο;
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γελοίο, για ποιο λόγο; μαλλον επειδη σε ολα ειναι καλυτερο 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γελοίο, για ποιο λόγο; κολληματα ανευ ελεους, παρα πολυ αργη φόρτιση (με το δικο του φορτιστή), πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης και εντελως αβολο για τα γουστα μου... δεν ειναι θέμα προτίμησης προς την apple, ειναι απλα γτπ... μαλλον επειδη σε ολα ειναι καλυτερο ναι για αυτό το πούλαγα σα καινουργιο (7-8 μηνων), πολύ κατω απο το σκρουτζ και δεν το επαιρνε κανένας... οχι επειδη ειναι μια σαβουρα και μιση. τελικα το εκανα δώρο στον πατερα μου και το σιχτιρίζει εκεινος...
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 κολληματα ανευ ελεους, παρα πολυ αργη φόρτιση (με το δικο του φορτιστή), πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης και εντελως αβολο για τα γουστα μου... δεν ειναι θέμα προτίμησης προς την apple, ειναι απλα γτπ... ναι για αυτό το πούλαγα ακομα με την ζελατίνα του (7-8 μηνων) και δεν το επαιρνε κανένας... οχι επειδη ειναι μια σαβουρα και μιση μαλλον η τιμη σου εφταιγε θα το πηρες απο καμια αλυσιδα και θα ζητουσες το μεταχειρισμενο ακριβοτερο απο το καινουριο στο σκρουτζ 1
vchristod84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 κολληματα ανευ ελεους, παρα πολυ αργη φόρτιση (με το δικο του φορτιστή), πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης και εντελως αβολο για τα γουστα μου... δεν ειναι θέμα προτίμησης προς την apple, ειναι απλα γτπ... 1) κολλήματα δεν είχε, 2) αργή φόρτιση το Galaxy ενώ το iPhone γρήγορη,γελάει ο κόσμος 3) μέτρια ποιότητα κατασκευής, επίσης γελάει ο κόσμος 2
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μαλλον η τιμη σου εφταιγε θα το πηρες απο καμια αλυσιδα και θα ζητουσες το μεταχειρισμενο ακριβοτερο απο το καινουριο στο σκρουτζ τσαμπα το πηρα και ευτυχως που δε πληρωσα για το σκουπιδι, χιλιες φορες κανενα xiaomi να μου εδιναν... και το πουλαγα 110 € κατω απο το φθηνότερο του σκρουτζ μαζι με θηκες + Tempered 1) κολλήματα δεν είχε, 2) αργή φόρτιση το Galaxy ενώ το iPhone γρήγορη,γελάει ο κόσμος 3) μέτρια ποιότητα κατασκευής, επίσης γελάει ο κόσμος μαλλον μονο εσυ γελάς, εγω δε θα γελαγα καθόλου αν μου το προτεινες για αγορα και τραβαγα όλα οσα σου περιγραφω. το πηρα τσαμπα για αυτό τα λεω ελαφρα την καρδία...
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 τσαμπα το πηρα και ευτυχως που δε πληρωσα για το σκουπιδι, χιλιες φορες κανενα xiaomi να μου εδιναν... και το πουλαγα 110 € κατω απο το φθηνότερο του σκρουτζ μαζι με θηκες + Tempered μαλλον μονο εσυ γελάς, εγω δε θα γελαγα καθόλου αν μου το προτεινες για αγορα και τραβαγα όλα οσα σου περιγραφω. το πηρα τσαμπα για αυτό τα λεω ελαφρα την καρδία... μας δουλευεις μαλλον ετσι?αυτη ειναι η αγγελια σου? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/892515-samsung-galaxy-s6-32gb-8-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1/ το 6 ειναι και οχι το s7edge και το δινεις 310 ε οταν το s7edge πουλιετε 350 ε,τεσπα
vchristod84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μας δουλευεις μαλλον ετσι?αυτη ειναι η αγγελια σου? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/892515-samsung-galaxy-s6-32gb-8-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1/ το 6 ειναι και οχι το s7edge και το δινεις 310 ε οταν το s7edge πουλιετε 350 ε,τεσπα Και 8 μήνες,με τις ζελατίνες! Του κουτιού! 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μας δουλευεις μαλλον ετσι?αυτη ειναι η αγγελια σου? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/892515-samsung-galaxy-s6-32gb-8-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1/ το 6 ειναι και οχι το s7edge και το δινεις 310 ε οταν το s7edge πουλιετε 350 ε,τεσπα μετα απο αυτό μου εδωσαν και το 7 και το εδινα 300€. Αυτό εφυγε επίσης δώρο αλλα ηταν αγορασμένο. Απλα δεν αξίζει για εμενα το Galaxy να το χαρακτηρίζουν και ναυαρχιδα...
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μετα απο αυτό μου εδωσαν και το 7 και το εδινα 300€. Αυτό εφυγε επίσης δώρο αλλα ηταν αγορασμένο. Απλα δεν αξίζει για εμενα το Galaxy να το χαρακτηρίζουν και ναυαρχιδα... καλα μην ορκιζεσαι,εδινες το 6 310 και μετα με ανυπαρκτη αγγελια το 7edge 300,ρε μας δουλευεις
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 καλα μην ορκιζεσαι,εδινες το 6 310 και μετα με ανυπαρκτη αγγελια το 7edge 300,ρε μας δουλευεις οχι edge, απλό... επισης το ενα το αγορασα το άλλο το πηρα τσαμπα χωρις αποδειξη κλπ... δε νομιζω οτι ειμαι υποχρεωμενος να εχω την αγγελια στο Insomnia με περιορισμό 2/εβδομαδα, υπαρχει και η ΧΕ και αλλα φορουμ
sils Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 θα διαφωνησω, όσα android και αν εχουν περασει απο τα χερια μου με τελευταιο το γελοιο s7 που μου το εδωσαν απο τη δουλεια και το παρόπλισμα κρατωντας το παλιο μου iphone 6 ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. TS ασε τις τρελες, κατσε με το 7 plus ειναι κινηταρα! Χαχαχα τι πλακα εχεται εσεις οι isheep Συγουρα ειναι καλητερο το iphone 1.εχουν πολυ καλο file explorer 2.με το bluetooth στέλνεις τα παντα 3.quick charge 4 μπορεις να βαλεις εξωτερικόυς υποτιτλους 5.αναγκαστηκα πρεπει να βαλεις itunes στο pc που γονατιζει ακομα και i7 6.camera αστο καλητερα....η καμερα ρης sammy μιλια μακρυα 7.nfc για ολους 8.εχουμε 2017 ακομα και οι γνησιες κινεζιες εχουν τα παραπανω Οσο γιαυτον που λεει οτι το καλύτερο κινητο που ψηφίστηκε για το 2017 ειναι ειναι σκουπίδι ...... μαλλον πρεπει να παρει το nokia 3310.....ααα ξεχασα εχει iphone6 περιπου ιδιες δυνατότητες. Και να μην ξεχνάμε την super ips tft οθονη της apple που με το ζορι φτάνει 1080p........ρε τι παίρνετε δωστε και σε εμας?
AlienTechGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Χαχαχα τι πλακα εχεται εσεις οι isheep Συγουρα ειναι καλητερο το iphone 1.εχουν πολυ καλο file explorer 2.με το bluetooth στέλνεις τα παντα 3.quick charge 4 μπορεις να βαλεις εξωτερικόυς υποτιτλους 5.αναγκαστηκα πρεπει να βαλεις itunes στο pc που γονατιζει ακομα και i7 6.camera αστο καλητερα....η καμερα ρης sammy μιλια μακρυα 7.nfc για ολους 8.εχουμε 2017 ακομα και οι γνησιες κινεζιες εχουν τα παραπανω Οσο γιαυτον που λεει οτι το καλύτερο κινητο που ψηφίστηκε για το 2017 ειναι ειναι σκουπίδι ...... μαλλον πρεπει να παρει το nokia 3310.....ααα ξεχασα εχει iphone6 περιπου ιδιες δυνατότητες. Και να μην ξεχνάμε την super ips tft οθονη της apple που με το ζορι φτάνει 1080p........ρε τι παίρνετε δωστε και σε εμας? 1. Σοβαρό κριτήριο ο file manager, για το εάν είναι καλή μια συσκευή. 2. Χαχαχαχαχα! 3. Κλάιν. 4. Μπορείς πανεύκολα μέσω VLC + iTunes. 5. Λειτουργώ το τελευταίο iTunes σε PC με Pentium 4. 6. Μόνο μίλια; Έτη φωτός πες καλύτερα. 7. Κρίμα. Πάει χαμένη η καλύτερη τεχνολογία όλων των εποχών. 8. Οι γνήσιες κινεζιές έχουν καλύτερη κάμερα από τα Samsung; Το τι βγάλατε iSheep τον paylidis επειδή είπε πράγματα που πιθανώς να ισχύουν, και απλά δεν σας άρεσαν, με ξεπερνάει. Επίσης μέσα σε όλα τα φοβερά (γελάει ο κόσμος) επιχειρήματα που αναφέρατε για να μειώσετε τα iPhone, γιατί δεν αναφέρατε καθόλου τον παράγοντα ταχύτητα και εμπειρία χρήσης; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα