papp0us Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ότι δηλαδή καποιοι από εσάς χρησιμοποιήσατε samsung galaxy s8 και απογοητευτηκατε από τις επιδόσεις του, ενώ κάποιοι άλλοι δουλέψατε το iphone 7 και ψάχνατε τοίχο να το σπάσετε , επειδή σας ζορισε.. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι συσκευές έχουν ε-ξαι-ρε-τι-κη εμπειρία χρήσης, το θέμα της επιλογής είναι στις λεπτομέρειες. Κάποιος θέλει καλύτερη κάμερα, κάποιος ios, κάποιος άλλος καλύτερο ήχο. Τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω μια από τα ίδια. Και όταν λέω τα ίδια εννοώ άριστα. Στην ερώτηση του ts τώρα. Αν ψάχνεις αλλαγή για κάτι διαφορετικό τότε ναι, πάρε το s8, είναι μια εντελώς άλλη εμπειρία, και νομίζω πως αξίζει έστω και για δοκιμή.
mahone1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Και ομως εισαι τελειως λαθος. Αρχικα τι παει να πει δεν θα το συγκρινουμε? Αν εγω σαν υποψηφιος αγοραστης ψαχνω τωρα για κινητο(που βγηκε το Oneplus5)τι θα πω? galaxy s8,,iphone 7 ειναι στα ιδια χρηματα ή και φθηνοτερα απο την 8gb εκδοση του Oneplus5. lg g6,huawei p10 φθηνοτερα. Επισης η 4.7ιντσων οθονη του μπορει να μην ειναι τερας αναλυσης αλλα πιστεψε με οτι αν την δεις απο κοντα δεν προκειται να πεις το ιδιο. Ακομα και στο Iphone 7 plus η οθονη αν και ips και μολις 1080p ειναι απο τις καλυτερες οθονες της αγορας σε αυτη την αναλυση. Το κακο που κανετε οι περισσοτεροι ειναι οτι νομιζετε οτι η πλειοψηφια του κοσμου καθεται να ασχολειται και να ψειριζει ανουσια πραγματα οπως αναλυσεις,specs,roms,λειτουργικα κατι που φυσικα απεχει απο την πραγματικοτητα. Αυτοι που ασχολουνται κυριως με αυτα ειναι αυτοι που αλλαζουν και συχνοτερα τις συσκευες τους,οχι γιατι δεν τους καλυπτουν αλλα γιατι τις βαριουνται. Ειχα στα χερια μου για ενα διαστημα και το galaxy s7 και το Iphone 7 plus. Περαν των διαφορετικων χρωματων μεταξυ ips και amoled,αναθεμα αν ποτε καταλαβα εστω και την παραμικρη διαφορα μεταξυ full hd και 2κ. Απλα το 2κ εχει γινει standar στα ακριβα κινητα πιο πολυ για να ψευτο δικαιολογησουν τα χρηματα που ζητανε στις αρχες. Οσο για το Oneplus που ειναι οντως αξιολογη συσκευη,οσο κρατησει η μοδα γυρω του αυτες τις μερες. Απο Αυγουστο και Σεπτεμβριο αναλαμβανουν παλι τα οπλα οι μεγαλοι του χωρου,κοινως samsung(note),apple,google και θα δουμε ποσοι θα θυμουνται το OP5. Με λίγα λόγια μου λες ότι είναι ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο ναι εντάξει συμφωνώ αυτο έλειπε κιόλας με τόσα λεφτά που κάνει όμως δεν μου εξηγήσεις και δεν εξηγείς γενικά όσοι είναι υποψήφιοι αγοραστές θα τους έλεγες να πάνε σε iphone για ποιο λόγο? Tι παραπάνω έχουν πλέον από τον ανταγωνισμό που σίγουρα βγαίνουν τα υπόλοιπα πιο φθηνά σχετικά με καλύτερα χαρακτηριστικά; Το καλύτερα χαρακτηριστικά δικαιολογείται με την άμεσος επομενη κίνηση που κάνει η apple και βάζει amoled με αυτόν τον τρόπο παραδέχεται την ανωτερότητα της οθονης.
AlienTechGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Με λίγα λόγια μου λες ότι είναι ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο ναι εντάξει συμφωνώ αυτο έλειπε κιόλας με τόσα λεφτά που κάνει όμως δεν μου εξηγήσεις και δεν εξηγείς γενικά όσοι είναι υποψήφιοι αγοραστές θα τους έλεγες να πάνε σε iphone για ποιο λόγο? Tι παραπάνω έχουν πλέον από τον ανταγωνισμό που σίγουρα βγαίνουν τα υπόλοιπα πιο φθηνά σχετικά με καλύτερα χαρακτηριστικά; Το καλύτερα χαρακτηριστικά δικαιολογείται με την άμεσος επομενη κίνηση που κάνει η apple και βάζει amoled με αυτόν τον τρόπο παραδέχεται την ανωτερότητα της οθονης.Υπάρχουν άτομα που μπορεί να θέλουν μόνο iOS. Εσύ θα τους πεις, "τραβάτε πάρτε S8 επειδή έχει καλύτερα specs"; Επίσης έχουν από τις κορυφαίες υλοποιήσεις LCD IPS οθονών, ικανότατες κάμερες, τούμπανο SoC κτλ. 1
mahone1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν άτομα που μπορεί να θέλουν μόνο iOS. Εσύ θα τους πεις, "τραβάτε πάρτε S8 επειδή έχει καλύτερα specs"; Επίσης έχουν από τις κορυφαίες υλοποιήσεις LCD IPS οθονών, ικανότατες κάμερες, τούμπανο SoC κτλ. Ακριβως τραβατε παρτε s8 και δεν ξανα γυρνατε σε iphone οπως ειναι ενα μεγαλο ποσοστο των χρηστων που το εχουν τολμησει και λενε "ειχα ολη την σειρα Iphone και απο το ενα iphone στο αλλο ειχε παρα πολυ μικρες αλλαγες και επιτελους ειδα μια σοβαρη αλλαγη και πολυ ανωτερη συσκευη" λεμε τωρα s8.. πραγματικα εχω βαρεθει να το ακουω αυτο απο χρηστες.. τώρα εάν επιμείνεις κιόλας λογικά έχεις μετοχές στην apple και γουστάρεις την υπερκοστολόγηση τότε πάω πάσο έχεις συμφέρον και τα λες όλα αυτά.
ChimairaX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω τι εννοεις για τα περι μουφας της διπλης καμερας αλλα το 2x zoom χωρις να πιξελιαζει μονο μουφα δεν το λες(το αντεγραψε και η oneplus τρομαρα της...), Ναι, μόνο το 2Χ Zoom -- Όσο για τον φίλο. Είναι καλό να δοκιμάσεις και το S8. Γενικά είναι καλό να δοκιμάζεις τα κορυφαία. Έχεις εικόνα από το iPhone, αφού το βαρέθηκες κάνε την κίνησή σου. Δε νομίζω να το μετανιώσεις, δεν έχει κάτι το iPhone που δεν έχει το S8 από άποψη καθημερινής χρήσης.
AlienTechGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ακριβως τραβατε παρτε s8 και δεν ξανα γυρνατε σε iphone οπως ειναι ενα μεγαλο ποσοστο των χρηστων που το εχουν τολμησει και λενε "ειχα ολη την σειρα Iphone και απο το ενα iphone στο αλλο ειχε παρα πολυ μικρες αλλαγες και επιτελους ειδα μια σοβαρη αλλαγη και πολυ ανωτερη συσκευη" λεμε τωρα s8.. πραγματικα εχω βαρεθει να το ακουω αυτο απο χρηστες.. τώρα εάν επιμείνεις κιόλας λογικά έχεις μετοχές στην apple και γουστάρεις την υπερκοστολόγηση τότε πάω πάσο έχεις συμφέρον και τα λες όλα αυτά.Μετοχές στην Apple δεν έχω, και προσωπικά την έχω χεσμένη ως εταιρία. Απλά τυχαίνει να μου αρέσουν τα προϊόντα της και κυρίως τα λειτουργικά iOS και macOS. Όσο αναφορά την υπερκοστολόγηση, δε μπορώ να την κατηγορήσω γιατί όλα μα όλα τα flagships γνωστών εταιριών, βγαίνουν στις ίδιες -αν όχι υψηλότερες- τιμές με τα iPhone. Τώρα, οποίος είναι χρόνια χρήστης iPhone, καλά θα κάνει να δοκιμάσει και το αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά δε σημαίνει ότι δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά πίσω. Όπως είπα, υπάρχουν αρκετά άτομα που θέλουν αποκλειστικά και μόνο iOS οπότε εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά ο τρόπος που το έγραψες είναι λες και τα iPhone 7 / 7 Plus είναι τίποτα μπακατέλες ενώ το Galaxy S8 είναι το εξωπραγματικό κινητό. Είπαμε, έχει οθονάρα το S8 και είναι συσκευάρα αλλά δεν παύει να είναι στην ίδια κατηγορία με τα iPhone 7 / 7 Plus.
mahone1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μετοχές στην Apple δεν έχω, και προσωπικά την έχω χεσμένη ως εταιρία. Απλά τυχαίνει να μου αρέσουν τα προϊόντα της και κυρίως τα λειτουργικά iOS και macOS. Όσο αναφορά την υπερκοστολόγηση, δε μπορώ να την κατηγορήσω γιατί όλα μα όλα τα flagships γνωστών εταιριών, βγαίνουν στις ίδιες -αν όχι υψηλότερες- τιμές με τα iPhone. Τώρα, οποίος είναι χρόνια χρήστης iPhone, καλά θα κάνει να δοκιμάσει και το αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά δε σημαίνει ότι δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά πίσω. Όπως είπα, υπάρχουν αρκετά άτομα που θέλουν αποκλειστικά και μόνο iOS οπότε εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά ο τρόπος που το έγραψες είναι λες και τα iPhone 7 / 7 Plus είναι τίποτα μπακατέλες ενώ το Galaxy S8 είναι το εξωπραγματικό κινητό. Είπαμε, έχει οθονάρα το S8 και είναι συσκευάρα αλλά δεν παύει να είναι στην ίδια κατηγορία με τα iPhone 7 / 7 Plus. Όχι βεβαια δεν είπα ότι είναι μπακατέλες προς θεού αυτό έλειπε κιόλας με τόσα χρήματα.. απλά οι τιμές των άλλων τηλεφώνων πέφτουν πολύ πιο γρήγορα ενώ των iphone παρα πολύ αργά γιαυτο λέω ότι δεν αξίζει τόσο να πάρεις iphone εφόσον το adroid έχει εξελιχθεί τόσο , όσο για τεχνολογικά όχι δεν έχει εσωτερικά τουλάχιστον διαφορα αλλα εξωτερικά να μην λέμε ψέματα είναι λες και είναι κινητό 3-4 έτη πίσω και όντως είναι έχουν σχεδόν ακριβώς το ίδιο design με αυτά των iphone 6/6 plus. Φέτος λένε η apple θα κάνει ένα μεγάλο βήμα να ακολουθήσει αυτο που έκανε και η samsung με τα μικρά bezel και με την amoled εγώ πιστεύω κανένα χιλιάρικο θα κάνει σίγουρα και λέω εγώ τώρα.. ένας υποψήφιος αγοραστής γιατί να μην πάει στο τότε s8 λέμε τώρα που θα είναι γύρο στα 450 και να πάει στο iphone; Όσο για το τι βολεύει τον καθένα που λες το android δεν είναι μαθηματικά εντάξει είπαμε ευκολα μαθαινεται. Και αυτο το λέω για την κατάσταση που βρισκόμαστε σαν χωρα έτσι? Αν ο άλλος θέλει να πάρει iphone και του περισσεύουν και γούστο του και καπέλο του.. χωρίς παρεξήγηση έτσι δεν έχω κάτι μαζί σου την αποψη μας λέμε επί του θέματος .
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Οντως χανει αλλα απο μοντελο με 8gb ram και τιμη 560ευρω χωρις αντιπροσωπεια στην χωρα μας.Με λιγα λογια εφτασε την τιμη του Iphone 7 αυτη την στιγμη στην αγορα και φυσικα υπαρχει και ο φοβος των αναβαθμισεων που η Oneplus εχει κακη προιστορια πριν του Oneplus3. Fulgore! εσύ είσαι ή σου χάκαραν τον λογαριασμό? Απ τα μοναδικά ποστς που συμφωνούμε απολυτά
AlienTechGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Όχι βεβαια δεν είπα ότι είναι μπακατέλες προς θεού αυτό έλειπε κιόλας με τόσα χρήματα.. απλά οι τιμές των άλλων τηλεφώνων πέφτουν πολύ πιο γρήγορα ενώ των iphone παρα πολύ αργά γιαυτο λέω ότι δεν αξίζει τόσο να πάρεις iphone εφόσον το adroid έχει εξελιχθεί τόσο , όσο για τεχνολογικά όχι δεν έχει εσωτερικά τουλάχιστον διαφορα αλλα εξωτερικά να μην λέμε ψέματα είναι λες και είναι κινητό 3-4 έτη πίσω και όντως είναι έχουν σχεδόν ακριβώς το ίδιο design με αυτά των iphone 6/6 plus. Φέτος λένε η apple θα κάνει ένα μεγάλο βήμα να ακολουθήσει αυτο που έκανε και η samsung με τα μικρά bezel και με την amoled εγώ πιστεύω κανένα χιλιάρικο θα κάνει σίγουρα και λέω εγώ τώρα.. ένας υποψήφιος αγοραστής γιατί να μην πάει στο τότε s8 λέμε τώρα που θα είναι γύρο στα 450 και να πάει στο iphone; Όσο για το τι βολεύει τον καθένα που λες το android δεν είναι μαθηματικά εντάξει είπαμε ευκολα μαθαινεται. Και αυτο το λέω για την κατάσταση που βρισκόμαστε σαν χωρα έτσι? Αν ο άλλος θέλει να πάρει iphone και του περισσεύουν και γούστο του και καπέλο του.. χωρίς παρεξήγηση έτσι δεν έχω κάτι μαζί σου την αποψη μας λέμε επί του θέματος .Καμία παρεξήγηση φίλε μου. Συζήτηση κάνουμε. Ναι, προφανώς τον Σεπτέμβρη που θα βγει το iPhone 8 ( ; ) θα κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια σε σχέση με το Galaxy S8 αλλά δεν είναι και τόσο δίκαιο να συγκρίνουμε τις τιμές γιατί το ένα βγαίνει στάνταρ κάθε Σεπτέμβρη ενώ το άλλο κάθε άνοιξη. Για παράδειγμα, όταν βγήκε το S8 και έκανε 800€-900€, το iPhone 7 έκανε κοντά στα 500€. Εννοείται, πως αν κάποιος ψαχτεί για συσκευή (τέτοιας κατηγορίας) σε 3-4 μήνες, δεν έχει νόημα να δώσει 1000€ για το iPhone 8 ενώ θα μπορεί να πάρει το S8 με τα μόδα χρήματα. Εξαιρούνται βέβαια, όσοι θέλουν μόνο iOS όποτε αυτή η μερίδα, θα πάει κατευθείαν στο νέο iPhone με συνοπτικές διαδικασίες. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από AlienTechGR 1
Antigonos7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Λοιπον, αρχικα στην κατοχη μου ειχα καποτε τα: Galaxy S2-S3 και S5 ολα απο τις πρωτες μερες που ειχαν κυκλοφορησει. Απο Apple ξεκινησα με το iPhone 5,6 και τωρα 7 plus. Συγκριτικα μεταξυ τους καλυτερη εμπηρεια ειχα με τα iPhone ειδικα οταν απο S3 πηγα iPhone5 και απο S5 σε iPhone 6 ελεγα δεν θα ξανα παρω ποτε ξανα Android συσκευη (εχω δουλεψει και LGG4 για λιγο καιρο και δεν μ αρεσε). Το μεγαλο αλλα ειναι οτι το iPhone εχει μεινει ιδιο τοσα χρονια και οντος οι αλλαγες που πιστευα πως θα μου αρεσαν στο 7 Plus δεν ηταν αρκετες (μουφα 2ος φακος κτλ) Η επομενη επιλογη μου ειναι να αλλαξω με ενα iPhone 7 /128GB. Υ.Σ Το iPhone 7 το απλο με το Plus εχει 1 GB λιγοτερο, γνωριζει κανεις τι παιζει με την αποδοση τους;
slk200gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Λοιπον, αρχικα στην κατοχη μου ειχα καποτε τα: Galaxy S2-S3 και S5 ολα απο τις πρωτες μερες που ειχαν κυκλοφορησει. Απο Apple ξεκινησα με το iPhone 5,6 και τωρα 7 plus. Συγκριτικα μεταξυ τους καλυτερη εμπηρεια ειχα με τα iPhone ειδικα οταν απο S3 πηγα iPhone5 και απο S5 σε iPhone 6 ελεγα δεν θα ξανα παρω ποτε ξανα Android συσκευη (εχω δουλεψει και LGG4 για λιγο καιρο και δεν μ αρεσε). Το μεγαλο αλλα ειναι οτι το iPhone εχει μεινει ιδιο τοσα χρονια και οντος οι αλλαγες που πιστευα πως θα μου αρεσαν στο 7 Plus δεν ηταν αρκετες (μουφα 2ος φακος κτλ) Η επομενη επιλογη μου ειναι να αλλαξω με ενα iPhone 7 /128GB. Υ.Σ Το iPhone 7 το απλο με το Plus εχει 1 GB λιγοτερο, γνωριζει κανεις τι παιζει με την αποδοση τους; Δεν θα δεις διαφορά στο 1g εκτός αν παίζεις ίσως παιχνίδια, στην μπαταρία όμως θα δεις διαφορά ,γιατί σε απογοήτευσε η διπλή κάμερα?
Antigonos7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν θα δεις διαφορά στο 1g εκτός αν παίζεις ίσως παιχνίδια, στην μπαταρία όμως θα δεις διαφορά Δεν παιζω παιχνιδια, καλυτερη μπαταρια στο απλο λογω μικροτερης οθονης εννοεις;
slk200gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν παιζω παιχνιδια, καλυτερη μπαταρια στο απλο λογω μικροτερης οθονης εννοεις; Όχι το plus έχει καλύτερη μπαταρία πιο μεγάλη οθόνη αλλά και πιο μεγάλη μπαταρία, γιατί σε απογοήτευσε η διπλή καμερα
D.Luffy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Θελω να μου πειτε εαν αξιζει με τετοια αλλαγη με ενα S8 και κατα ποσο καλυτερο ειναι το S8 απο το S7 Edge. Είμαι κάτοχος του S8 και θα σου έλεγα αφού έφτασες μέχρι εδώ, καλύτερα να περιμένεις και την κυκλοφορία του iPhone 8 για να μη μετανιώσεις σε περίπτωση που σου αρέσει περισσότερο. Όσο αναφορά τη μετάβαση από iPhone σε Galaxy, δεν πας απαραίτητα σε καλύτερη συσκευή. Απλώς σε διαφορετική. Σε κάποια πράγματα κερδίζεις (καλύτερη οθόνη, ταχύτερη φόρτιση, φοβερό design) σε κάποια πράγματα χάνεις (πιο αργό και αισθητά choppy λειτουργικό, ενημερώσεις 7-8 μήνες μετά την Google και αν). Το αστείο στο τελευταίο είναι ότι λαμβάνω τις τρύπες ασφαλείας ενός μήνα στο... τέλος του. Δηλαδή πχ το May security patch ήρθε στις 25 Μαίου. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι στην κυριολεξία δηλαδή. Και σε όλα αυτά παίζει και πότε θα ξυπνήσει ο πάροχός σου μιας και η Samsung δεν έχει τον έλεγχο της συσκευής της. Τώρα όσο αναφορά Android vs iOS, εαν είσαι άτομο που "παίζει" με τη συσκευή του το Android θα σου δώσει μεγάλα περιθώρια παραμετροποίησης out of the box. Μπορείς να κάνεις σχεδόν ό,τι θέλεις με τη συσκευή σου αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο να ασχοληθείς. Τώρα αν αυτό σε τραβάει δεν γνωρίζω (προσωπικά προτιμώ την απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία παρά τους πειραματισμούς). Επίσης μη δίνεις σημασία σε αυτούς που λένε "έφυγα από το τάδε και δεν ξαναγυρνάω". Είναι παραμύθια της Χαλιμάς και στη πορεία όταν βαρεθούν το ένα, άνετα θα πάνε πίσω στο άλλο και ούτω καθεξής. Απλά δεν το ξέρουν ακόμα... Τέλος, καλό είναι γενικά να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Απλώς μη κολλάς στο S8 νομίζοντας ότι είναι η απόλυτη android συσκευή. Κάνε καλή έρευνα και ίσως περίμενε και το Pixel 2 αν θες πιο "καθαρές" και οργανωμένες καταστάσεις σε θέμα software. 3
sils Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Παρε ενα samsung s7 h s8 να καταλάβεις πως ειναι να κρατας ακριβη συσκευη στα χερια σου και μην ακους τις βλακειες που γραφουν..........το μονο σίγουρο ειναι οταν τα βαλεις διπλα διπλα να απορείς πώς το iphone ειναι πιο ακριβο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα