Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημεριζω το team.

Εχω το iPhone7 Plus απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας.

Απιστευτο κινητο δεν εχω απογοητευτει καθολου, ταχυτατο, πολυ καλη καμερα και πανευκολο στην χρηση απλως τοσα χρονια εχω ψιλο βαρεθει το ιδιο πραγμα και θελω μια αλλαγη.

Θελω να μου πειτε εαν αξιζει με τετοια αλλαγη με ενα S8 και κατα ποσο καλυτερο ειναι το S8 απο το S7 Edge. 

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει η αλλαγη απο 7 plus σε s8 κυριως γιατι δεν θα κερδισεις πολλα περαν της διαφορετικης οθονης του S8,αντιθετως θα φορτωθεις τα κουσουρια του android(μιας και μιλαμε για galaxy)οι οποιες ειναι σε βαθος χρονου μικρο κολληματα(αναλογα την χρηση και αποκλειστικα σε samsung συσκευες).

Οχι κατι το πολυ αντιληπτο ή τραγικο φυσικα εγω απο χρηση S7 δεν ειχα κατι το σοβαρο περαν λιγου stuttering ,αλλα stuttering και μικρο εναλλαγες σε καποιους εχουν κακοφανει(ισως το συγκεκριμενο να μην σου κακοφανει εσενα βεβαια).

Επισης απο αναβαθμισεις η Samsung εχει αρκετα κακη φημη,ειτε για το ποσες δινει και ποτε αλλα και αρκετα προβληματα που φερνουν σε ορισμενους(ρωτησε κατοχους S6 με nougat :( )

Η μπαταρια του S8(παρολο που ειναι παρα πολυ βολικο το συγκεκριμενο σε σχεση με το S8+)δυστηχως δεν ειναι οτι το καλυτερο και εδω σιγουρα θα δεις διαφορα προς το χειροτερο.

Αξιο αναφορας ειναι οτι θα χασεις και σε ηχο απο πλευρας στερεο ηχειων του 7 plus και διπλης καμερας(αν την χρησιμοποιησεις πολυ).

Θα κερδισεις βεβαια θυρα ακουστικων(αν σε ενοχλουσε στο 7 plus)και λιγο παραπανω στην κεντρικη καμερα.

Το μεγαλο ατου κακα τα ψεματα ειναι η οθονη στην εν λογω συσκευη η οποια ναι μεν ειναι αντικειμενικα πανεμορφη,αλλα δυστηχως απο κατω κρυβει τα κουσουρια του android και της samsung(αν μιλαγαμε για pixel ή oneplus το συγκεκριμενο δεν θα το ανεφερα φυσικα).

Αρα για μενα προσωπικα μονο το S8+θα προτεινα λογω μεγαλυτερης μπαταριας,το οποιο ομως δεν βολευει αρκετο κοσμο επειδη βρισκουν την οθονη του αρκετα μακροστενη.

Τελος το S8 ειναι ενα ακριβοτερο S7 edge με καλυτερη οθονη αλλα χειροτερη μπαταρια σε γενικες γραμμες.

• Like 5
Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει η αλλαγη απο 7 plus σε s8 κυριως γιατι δεν θα κερδισεις πολλα περαν της διαφορετικης οθονης του S8,αντιθετως θα φορτωθεις τα κουσουρια του android(μιας και μιλαμε για galaxy)οι οποιες ειναι σε βαθος χρονου μικρο κολληματα(αναλογα την χρηση και αποκλειστικα σε samsung συσκευες).

Οχι κατι το πολυ αντιληπτο ή τραγικο φυσικα εγω απο χρηση S7 δεν ειχα κατι το σοβαρο περαν λιγου stuttering ,αλλα stuttering και μικρο εναλλαγες σε καποιους εχουν κακοφανει(ισως το συγκεκριμενο να μην σου κακοφανει εσενα βεβαια).

Επισης απο αναβαθμισεις η Samsung εχει αρκετα κακη φημη,ειτε για το ποσες δινει και ποτε αλλα και αρκετα προβληματα που φερνουν σε ορισμενους(ρωτησε κατοχους S6 με nougat :( )

Η μπαταρια του S8(παρολο που ειναι παρα πολυ βολικο το συγκεκριμενο σε σχεση με το S8+)δυστηχως δεν ειναι οτι το καλυτερο και εδω σιγουρα θα δεις διαφορα προς το χειροτερο.

Αξιο αναφορας ειναι οτι θα χασεις και σε ηχο απο πλευρας στερεο ηχειων του 7 plus και διπλης καμερας(αν την χρησιμοποιησεις πολυ).

Θα κερδισεις βεβαια θυρα ακουστικων(αν σε ενοχλουσε στο 7 plus)και λιγο παραπανω στην κεντρικη καμερα.

Το μεγαλο ατου κακα τα ψεματα ειναι η οθονη στην εν λογω συσκευη η οποια ναι μεν ειναι αντικειμενικα πανεμορφη,αλλα δυστηχως απο κατω κρυβει τα κουσουρια του android και της samsung(αν μιλαγαμε για pixel ή oneplus το συγκεκριμενο δεν θα το ανεφερα φυσικα).

Αρα για μενα προσωπικα μονο το S8+θα προτεινα λογω μεγαλυτερης μπαταριας,το οποιο ομως δεν βολευει αρκετο κοσμο επειδη βρισκουν την οθονη του αρκετα μακροστενη.

Τελος το S8 ειναι ενα ακριβοτερο S7 edge με καλυτερη οθονη αλλα χειροτερη μπαταρια σε γενικες γραμμες.

Το κυριο μου κολλημα ειναι τι θα συναντησω σε ενα Android συστημα.

Η διπλη καμερα του iPhone 7 Plus δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο πραγματικα, θες παρα πολυ καλο φωτισμο και απλα κανει το depth effect το οποιο ειναι ψηφιακο. Επισης η ελειψη του AUX καποιες φορες ειναι προβλημα αλλα οκ το ξεπερασα με ανταπτορες.

Δεν με ενδιαφερει το 8+ μιας που το Iphone 7 Plus το πηρα μονο για την 2πλη καμερα που αποδειχτηκε μουφα και το μεγαλυτερο μεγεθος μονο προβληματα μου φαιρνει. (Δεν χωραει στην θεση που εχει το αυτοκινητο πχ)

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εννοεις για τα περι μουφας της διπλης καμερας αλλα το 2x zoom χωρις να πιξελιαζει μονο μουφα δεν το λες(το αντεγραψε και η oneplus τρομαρα της...),βεβαια αναλογα και την χρηση παντα.

Τωρα οσον αφορα το android ειναι αυτο ακριβως που σου ειπα πιο πανω(χρηστης και των 2 λειτουργικων και συσκευων γενικα).Εχει τα καλα του(customize,ελευθερια,ποικιλια)εχει και τα κακα του(updates μικρο κολληματα σε βαθος χρονου αναλογα το UI και την χρηση).

Μια επιλογη ειναι να πας να παρεις το S8 και αν δεν το βολευεις να το πουλησεις αλλα δυστηχως στην περιπτωση των galaxy η τιμη οπως βλεπεις ακομα και του ακριβοτερου S8+ εχει πεσει κατω και απο του 7plus,και μιλαμε για συσκευη σχεδον 2 μηνων.

Θα σου ελεγα να περασεις απο καμια αλυσιδα πρωτα να δουλεψεις το S8 για κανενα 10λεπτο και μετα αφου το ψαξεις λιγο παραπανω να παρεις την τελικη αποφαση.

Ειναι ομορφο(απο μπροστα)κινητο και εχει πολυ ωραιο κρατημα οπως και το LG G6(αλλο ενα κινητο που μπορεις να τσεκαρεις που ειναι και φθηνοτερο),αλλα δυστηχως η Samsung εχει κακη φημη σε αλλα πραγματα,πραγματα που φαινονται μετα την αγορα και σε βαθος χρονου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημεριζω το team.

Εχω το iPhone7 Plus απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας.

Απιστευτο κινητο δεν εχω απογοητευτει καθολου, ταχυτατο, πολυ καλη καμερα και πανευκολο στην χρηση απλως τοσα χρονια εχω ψιλο βαρεθει το ιδιο πραγμα και θελω μια αλλαγη.

Θελω να μου πειτε εαν αξιζει με τετοια αλλαγη με ενα S8 και κατα ποσο καλυτερο ειναι το S8 απο το S7 Edge. 

όχι δεν αξίζει έκτος αν θες να φύγεις απ το ios ... κανε του χρόνου την μετάβασή σε s9

Δημοσ.

Κανε υπομονή - εφόσον εχεις Βαρεθεί - και περίμενε να δεις τι θα βγάλει τον Σεπτέμβρη η apple ...τότε αποφασίζεις

Για μένα δεν αξίζει ... έχεις ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που υπάρχουν

Δημοσ.

Εφοσον εισαι εδω που εισαι να το κρατησεις δεν αξιζει εαν αποφασεις ομως να το αλλαξεις και σου εχει κολλησει το μικροβιο εγω στην θεση σου δεν θα ξαναπηγαινα σε apple γιατι και ακομη και σε ταχυτητα που ειχες ενα λογο να πας σε συσκευη apple ακομη και σε αυτο χανει πια... 

https://www.youtube.com/watch?v=hQtCeAJBp1A

Δημοσ.

Εφοσον εισαι εδω που εισαι να το κρατησεις δεν αξιζει εαν αποφασεις ομως να το αλλαξεις και σου εχει κολλησει το μικροβιο εγω στην θεση σου δεν θα ξαναπηγαινα σε apple γιατι και ακομη και σε ταχυτητα που ειχες ενα λογο να πας σε συσκευη apple ακομη και σε αυτο χανει πια...

Χάνει; Δηλαδή ναυαρχίδα του 2017 κατάφερε να κερδίσει ναυαρχίδα του 2016; Καλό θα ήταν να γίνει η σύγκριση με το iPhone 8.

Το αναφέρω γιατί επειδή είχατε συνηθίσει τα περσινά iPhone να κερδίζουν τα φρέσκα, νεότερα και υπερτουμπανιασμένα Android, και για πρώτη φορά άλλαξε αυτό, ξαφνικά τα iPhone δεν αξίζουν για τίποτα πλέον...

Δημοσ.

Οντως χανει αλλα απο μοντελο με 8gb ram και τιμη 560ευρω χωρις αντιπροσωπεια στην χωρα μας.Με λιγα λογια εφτασε την τιμη του Iphone 7 αυτη την στιγμη στην αγορα και φυσικα υπαρχει και ο φοβος των αναβαθμισεων που η Oneplus εχει κακη προιστορια πριν του Oneplus3.

Δημοσ.

πφφφ. Παλι τα χαζοspeedtest...... Αντε και λεμε οτι σηκωθηκες το πρωι και εχεις την μανια να ανοιγεις 18 εφαρμογες να τις κλεινεις και να τις ξανανοιξεις. Διαφορές οσο 2 καλες ρουφιξιες καφε!! Αστεια πραγματα δηλαδη

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά θα πάς από ένα κινητό που κάνει 10 πράγματα σε ένα που κάνει 100 και τα κάνει και καλύτερα και ευκολότερα. Κλασεις ανώτερο δηλαδή σε όλα. Εννοείται να κάνεις τη μεταβίβαση και δεν πρόκειται ποτέ να ξανά πας σε iPhone. Όσοι έχουν χρησιμοποιησει μόνο iPhone τόσα χρόνια προφανώς και θα πουν αυτό είναι το καλύτερο. Μόλις πάνε σε ναυαρχίδα Android όμως δεν ξανά γυρνάνε.

πφφφ. Παλι τα χαζοspeedtest...... Αντε και λεμε οτι σηκωθηκες το πρωι και εχεις την μανια να ανοιγεις 18 εφαρμογες να τις κλεινεις και να τις ξανανοιξεις. Διαφορές οσο 2 καλες ρουφιξιες καφε!! Αστεια πραγματα δηλαδη

Αστείο είναι το και καλά smart λειτουργικό ios που αντιγράφει τόσα χρόνια το εξαιρετικο Android που κάνει τα πάντα μπας και γίνει λίγο smart. Ευτυχώς πολύς κόσμος πήρε χαμπάρι την Apple και την κάνει με ελαφρά προς το εξαιρετικο και εύχρηστο Android. Προφανώς και θα υπάρχουν κολλημένοι αλλά είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά θα πάς από ένα κινητό που κάνει 10 πράγματα σε ένα που κάνει 100 και τα κάνει και καλύτερα και ευκολότερα. Κλασεις ανώτερο δηλαδή σε όλα. Εννοείται να κάνεις τη μεταβίβαση και δεν πρόκειται ποτέ να ξανά πας σε iPhone. Όσοι έχουν χρησιμοποιησει μόνο iPhone τόσα χρόνια προφανώς και θα πουν αυτό είναι το καλύτερο. Μόλις πάνε σε ναυαρχίδα Android όμως δεν ξανά γυρνάνε.

Αστείο είναι το και καλά smart λειτουργικό ios που αντιγράφει τόσα χρόνια το εξαιρετικο Android που κάνει τα πάντα μπας και γίνει λίγο smart. Ευτυχώς πολύς κόσμος πήρε χαμπάρι την Apple και την κάνει με ελαφρά προς το εξαιρετικο και εύχρηστο Android. Προφανώς και θα υπάρχουν κολλημένοι αλλά είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Ε καλα αλιμονο που θα σε εβλεπα σε θεμα κινητων να μην προτεινεις samsung

Ναι ειδικα οταν πανε σε samsung και αρχισει τα δικα της με το touchwiz(γιατι σαν συσκευες αυτες καθαυτες πλεον ειναι διαμαντια απο hardware)ναι τα καλυτερα λενε ολοι.

Οσο για το τελευταιο που γραφεις αν και ασχετο με το παρον θεμα,οι πωλησεις στις ναυαρχιδες ως τωρα το αντιθετο εχουν δειξει και μαλιστα ειδαμε και την Oneplus και Oppo που αντεγραψαν σχεδιαστικα την καμερα του κινητου,αλλα και ποσες εταιρειες εβγαλαν την θυρα ακουστικων μολις η ακατανομαστη το εκανε .

Ειπαμε να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.....

Δημοσ.

Οντως χανει αλλα απο μοντελο με 8gb ram και τιμη 560ευρω χωρις αντιπροσωπεια στην χωρα μας.Με λιγα λογια εφτασε την τιμη του Iphone 7 αυτη την στιγμη στην αγορα και φυσικα υπαρχει και ο φοβος των αναβαθμισεων που η Oneplus εχει κακη προιστορια πριν του Oneplus3.

Δεν διαφωνώ με την τιμή που λες ότι ανέβηκαν αλλα άλλο να δίνεις 500 ευρώ και άλλο να δίνεις 700 έτσι; Γιατί δεν θα το συγκρίνουμε με το μικρό iphone το οποιο έχει τόσους μήνες κυκλοφορίας και είναι με το ζόρι στα 550 με 4,7 οθόνη και ανάλυση μη ανταγωνιστική για το  2017.. να μιλήσουμε για το plus.. όσες συζητήσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα είναι 2 επιλογές η διάλεξε android με oθοναρα σαν πλεονέκτημα η διάλεξε ομαλό και γρήγορο λειτουργικό.. τώρα ποια ακριβώς είναι η δικαιολογία τους; Να μου το θυμηθείτε βουτιά η apple...

Δημοσ.

Γιατί δεν θα το συγκρίνουμε με το μικρό iphone το οποιο έχει τόσους μήνες κυκλοφορίας και είναι με το ζόρι στα 550 με 4,7 οθόνη και ανάλυση μη ανταγωνιστική για το  2017.. να μιλήσουμε για το plus.. όσες συζητήσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα είναι 2 επιλογές η διάλεξε android με oθοναρα σαν πλεονέκτημα η διάλεξε ομαλό και γρήγορο λειτουργικό.. τώρα ποια ακριβώς είναι η δικαιολογία τους; Να μου το θυμηθείτε βουτιά η apple...

Και ομως εισαι τελειως λαθος.

Αρχικα τι παει να πει δεν θα το συγκρινουμε? Αν εγω σαν υποψηφιος αγοραστης ψαχνω τωρα για κινητο(που βγηκε το Oneplus5)τι θα πω?

galaxy s8,,iphone 7 ειναι στα ιδια χρηματα ή και φθηνοτερα απο την 8gb εκδοση του Oneplus5.

lg g6,huawei p10 φθηνοτερα.

Επισης η 4.7ιντσων οθονη του μπορει να μην ειναι τερας αναλυσης αλλα πιστεψε με οτι αν την δεις απο κοντα δεν προκειται να πεις το ιδιο.

Ακομα και στο Iphone 7 plus η οθονη αν και ips και μολις 1080p ειναι απο τις καλυτερες οθονες της αγορας σε αυτη την αναλυση.

Το κακο που κανετε οι περισσοτεροι ειναι οτι νομιζετε οτι η πλειοψηφια του κοσμου καθεται να ασχολειται και να ψειριζει ανουσια πραγματα οπως αναλυσεις,specs,roms,λειτουργικα κατι που φυσικα απεχει απο την πραγματικοτητα.

Αυτοι που ασχολουνται κυριως με αυτα ειναι αυτοι που αλλαζουν και συχνοτερα τις συσκευες τους,οχι γιατι δεν τους καλυπτουν αλλα γιατι τις βαριουνται.

Ειχα στα χερια μου για ενα διαστημα και το galaxy s7 και το Iphone 7 plus. Περαν των διαφορετικων χρωματων μεταξυ ips και amoled,αναθεμα αν ποτε καταλαβα εστω και την παραμικρη διαφορα μεταξυ full hd και 2κ.

Απλα το 2κ εχει γινει standar στα ακριβα κινητα πιο πολυ για να ψευτο δικαιολογησουν τα χρηματα που ζητανε στις αρχες.

Οσο για το Oneplus που ειναι οντως αξιολογη συσκευη,οσο κρατησει η μοδα γυρω του αυτες τις μερες. Απο Αυγουστο και Σεπτεμβριο αναλαμβανουν παλι τα οπλα οι μεγαλοι του χωρου,κοινως samsung(note),apple,google και θα δουμε ποσοι θα θυμουνται το OP5.

• Like 1
Δημοσ.

true,μετα απο 7 χρονια apple πηγα σε s7edge και να μην πω αποκλειετε αλλα πολυ δυσκολα να γυρισω σε iphone το ιδιο και ενας φιλος μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...