GeorgeMts Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα εχω ena pc edw kai 8-9 xronia περιπου και θελω να του κανω μια αναβαθμιση Εχει πεξεργαστη (ιτελ ι5 760) και μητρικη (Η55m -le) εδω και τοσα χρονια πραγματικα δεν μου εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα ουτε η μητρικη αλλα ουτε ο επεξεργαστης και ουτε καν τον εχω κανει φορματ ποτε μου θελω να του βαλω την ( MSI GeForce GTX1050 2GB (GTX 1050 GAMING X 2G) ) αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατη με την μιτρικη μου αν χρειαστει να αλλαξω μιτρικη εσεις ποια μοθ πρωτηνεται ωστε να ειναι συμβατη με καινουρια μου καρτα και τον επεξεργαστη μου ???
GeorgeMts Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 αρα δλδ δεν θα εχω κανενα προβλημα ??? και δεν θα χρειαστη να αλαξω κατι απο τα παραπανω που εχω σε φοτο
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 To Caps lock/Shift στο πληκτρολόγιο θα άλλαζα γιατί δεν φαίνεται να δουλεύει. 6
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 To Caps lock/Shift στο πληκτρολόγιο θα άλλαζα γιατί δεν φαίνεται να δουλεύει. Γέλασα δυνατά 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 και γιατί όχι ti στα ίδια λεφτά; https://www.skroutz.gr/s/10282700/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GV-N105TD5-4GD.html
aOUaS88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γέλασα δυνατά Same here Καλο ηταν να δροσιστουμε λιγο μερες π ειναι.. 1
Dr_73 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Έχω βάλει gtx 1060 σε σύστημα με i5 750 . Δουλεύει κανονικά. Αν το κουτί σου έχει καλό εξαερισμό ή έχεις ψύκτρα στον επεξεργαστή, ρίχτου κι ένα overclock . Σηκώνει αρκετό . Ο i5 750 μου , με μαμά ψύκτρα και απλά έναν πλαϊνό να φυσάει πάνω της πήγε στα 3,6GHz.
GeorgeMts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Έχω βάλει gtx 1060 σε σύστημα με i5 750 . Δουλεύει κανονικά. Αν το κουτί σου έχει καλό εξαερισμό ή έχεις ψύκτρα στον επεξεργαστή, ρίχτου κι ένα overclock . Σηκώνει αρκετό . Ο i5 750 μου , με μαμά ψύκτρα και απλά έναν πλαϊνό να φυσάει πάνω της πήγε στα 3,6GHz. και μητρικη (Η55m -le) ειναι οκ ??? μηπως χρειαζεται να αλαξω κατι απο το πσ για να εχω τησ μεγηστες αποδωσεις της καρτας ?
blitzNikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Από ότι είδα είσαι με 4g μνήμη μόνο. Όταν το έφτιαξες ίσως ήταν αρκετή αλλά σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη. Αν προσθέσεις άλλα 4g με τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτή που έχεις (voltage-συχνότητα-CL) θα δεις σίγουρα διαφορά... Πρόσεξε μόνο να είναι συμβατή γιατί σε 1156 είναι συμβατές μόνο οι double sided μνήμες. 1
Dr_73 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Από ότι είδα είσαι με 4g μνήμη μόνο. Όταν το έφτιαξες ίσως ήταν αρκετή αλλά σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη. Αν προσθέσεις άλλα 4g με τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτή που έχεις (voltage-συχνότητα-CL) θα δεις σίγουρα διαφορά... Πρόσεξε μόνο να είναι συμβατή γιατί σε 1156 είναι συμβατές μόνο οι double sided μνήμες. Κατασκευαστές όπως η corsair (και η patriot και η adata) στη σελίδα τους, παρέχουν πληροφορίες για το αν συγκεκριμένη ram είναι συμβατή με συγκεκριμένο motherboard . Η αύξηση ram πάνω από τα 4gb, είναι απαραίτητη. Δεν συζητάς για games σήμερα με 4gb. και μητρικη (Η55m -le) ειναι οκ ??? μηπως χρειαζεται να αλαξω κατι απο το πσ για να εχω τησ μεγηστες αποδωσεις της καρτας ? Σκέψου ότι την κάρτα θα την έχεις και σε επόμενη αναβάθμιση , δεν πάει χαμένη . Θεωρητικά με 55 ευρώ από ebay , μπορεί να μπει και λίγο πιο δυνατός επεξεργαστής, ο X3470. Μπορεί προσωπικά να το δοκιμάσω από σεπτέμβρη , ανάλογα με τα κέφια (και την κυκλοφορία των cannon/coffe lake). Αν πεις συγκεκριμένο motherboard μπορώ να δου βρω και setting για oc, εφόσον έχεις κάτι επιπλέον σε ανεμίστήρες.
GeorgeMts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Κατασκευαστές όπως η corsair (και η patriot και η adata) στη σελίδα τους, παρέχουν πληροφορίες για το αν συγκεκριμένη ram είναι συμβατή με συγκεκριμένο motherboard . Η αύξηση ram πάνω από τα 4gb, είναι απαραίτητη. Δεν συζητάς για games σήμερα με 4gb. Σκέψου ότι την κάρτα θα την έχεις και σε επόμενη αναβάθμιση , δεν πάει χαμένη . Θεωρητικά με 55 ευρώ από ebay , μπορεί να μπει και λίγο πιο δυνατός επεξεργαστής, ο X3470. Μπορεί προσωπικά να το δοκιμάσω από σεπτέμβρη , ανάλογα με τα κέφια (και την κυκλοφορία των cannon/coffe lake). Αν πεις συγκεκριμένο motherboard μπορώ να δου βρω και setting για oc, εφόσον έχεις κάτι επιπλέον σε ανεμίστήρες. εχω παραγγιλη αλλα 4 απλα δεν τα εχω παρει ακομα.. και ανεμηστηρεσ δεν νμζ χρειαζετε γτ εχω κουτι (Ζαλμαν Z9 plus)
Dr_73 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 και ανεμηστηρεσ δεν νμζ χρειαζετε γτ εχω κουτι (Ζαλμαν Z9 plus) Δοκίμασε overclock . Παίρνει τα πάνω του το σύστημα. Απλά να ελέγχεις θερμοκρασίες. Με bus στα 180 , ο i5 760 πάει στα 3,78GHz εύκολα.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κατασκευαστές όπως η corsair (και η patriot και η adata) στη σελίδα τους, παρέχουν πληροφορίες για το αν συγκεκριμένη ram είναι συμβατή με συγκεκριμένο motherboard . Η αύξηση ram πάνω από τα 4gb, είναι απαραίτητη. Δεν συζητάς για games σήμερα με 4gb. Σκέψου ότι την κάρτα θα την έχεις και σε επόμενη αναβάθμιση , δεν πάει χαμένη . Θεωρητικά με 55 ευρώ από ebay , μπορεί να μπει και λίγο πιο δυνατός επεξεργαστής, ο X3470. Μπορεί προσωπικά να το δοκιμάσω από σεπτέμβρη , ανάλογα με τα κέφια (και την κυκλοφορία των cannon/coffe lake). Αν πεις συγκεκριμένο motherboard μπορώ να δου βρω και setting για oc, εφόσον έχεις κάτι επιπλέον σε ανεμίστήρες. Οι κατασκευαστές δεν έχουν επαρκείς πληροφορίες. Δεν δίνουν δηλ. πληροφορίες για όλες τις μνήμες. Έχουν στην λίστα τους αυτές που έχουν δοκιμάσει μόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες δεν θα παίζουν. Για το συγκεκριμένο chipset ισχύει σχετικά με dual sided που έγραψε ο blitzNikos. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα