peter95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Kαλησπερα,καποιες φορες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,αφου ρυθμιζω την οθονη μετα απο καποιο προκαθορισμενο διαστημα να κλεισει,μετα οταν κουναω το ποντικι η καρτα φαινεται να μην στελνει σημα στην οθονη και η λυση ειναι να ανοιγοκλεισω την οθονη η να βγαλω το καλωδιο και μετα ολα οκ(σημειωση:παρουσιαζεται κυριως οταν το αφηνω πολυ ωρα στο standby).Να πω οτι η οθονη μου ειναι η dell u2414h και ναι εχει το power saving mode αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο και η καρτα μια 1060,επισης ειναι συνδεδεμενη με display port σε mini diplay port στην καρτα μου και εχω και ενα hdmi που ειναι συνδεδεμενο με την tv.Τωρα θα σας πω καποια πραγματα που δοκιμασα,1ον)οταν δεν υπαρχει σημα στο Monitor δεν υπαρχει ουτε στην tv,2ον)δοκιμασα ολα τα display ports της καρτας,3oν)Απενεργοποιησα το link state power management για το pci express αλλα αυτο ετσι κι αλλιως ηταν απενεργοποιημενο απο την μητρικη,4ον)Ελενξα οτι στην οθονη το input ειναι το mini diplay port.Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?Σκεφτομαι να κανω και uninstall τους drivers με ddu η να αλλαξω καλωδιο απο diplay port σε display port απλα επειδη το κανει καποιες φορες δεν ειναι ευκολο να καταλαβω τι το προκαλει.Btw ελπιζω να ανοιξα το θεμα στη σωστη κατηγορια.Ευχαριστω για το χρονο σας
Le Perv Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ειμαι κουρασμενος. Τα γραφεις και μονοκομματα, θεσε μεσα. Δε μπορω να τελειωσω το διαβασμα του κειμενου. Για δοκιμασε να ενεργοποιησεις το Simp Link, ή οπως αλλιως το λεει η Dell. Ειναι η ρυθμιση που ξυπναει την οθονη οταν την καλεσει καποια συσκευη με HDMI. 1
peter95 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μμμμ απο τι βλεπω το simplink ειναι για να συνδεσεις συσκευες lg μεσω hdmi,εγω εχω το μονιτορ συνδεδεμενο με display port και δεν βρηκα κατι παρομοιο για dell,οποτε δεν νομιζω να παιζει αυτο ρολο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2017 από peter95
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αποσύνδεσε την tv. Να έχεις μόνο ένα καλώδιο και δοκίμασε με HDMI. Πολλές φορές το display port δημιουργεί τέτοια θέματα. ειδικά αν δεν είναι καλής ποιότητας. 1
peter95 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ναι δυστυχως το διαβασα και γω αυτο,απλα πρεπει να εχω και το display port γιατι εχει μονο μια θυρα hdmi απο πισω αλλα νταξει δεν με πειραζει τοσο απλα ανοιγοκλεινω την οθονη και μετα ολα οκ αλλαξα και καλωδιο τωρα να δω αν θα το ξανακανει και θα κανω update αν εφτιαξε.Ασχετο παιζει να φταιει που εχω την καρτα στο δευτερο pcie slot?
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Να αποσυνδέσεις την tv για λίγο μέχρι να δεις τι φταίει. Αυτό εννοώ. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το λίγο μπορεί να είναι και κάποιες μέρες. Δοκίμασε οθόνη+pc με HDIMI δηλ. για κάποιες μέρες. Στη συνέχεια κάνεις το ίδιο με display pport με την tv πάντα εκτός. 1
FasTaker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοιγω νεο thread θα το γραψω εδω. Εχω καποιο παρομοιο προβλημα σε ασχετες στιγμες η οθονη ξαφνικα χανει το σημα και μετα μπαινει απο μονη της σε power saving mode. στο μεταξυ αν κανω restart τον υπολογιστη λειτουργει παλι μια χαρα μεχρι να ξανασυμβει . δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη την οθονη σε DVI και δεν εμφανισε προβλημα και δουλευε σερι 5 μερες. Δοκιμασα σε τηλεοραση μεσω HDMI και το προβλημα παρουσιαστηκε παλι. Αυτο σημαινει οτι η οθονη ειναι μια χαρα. Υποψιαζομαι καρτα γραφικων και σε αυτο το θεμα ηθελα να ρωτησω κατι. Αν η καρτα -GTX 970 MSI OC mode- υπερθερμανθει μηπως κλεινει λογω θερμοκρασιας? 2)Επειδη εχω να καθαρισω τον υπολογιστη κανα χρονο να δοκιμασω καθαρισμο μηπως φταει κατι εκει?
peter95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 update:Το γραφω για οποιον ειχε το ιδιο θεμα με μενα,τελικα αφησα μονο το diplay port και δεν το ξανακανε,το περιεργο ειναι οτι μετα ξαναβαλα και το hdmi και δεν το χει ξανακανει οποτε ισως ειχε φαει καποιο κολλημα,επισης βγηκε και update με καινουργιους drivers οποτε ισως ηταν και αυτο δεν ξερω,αβυσσος η ψυχη των ηλεκτρονικων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα