Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποίησε η AMD, η οποία ήταν αφιερωμένη στη νέα επιχειρησιακής κλάσης σειρά επεξεργαστών EPYC 7000 Series, η AMD παρουσίασε και τρεις deep learning accelerators.

Οι τρεις νέοι επιταχυντές deep learning δεν απευθύνονται βεβαίως σε καταναλωτές, με τον πυρήνα της κορυφαίας Radeon Instinct MI25 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Vega να ενσωματώνει 64 μονάδες compute “επόμενης γενιάς” που είναι ικανές για 24.6 TFLOPS απόδοσης Half Precision Floating Point (12.3 TFLOPS Μονής Ακρίβειας).

Οι συγκεκριμένες κάρτες γραφικών προορίζονται για εφαρμογές deep learning και machine AI και η κορυφαία πρόταση της AMD δεν έρχεται με λιγότερα από 16GB μνήμης HBM2, για memory bandwidth ύψους 484GB/s.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι Radeon Instinct MI8 και MI6 βασίζονται στους πυρήνες Fiji και Polaris με την πρώτη να διαθέτει 64 μονάδες compute (4096 stream processors) και 4GB μνήμης HBM1 για 512GB/s memory bandwidth και 8,2 TFLOPS είτε FP16 είτε FP32, Half ή Single Precision Compute.

Δημοσιευμένη Εικόνα

H Radeon Instinct MI6 από την άλλη που βασίζεται στην αρχιτεκτονική GPU με την ονομασία Polaris διαθέτει 36 μονάδες computing και 2304 stream processors αλλά και 16GB μνήμης GDDR5 για memory bandwidth στα 224GB/s και απόδοση Half ή Single Precision, FP16 ή FP32 στα 5,7TFLOPs.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp
Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Τελικά αυτή η κυρία έχει κάνει θαύματα. Έχω αρχίσει να την συμπαθώ πολύ.

Ελπίζω μόνον να μην παρεξηγήσει το μήνυμά μου αυτό η σύζυγος....

• Like 13
Δημοσ.

HBM1??? Γιατί κύριε;

Μου κάνει για RX 580 rebrand με χαμηλωμένο πυρήνα.

Γιατί να κάνει rebrand κάτι που έχει ξεπουλήσει;

Μάλλον παράλληλη ανάπτυξη

• Like 1
Δημοσ.

κάθε φορά που οι υπάλληλοι της ιντελ διαβάζουν ειδηση για την amd-> "Θυμάσαι τοτε που πηγαίναμε στην δουλεια για καφε και κουβεντούλα? Ωραίες εποχές ρε φίλε..."

• Like 12
Δημοσ.

HBM1??? Γιατί κύριε;

Μου κάνει για RX 580 rebrand με χαμηλωμένο πυρήνα.

R9 Fury Nano σου κάνει, γιατί έχουν κάνει λάθος στον πίνακα στην μνήμη μεταξύ MI8 και MI6.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια τωρα που λετε για 580 που εχουν φυγει ολες sold out παντου

Ναι έτσι είναι, δεν το περίμενα αλλά εδω και αρκετό καιρό έχουν φύγει ολες οι 580 από τα καταστήματα (ιδιαίτερα οι καλύτερες της σειράς),πρόλαβα και πήρα μια Sapphire Nitro+ πρίν καμμιά 10αριά μέρες απο πλαίσιο,μου είχαν πει πότε περίπου περιμένουν νέα Παραλαβή οπότε τους είπα να μου την κρατήσουν για κάνα 2 μέρες,την επόμενη της παραλαβής πήγα και την πήρα και είδα πως είχαν φύγει οι λίγες που είχαν έρθει.

Δημοσ.
Τι έγινε με την AMD ρε παιδιά? Πήρε σουπερμαντολινη. :) :) :)

Ποια σουπερμαντολίνη μωρέ; No tensor cores = failure για deep learning GPU. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επιλέξει κανείς την GV100 (120 Tensor FLOPs) της Nvidia ή τις ASICs της Google.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ χαιρομαι, γιατι ετσι πρεπει να γινεται.... να υπαρχει σοβαρος και αξιος ανταγωνισμος! .......phinix η AMD!!! ....απο τις σταχτες!!! μπραβο τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...