toyo73 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Για αναπαραγωγη ηχου την θες.Οκτακαναλο home cinema.
kavatzoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Για αναπαραγωγη ηχου την θες.Οκτακαναλο home cinema. οχι ακριβως, για αναπαραγωγη ηχου δικαναλου. θα χρησιμοποιηθει μεσω προγραμματος για την ενεργη οδηγηση ενος τριδρομου κ ενος subwoofer> 2 καναλια θα οδηγησουν τα tweeter, 2 midrange, 2 woofer k 1 subwoofer. το προγραμμα μαζι με τα plugin θα μου δωσει τις αποκοπες, χρονο καθυστερηση κτλ.
Zak87 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 εγω που εχω το ιδιο προβλημα αλλα φοραω windows 10 Θα δουλεψει? MOTU PCI 324
geof40 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 30/6/2017 στις 9:08 ΜΜ, kavatzoulas είπε Καλησπερα στη παρεα, σημερα παρελαβα απο το Αμαζον τον ανταπτορα και..... Δουλευει!!!! ειδε κανονικα τον driver και τη καρτα ηχου περασα και τους οδηγους της καρτας ηχου για τα "svista" και ολα μια χαρα. Windows 10 ή 7? γιατί με ενδιαφέρει και έμένα
iliasbass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 να ρωτησω κατι ? οι drivers οι δικοι του 'η asio4all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα