Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος ανταπτορας απο pci/e σε pci για να συνδεσω στον υπολογιστη της υπογραφης μου μια καρτα ηχου που σκοπευω να αγορασω. η μητρικη ειναι μια asus z170/pro και εχει μονο pci express ενω η καρτα ηχου ειναι μια terratec producer phase 28 και ειναι pci. μην προτεινεται να αγορασω αλλη καρτα με ενδιαφερει μονο η συγκεκριμενη. ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε αυτήν την κάρτα ήχου, άλλαξε μητρική, θα είναι καλύτερο απο άποψη συμβατότητας.

Λογικά κάτι τέτοιο θες αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=15034

Όχι, αυτό είναι extender, καμία σχέση.

Δημοσ.

Ζ170 έχει, τι μητρική να αλλάξει?? Yπάρχει Ζ170 με PCI??

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουνε με nec controllers, αλλά επειδή είναι πάνω στην μητρική ο αντάπτορας θα δουλέυει σίγουρα.

ΠΧ Asus Z170-A

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουνε με nec controllers, αλλά επειδή είναι πάνω στην μητρική ο αντάπτορας θα δουλέυει σίγουρα.

ΠΧ Asus Z170-A

δυστηχως η z170-pro δεν εχει.

συγνωμη για την ασχετοσυνη.... η καρτα ηχου εχει 3 ποδαρακια (να το πω ετσι) ενω ο ανταπτορας δειχνει να εχει 2 υποδοχες για ποδαρακια.... λεω μαμακεια;

Δημοσ.

@Sheo: A, OK. Θεωρούσα ότι τις έχουν ήδη σκοτώσει στα καινούργια MOBO...

@T/S: O αντάπτορας που έβαλες, άντε τον πήρες, η κάρτα που θα χωρέσει μετά?? Και τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη Terratec?? Αρχαία φαίνεται και από ένα απλό google search δείχνει να έχει θέμα με drivers στα τελευταία Windows...

Δημοσ.

@T/S: O αντάπτορας που έβαλες, άντε τον πήρες, η κάρτα που θα χωρέσει μετά?? Και τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη Terratec?? Αρχαία φαίνεται και από ένα απλό google search δείχνει να έχει θέμα με drivers στα τελευταία Windows...

η καρτα μου χρειαζεται για ενα project με τα 8 καναλια εξοδου οσο για τους οδηγους εχω βρει τη λυση, για το υψος της καρτας κ εκει εχω λυση το μονο που μενει ειναι αν κανει ο ανταπτορας για τη δουλεια που θελω να κανει

Δημοσ.

@Sheo: A, OK. Θεωρούσα ότι τις έχουν ήδη σκοτώσει στα καινούργια MOBO...

ειναι μοντελο 2003 και εχει ενα μοναδικο χαρακτηριστικο: Tsambe!

Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε αυτήν την κάρτα ήχου, άλλαξε μητρική, θα είναι καλύτερο απο άποψη συμβατότητας.

Όχι, αυτό είναι extender, καμία σχέση.

αχα οκ

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα, σημερα παρελαβα απο το Αμαζον τον ανταπτορα και..... Δουλευει!!!! ειδε κανονικα τον driver και τη καρτα ηχου περασα και τους οδηγους της καρτας ηχου για τα "svista" και ολα μια χαρα.

• Like 4
Δημοσ.

Κομπλέ, να το χαρείς το μηχάνημα.

Δεν το περίμενα να δουλέψει απροβλημάτιστα, να πω την αλήθεια.

Ουτε κ εγω αλλα το ρισκαρα γιατι η καρτα μου κοστισε 5€ απο το ebay κ αλλα 13 ο ανταπτορας. Εχασα κ 10 λεπτα με το dremel για να κανω χωρο στο κουτι για το βυσμα, περασα κ τους οδηγους που βρηκα κ ολα τελεια. Πρωτη δοκιμη μια χαρα απο αυριο ξεκιναω να στηνω τις 8 εξόδους ήχου για τη συνδεση με εναν ενισχυτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...