Giannhsmls Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ.Τις τελευταιες 15 μερες αντιμετωπιζω συχνες διακοπες ιντερνετ, οι ενδειξεις εχουν τρελαθει και αλλες φορες ολα δειχνουν μια χαρα αλλα ιντερνετ δεν υπαρχει. Δηλωσα βλαβη και μ ειπαν απο τηβ εταιρια οτι υπαρχει προβλημα στην καθετη καλωδιωση και οτι να κανονισω ραντεβου ηλεκτρολογου-μαστορα εταιριας να το φτιαξουν. Μοιριζομαι τσαπατσουλια και χρηματα δεν εχω πολλα,ειμαι φοιτητης.Πως μπορω να εμπιστευτω καποιον;
SaFiS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ποιός πάροχος?? Σου πέταξαν την γνωστή καραμέλα του βραχυκυκλώματος?? Ζήτα να έρθει τεχνικός να εντοπίσει την βλάβη. Στην χειρότερη θα χρεωθείς την επίσκεψη (30€ - 40€) στον επόμενο λογαριασμό. Δεν φέρνεις ηλεκτρολόγο πριν έρθει τεχνικός και εντοπίσει όντως πρόβλημα στην κάθετη. Επίσης, επειδή φαντάζομαι νοικιάζεις, σε περίπτωση προβλήματος της κάθετης υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης και θα πρέπει αυτός να χρεωθεί τον ηλεκτρολόγο. Για νέα κάθετη, ανάλογα σε ποια πόλη είσαι να υπολογίζεις από 50€ - 200€...
billiboo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 εχει δικιο μην παρεις κανεναν εαν δεν στειλουν αυτοι τεχνικο πρωτα.αν και χλωμο το βλεπω εαν εχει τελικα θεμα να το πληρωσει ο ιδιοκτητης
Giannhsmls Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να το πληρωσει αυτος με τιποτα. Στην cyta ειμαι και δεν βγαζω ακρη. Πατρα μενω σε 1ο οροφο και σχετικα κοντο απο οτιδηποτε κουτια παροχες. Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα τετοια προβληματα μεχρι πριν 1 μηνα. Αυτοι μου ειπαν οτι ειχαν διαπιστωσει προβλημα στις καλωδιωσεις σκουριες κλπ στην καθετη απο το 2012 που λογικα ειχαν ξαναρθει σε αλλον νοικιαστη. Παλι κουφο μ φαινεται γιατι πριν ενα μηνα αρχισαν τα προβληματα,εσπασα το μοντεμ μου εδωσαν καινουργιο και με το καινουργιο χειροτερα.
billiboo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 προσωπικα μου φαινεται χλωμο να δουλευε μια χαρα πριν ενω ειχε βλαβη και ξαφνικα να χαλασε.
bill2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 σωστά ξαφνικά μόνο το ρουτερ χαλάει η γραμμή να χαλάσει ξαφνικά και να ξέρουν τι φταίει; παράξενο
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ξαφνικα χαλαει και η καθετη καλωδιωση και εχω πετυχει αρκετες καθετες να εχουν θεματα.θελει δοκιμες για να δεις αν ειναι καθετη η οριζοντια οπως και αν υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι.επισης μπορει να ειναι θεμα και στην ρεγκλεττα η στην πριζα.τι ελεγχους εκανε ο τεχνικος δεν ξερω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα